reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka pączkowo;-):-D

siedze i jem...hihi..pisze jedną reką druga zajeta:-D wcinam jak Madzia faworki:tak:

a u nas snieg tylko na trwanikach...ale dzis nie pada,przynajmniej narazie...

Kata nooo pare dni wytrzymasz,jasne! ale jak juz bedziesz miala to modelka Kinia bedzie miala sesje;-)Moj tez tanczy...dopiero wstał...:-)

Viki spoko loko;-)jeszcze sie zdziwisz jak swietnie sobie dadzą rade!:-)

Aga i dobrze,ze Cie zemdliło...rozumiesz?;-)tak ma byc;-)

to co? kury domowe na kanape, talerz słodkosci na kolana i wcinamy...a pracusie...no cóz...takie zycie-do pracy!!!:-p:-D

słodko pozdrawiam:-):-):-)

reklama
u rany u nas tez juz sypie, narazie taka drobnica ale jak zawiewa :eek::eek:

Paula ja pracuje w egzekucji wiec jako takie pity mnie nie dotycza ale zacznie sie robienie setek zajec z nadplat z pitow za zaleglosci :sorry::sorry:

Asia co u fryzjera bedziesz sobie robic?? Jaka metamorfoza bedzie?

Dotka jak ci malo sniegu to zapraszam do nas, na trawnikach do kolan, na chodnikach tylko waskie sciezki wydaptane a wzdluz ulic prawie metrowe gorki zepchnietego z asfaltu sniegu. Zalamka

Ostatnia edycja:
uuuu paula dentysta wzywa :-( chyba, że masz nadwrażliwe. u mnie elmex zielony pomaga
jutrzenka zapowiadali taką pogodę :tak:
dota ja za słodkości podziękuję :-) mama zamiast słodyczy przyniosła mi wczoraj grejpfruta :-)
asia ja też jestem ciekawa fryzurki :tak: mnie czekają ponowne pasemka i cieniowanie po całości, grzywę skracam bo mnie wkurza :-p

asia no wlasnie co robisz u fryzjera??zmiana jakas sie szykuje?

a ja..jak to ja...juz znudziłam sie moimi włosami tzn fryzurą..kolorem i chetnie bym cos zmieniła...
tylko jak zmienic kolor bez dekoloryzacji:-(
a jakos specjalnie nie chciałabym rozjasniaczy...bo łysa będe..

no i sama nie wiem:crazy:
paula moze cos podpowiesz?:sorry:

Paula nie wiem czy się powstrzymam przed zjedzeniem. Zobaczymy:sorry::sorry::sorry:
Mam pytanko Paula odnośnie twoich ziemniaczków. Powiedz mi kochan czy ser żółty w tych ziemniakach zapiekasz od samego początku? Nie wytopi się i nie wypłynie z nich? Chcę je dziś zrobić na obiad i właśnie mam dylemat co z tym serem:tak::tak::tak: No i na jakej grubości kawałki go kroisz??

Weroniczka ser kroję na cienkie plasterki żeby łatwo było go wcisnąć, a wielkością to tak żeby ciut wystawały za ziemniaczka jak i reszta ;-) I piecze się od początku, bo weź to w trakcie wciskaj jak gorące...:eek::-D

Viki niestety jak byś chciała jaśniejszy to tylko dekoloryzacja... :sorry: niestety "farba farby nie rozjaśni" zasada nie do złamania... :sorry:;-):-)

Asia co robisz z czuprynką?:-)

Dota ja mam prawdziwy śnieg.. dziś jak szłam do sklepu z wózkiem do koooszmarrr!!! Normalnie do domu wróciłam mokra!!! Tak ciężko się idzie...:angry:

Kata dentysta na pewno by się przydał ale to może od przyszłego miesiąca zacznę... ;-) A pasty elmexa mimo że to b.dobre pasty to wywołują u mnie gęsią skórkę... chodzi o smak... :eek::-D mam w domu i chyba zacznę walczyć... :-D

Ostatnia edycja:
hej gaduły:))
my juz po 1 paczku zjadłysmy i teraz sie lenie tzn od samego rana sie lenie hihiihihih

do fryzjera tez musze isc ale niemam kiedy:(((((
i niewiem co mam zrobic na obiad:((((

u nas tez zima zimnoooo brrr snieg pada i -6st jest za oknem
co jeszcze .....
a kurcze mała niby ma czysty nos a gada jakby miała zapchany niewiem ciaga nosem a smarków niema niemam pojecia co to gdzies tam daleko jakis zaległy.......chyba bez lekarza sie nie obejdzie wrrrrr
miłego objadania sie paczusie

reklama
Elo, elo Kobitki:-) Dzisiaj w nocy moja mama z bratem wyjeżdżają także odzyskuję wolność:-D:-D:-D Od jutra będę w końcu częściej na BB:-) Mam nadzieję, że się cieszycie?;-):-p:-D

Do góry