reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a u nas ferie od poniedzialku...tralalalaa;-)

Asia ja ogladam na FOXlife ale wlasnie wczoraj były 4 ostatnie odcinki....ponoc na wiosne ma byc kolejny sezon:-)

ale dzisiaj jestescie rozgadane....gdzie Wy sie podziewacie??? no gdzie????????:crazy::crazy::crazy::rofl2:

szykuje sobie liste zakupów...w niedziele przyjadza moja mama,na cały tydzien i tak sobie pomysłałam,ze zrobie cos spacjalnie dla niej-sałatke,ciasto...jakies fajne obiadki...Zawsze jak jezdzimy do rodzicow jednych czy drugich to przygotowuja specjalnie dla nas nasze domowe ulubione specjały...no! to teraz bedzie jej miło jak ja ją ugoszcze:tak: o! i taka kochana córcia jestem:-D;-)

ciepło dzis,niee? u nas 2 stopnie na plusie....okna wszedzie pootwierane i jest tak przyjemnie....

a z Mufinkiem ide przed 12-to taka nasz godzina spacerkowa;-)

reklama
Hej:-)

Ja popijam sobie kawkę i czekam aż moja królewna wstanie i jedziemy po rybkę na obiad:tak:

Marcel właśnie ugryzł mnie w cycka:szok: Co mu strzeliło?:szok:

Jejuuuu jak ja już wyczekuję lata, żyję już tylko wyjazdem a jeszcze 4,5 miesiąca:wściekła/y::wściekła/y:

Sylwia no to dołączam do ciebie z tą kawką. Tylko ja jeszcze do niej mam pączusia roboty mojego taty.

Witam w ten zimny dotko dzień. U nas 6 na minusie i wszystko zasypane. Do tego zaspaliśmy dziś do przedszkola i Staś nie poszedł:tak::tak::tak::tak::tak:

ja tez sie witam i zmykam zrobic se kawusie i głowe lece umyc i do pracy bllleeee sniegu po kolana a ja do 22 :(( no cóz mus to mus

hej
u nas bez zmian...tzn.choroby ciąg dalszy...
nawaliło śniegu i nie ma komu odgarnąć....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a ja musze po zakupy-trudno...chyba przejadę????

ja nie mam pomysłu na walentynki....jeszcze nic nie kupiłam....
Jutrzenko-gacie rewelka :szok::-D:-D:-D:-D-masz takie dla swojego???:laugh2::laugh2::laugh2:

miłego dnia.

Dotka nie slyszalam o takim czyms ale jesli chodzi o zdiagnozowanie to chyba chodzi o robienie w ciazy usg przeplywow???,
ja mialam robione na kazdej wizycie przeplywy i dzieki temu bylo np wiaodmo ze tetnica maciczna jedna mi nie pracowala i plod sie na jednej odzywial, potem na ostatniim usg tuz przed cc wyszlo ze i druga mi siadla i dlateog rozwiazanie mialam 19 a nie 29 jak byl termin (musieli przyspieszyc)
Az nie chce myslec co to moglo spowodowac ale wiem ze jak lekarz zrobil mi przeplywy i zobaczyl jakie mam tetnice to od razu na cc poszlam :tak:

to cytat z jednego z artukulow w necie
Ocena przepływów krwi w wybranych naczyniach - w tętnicach macicznych i przewodzie żylnym. Są badania, które wskazują, że taka ocena może pomóc w wyselekcjonowaniu pacjentek z ciążami wysokiego ryzyka. Nie jest to standardowo wykonywane !!!!!!!

no wlasnie nie jest to robione a w moim przypadku bylo tak wazne. Bo jak przestaly mi pracowac obie tetnice to lekarz bylo zagrozenie ze plod nie bedzie rosl :-:)-( bo bedzie nie dozywiony :-:)-(

ach u nas medycyna to jeszcze sto lat za murzynami (bez obrazy dla murzynow ;-))

i dlatego ciesze sie ze trafilam do tamtego lekarza :tak::tak::tak::tak:

wiecej skrobne cos potem

paaaaaa

reklama
ja miałam robione przepływy w Gdańsku jak byłam na USG.:tak:-a tutaj u nas to chyba też nie robią....? musiałabym zapytać bo nawet nie wiem....

Ostatnia edycja:
Do góry