reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weroniczka przynajmniej będzie oryginalny :tak:
alex a ja nie kupię, nie upiekę i nie zjem :-D
magda zdanie z serii: co autor miał na myśli :-);-)

a ja zrobiłam sobie kąpiel - takie domowe spa ;-) i jest mi lekko, świeżo, błogo bo dawno nie nałożyłam na siebie tyle mazideł :-D skóra i włosy odżyły :tak:

reklama
dobry wieczór.
ale dziś sie narobiłam...:zawstydzona/y:-ale przynajmniej ładnie pachnąco w domku.
zrobiłam zakupy,upiekłam drożdżówki Weroniki-tylko trochę mniejsze mi wyszły ale pyszne!!!!
i zrobiłam ziemniaczki Pauli-hmmmm....paluszki lizać!!!!-pycha!!!-polecam tym co jeszcze nie próbowały :tak:
J rozłożyło -więc dziś spi oddzielnie...żeby mnie nie zaraził i żeby Kubie nie wróciło :baffled:
jutro chyba pojedzie do lekarza.
kupiłam mu dziś różne lekarstwa na grypę itp.ale na razie nie działa....

Jutrzenko-bo niektórzy to go piją-:laugh2: dlatego pytam :tak:;-)
Aga-dzięki.-pomyślę.w razie zakupu.
Ewedja-niestety nie naprawił się.:-:)wściekła/y:
Magda-dobry tekst.

ale macie dylemat z jutrzejszym dniem obżarstwa. :-D ..ja zrobiłam drożdżówki a jutro dokupię dla nas po pączku.-a jak J pojedzie do lekarza -to pewnie mamuśki mu coś zapakują.:-p

Kata a cos sobie za zabiegi zafundowala

Weroniczka kiedy Ty masz czas na to wszystko :eek:

Kasia hehehe moze pija to za duzo powiedziane :-D:-D:-D, zażywaja to lepiej brzmi ;-). I ja tez czasem to zazywam np na niestrawnosc, zle samopoczucie, bol brzucha. W ciazy tez stosowalam do picia w razie koniecznosci, mysle ze nie szkodzi bo to ziolowe :tak:

Magda :-D:-D:-D moze go zapytac o co chodzilo :-D:-D:-D

co robicie, ja pije herbatke i jem chalwe :baffled:

jestem

bijcie brawo mojemu Panu Mężowi :-)

własnie kopiuje zdjęcia na swój komputer, bo podobno dysk ledwo żyje i już następnym razem może sie nie uruchomić.
ale teraz jestem

i żadnych dylematów typu zjeśc pysznego pączusia czy nie - nie mam :-D

w końcu 40 dni postu to się wytopi :tak:

Jutrzenka - niestety jak zaczęłam prosić żeby powtórzył to się zmieszał i uciekł hehe

no Magda zdrowe podejscie:tak:;-)
tłusty czwartek raz w roku,niee??;-)

Jutreznko ano ja sobie siedze i chwilowo odpoczywam...wlasnie wyszłam z kuchni,ale sie narobiłam....usmazyłam przepyszne faworki!;-)kurcze jakie dobre...achhhh ma sie te zdolności-chyba sie przekwalifikuje:-D:-D:rofl2:

Kata domowe spa....suuuuper! A tort był??Prezentem juz sie cieszysz?doszedł?;-)

moze piwko? a takie małe piwko,po cichutku....

całuski dla niewymienionych:*

ciao ciao
u nas paczki juz usmazone na jutro tyle ze jak D bedzie je jadl w takim tempie to do jutra nie zostanie, musze schowac bo juz chyba z 5 zjadl :-D:-D:-D

jutrzenka sprobuj z ta opcja w aparacie predzej nadazysz za kuba :tak::tak::tak:
a 3bit jak sie okazalo nie dla mnie bo tu byl by problem z masa krowkowa czy tym mlekiem kakaowym bo tu takich rzeczy nie ma :no::no::no:

weroniczka dzieki za linka, juz teraz wiem co to jest zawsze sie opycham jak jestem w polsce takimi kupnymi :-):-):-)

a my w sobote idziemy na urodzinki do kolegi Zakiego i w sumie bedzie to taki bal dla dzieci tylko ze bedzie Zaki i Borys w tym samym wieku a reszta dzieci 7 latkow (bo to 7 latek ma urodzinki) ale mysle ze Zakiemu to nie bedzie przeszkadzala, wynajeli sale w przedszkolu wiec bedzie sie mial czym bawic :rofl2::rofl2::rofl2:

Jutrzenka kiedy mam no to czas pytasz? To ty nie wiesz że kobiety siedzące w domu z dziećmi są leniami śmierdzącymi i nie chodzą do pracy dlatego że im się nie chce? ( taką opinię już kilka razy usłyszałam).

reklama
Do góry