reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja drina z biedrony bym wypiła... :-D:-D:-D

Stefcia to weź no przyjedź... :-) RTylko poczekaj aż kalosze kupię bo jak tego słońca nawieziesz i te tony śniegu się stopią to bida będzie bez porządnego obuwia... :-D:-D:-D

Alex miałam okazję widzieć Gajunie prawie na żywo... :-D przez kamerkę int. ;-) fajowska :-)

Ostatnia edycja:
reklama
tak stefcia to ten :tak::-p tylko mam dłuższe włosy z tyłu :-)
trza było se w domu cyknąć :-)
weroniczka to młoda dzisiaj swój odkopała z pudełka w którym trzymam jej niemowlęce skarby :szok: matko! taki smoczek 0-6 m którego wcale nie ssała (bo był w razie w ;-)) zaczęła dzisiaj ciągnąć :-D
alex szkoda :-(
paula a którego? :szok: poleć no bo zawsze jakoś omijam tą półkę z alko :crazy: a może niepotrzebnie ;-)

mam chwilę to posiedzę z wami :tak:

Weroniczka jestem jestem, dzieki, lyknelam

Paula ja sobie otworzylam drina z biedrony, czerwony o smaku kaktus granat

Alex ojj zawiodlas mnie

Stefcia to wez sobie cos cyknij i daj poogladac ;-)

a propos kaloszy: małej tak dzisiaj buty przemokły, że rajstopy i skarpety musiałam wyciskać :szok: do babci w kaloszach pojechała :sorry:
hej asia!

kata wiesz teraz to juz sie boje ze dotkne swoja fotka twojego wrazliwego punkt i znowu sie zacznie kadrowanie...
asiuuu :))
jutrzenka juz tapeta zerwana...to teraz bys miala koszmaryy

Steff tak parsknęłam że aż zdmuchnełam puder z faworków jak przeczytałam o tym szpachlowaniu... :-D:-D:-D i teraz muszę biurko sprzątać... :eek::-D:-D:-D

Kata lubię ten zielony limonkowy i niebieski też dobry...;-):-)

reklama
Jutrzenka, wiesz, królowa nie wszystkim pokazuje swoją latorośl. Tylko tym dwórkom, które zasłużyły. A Ty ciągle na minusie...

Do góry