reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dziendoberek

witamy sie i my dzis

u nas za oknem dzis Polsko (czyt. snieznie) pierwszy raz tej zimy a ja juz sie nie moge doczekac sloneczka a tu sniezek pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zaki sika gdzie popadnie

reklama
Hejka!
Ja wlasnie po kawce, ale zaraz sobie druga zrobie, to pijam taka smakowa rozpuszczalna, co kopa nie daje;-)
Jutrzenka, fajowe galoty, chetnie bym takie R sprezentowala... on jest jajcarz, to na bank by wlozyl:-D
Dotka, no to wesolo i rodzinnie bedziecie mieli:tak:
Weroniczka, to do przedszkola mozna tylko na konkretna godzine zaprowadzac dzieci? Czy az tak mocno zaspaliscie?;-) Jeden plus, ze Stas mam dzien dziecka i przedluzony weekend:-)
Elcia, na pewno ciezko bylo sie przestawic na inny rytm dnia przy tej pracy co? Ale jak piszesz - mus, to mus....

Ide sniadanko dziecku dac, bo po wstaniu faworko-poczka zjadla i juz nic nie chciala... Ale moze w koncu zglodniala;-)

Pryzybela teoretycznie w przedszkolu nie ma wyznaczonej godziny przyprowadzania dzieci ale tak naprawdę to o 8.30 dzieci już powinny być bo o 9 rozpoczynają się zajęcia:tak::tak::tak::tak: i panie się wkurzaja jak dzieci przychodzą później. Po za tym Staś chodzi do przedszkola na 3,5 godziny więc każde spóźnienie powoduje bezzsens zaprowadzania go. A my spaliśmy do 7.40 i nie było najmniejszej szansy wyrobić się bo moje dzieci potrzebują 40 min. na samo zjedzenia śnaidania. A i ubranie ich zimą wymaga sporo czasu:tak::tak::tak::tak::tak:

a my wrocilismy od alex :)) zyjemy hehhee
dota te ostatni odcinki premierowo lecialy juz pol roku temu i wtedy tez sie splakalam okropnie no i teraz byla powtorka z tydzien temu i tez sie splakalam i nawet powiedzialam to asi hehe i chcialam jej opowiedziec ale mi zabronila :((
musze przyznac ze sie postarali bo naprawde zaskakujace i wzruszajace sa te ostanie odcinki.
tez ogladam na foxie

Stefanka- a co to ma znaczyc zyjemy???:eek:;-):-)

Acha i czesc, bo ja sie chyba jeszcze nie witalam dzisiaj...:-)

Jutrzenka- fajne galotki... R wygladalby bosko.....:-D:-D:-D

no alex w koncu jedlismy OPONY :))
musze jeszcze dodac ze Olivier to jest duzyy i ma blond loczki jak amorek slicznee

Fajnie że wam się spotkanko udało :-)

Ja powiesiłam właśnie pranko, mieszkanko posprzątane i czekamy na D. Koło 21 powinien być :-)

Ktoś wspomniał o jakimś moim szaleństwie :-D:eek::laugh2: nic z tego bo @ :-D:-D:-D

wiem, wiem już kiedyś pisałyście że dobry koń to i po błocie pójdzie ale jakoś hmm... nieeee:no::-D:-D:-D

jeju u nas od wczoraj spadło chyba z 10cm śniegu :szok::szok::szok: ło matko... :-D
teraz jest chyba koło zera lub minimalnie na plusie bo coś się topi... :eek: blehhh... zaraz sobie kalosze zamówię bo bez tego to niedługo będzie masakra... :eek::szok:

reklama
paula wiesz co alex powiedziala dzis jak nas zobaczyla ??
''wy zawsze mi slonce przywozicie'' :))
moze i do ciebie musimy przyjechac bo inaczej zima sie nie skonczy hehehe
w kazdym razie u nas slonecznie wiosennie bo dzis cieplej

Do góry