reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
stef uważaj żeby ci oponka nie wyskoczyła na brzuchu ;-):-)
kata jak wskoczy to sie nie zalamie :tak: to nie jest moj wrazliwy punkt:-D:-D
lepiej pokaz swoja wersje zaczarowanego olowka :tak:
dobrze znalazlam ??
22b0867c5c.jpg

dobry wieczór.

Małgośka gdzieś zgubiła smoczek i musiałam ją położyć spać bez cumla:eek::eek: i o dziwo zasnęła bez problemu. Ciekawe jak będzie w nocy:sorry::sorry::sorry: R. co prawda kupił nowy ale może się nie przyda. Zobaczymy.

no i Kata juz nie musi wklejac fotki....patrzac na tego ludka z zaczarowanego -jak dwie krople wody z nasza Katą!!!a nawet jak trzy:-p:-p:-p

Weronicza a dobry,dobry:-):-)

powiem jak teletubisie

hejo :-D:-D:-D

co tam co tam gaduly

od razu bez bicia przyznje ze nic madrego nie wyskrobie bo mam lenia :-p:-p:-p

Weroniczka polej no tego winka na dobry sen ;-)

Alex pokaz jakies fotki z tego mini mini zlotu bo Stefanka to nie pokaze :-p:-p.
A Gayja mowisz spokojna, hmmmm to napewno po tatusiu :-p:-p

Dotka Ty wez przestan, jak bym Ci fotki mojego R pokaza w tych majtochach to byc tu jutra przyjechala pierwszym pociagiem. Poza tym hmmm wiesz jakby to powiedziec, za maly rozmiar tych galotow ;-):-D:-D

i co chcecie jeszcze wiedziec :-)

No i Jutrzenka zasnęła zanim jej nalałam winka. Trudno. Wypiłąm je w samotności i zmykam do spania bo oczy same mi się zamykają:tak::tak::tak:

Dobrej nocy

reklama
Do góry