reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry tlustowo czwartkowo ;-)

ale mi sie wstac nie chcialo aaaaaaaaaaaaaaaaa, dobrze ze jutro piatek :tak:

ja juz zjadlam paczka z wisniam, mniammmmmm i pije kawke

i do tego pracuje bo musze ;-):-D

milego dnia

reklama
hej
a ja już myślałam że mi ktoś zablokował stronę bb bo cały czas jakiś error wychodził:wściekła/y:
ale już działa
magdalenka- ależ to twoje dziecko jest pomysłowe, ale jakie długie zdanie i ciekawe co miał na myśli:-D:-D:-D

ja już zjadłam 2 pączusie i mnie zamdliło:sorry:

a propos wiosny - u mnie pada śnieg i jest normalnie zamieć na dworze:no::no::no::angry::angry:

Witajcie,
U nas zima :szok:
ale to żadna nowość ;-)
Ja jem chrusty od rana i ciagle mi mało :-D

Miłego dnia Pączusie :-D

to chyba gratulacje dla większości mężów kurek domowych ;-)

Magdalenka w 90 % to zdanie kobietb :szok::szok::szok::szok:

Witam czwartkowo.
Staś w przedszkolu więc zaraz się biorę za pączki:tak::tak::tak: oczywiście smażenie ich a nie jedzenie:tak::tak::tak::tak: jeść będę wieczorem z rodzinką:tak::tak::tak::tak::tak:

Kalaga u nas sypie i znów zrobiło się biało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja tak czekam na wiosnę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Weroniczka jak to znowu bialo :eek::eek::eek: to u Was juz nie bylo sniegu :eek::eek:

Magda smacznego

Aga ja drugiego paczka zjem ok 14 do herbatki :tak:

u nas ma sypac po poludniu wrrrr

Jutrzenka u nas chodniki i ulice były już zupełnie normalne. A na trawnikach pszede wszystkim był lud przykryty czymś szarym konstytencją przypominającym śnieg:eek::eek::eek::eek:

witam

ja jeszcze bez pączkowo;-)

w nocy wrócił mój mąż:-) no ale mamy dzis mase załatwiania bo wiecie ze ja w sobote jade no i on zostaje z pawłem...
10 dni!!!

kurka powiem wam ze troche sie stresuje...im blizej wyjazdu tym bardziej sie denerwuje,,,no ale co tam..bedzie dobrze nie?:sorry::sorry:

magdalenka haha to sie usmiałam dobre hasło Wiktor zapodał:-p

u nas tez znow sypie...brrrr
juz nie moge doczekac sie wiosny...

jutrzenka, aga i reszcie pracusiom zycze milej pracy :-)

a ja dolącze do "kurek domowych " i tez zycze wam milego leniuchowania hahah;-)

no i wszystkim milego objadania się paczkami:-)

hej babeczki

kasia le dałaś czadu :szok: kuba już fika normalnie? ;-) zdrówka dla j.!
ach jutrzenka czego tam nie było :-D i peelingi i maseczki i odżywki... piękniejsza niestety nie jestem :-D mało tego: kinia podkarmiałam mnie podczas kąpieli czekoladowymi kulkami :eek::-D
magda super, że się udało!
dota tort ostatnio miałam na 18 urodziny :-);-) a nie... jeszcze z raz mi chyba mama przyniosła ale nie pamiętam na które :-p
prezent kompletują bo nie mają jeszcze w magazynie tonika ;-) cierpliwa jestem więc się nie spieszy. czekałam parę lat to poczekam parę dni :-D
ewe zakiemu na pewno się spodoba :tak:
aga z rana również miałam błąd :nerd: ale odświeżałam co jakiś czas stronkę i się zalogowałam
weroniczko udanych wypieków! choć tobie zawsze się pięknie udają :tak:
viki będzie będzie ;-) nie martw się

prześlę wam wirtualnie pączusia

FR_shutterstock_279_166082e.jpg

jesteśmy po śniadaniu, mała tańcuje, ja się obijam póki co ;-)
z rana nigdy nic się nie chce :-p
wietrznie u nas i sypie :confused2: planów na dzień brak...

Hej!

Widzę, że już pięknie pączkowo u Was. A ja jeszcze nie jadłam i nie wiem czy zjem.
U nas sypie od świtu. Filip dziś wstał 6.40,sukces. Poza tym nic ciekawego.
Idę do fryzjera.
Jutrzenka, Aga, Magda miłej pracy.
Dla kurek domowych też miłej pracy w domu. I to na razie na tyle.
Bye, bye....

reklama
Hej!!!

Ja już po śniadanku i po pączusiu... taki był słodki że aż mnie zęby tlą... :szok::-D

hmmm... co tam komu?

Magda super że udało się odzyskać choćby zdjęcia...

Aga u mnie też pada i wieje... :eek: blee...
kiedy zrobi się ciepło???

Viki Valdi na pewno da radę z Pawełkiem. Będą chłopaki mieli męskie wieczorki, południa i poranki... ;-):-D

Kata hehe to Kinia zadbała żebyś nie zgłodniała w kąpieli :-D

Weroniczka powstrzymasz się żeby nie zjeść? :-D

Jutrzenka miłej pracy pracusiu... ;-) niedługo chyba kocioł się zacznie u was z pitami...:sorry:

Do góry