reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dota to dokladnie tak jak ja!! swietne sa te gniazdka tylko mnie to wycinanie kwadratow martwi no i nie mam tej szprycy :(( chyba faworki jednak...ale nie wiem jeszcze na 100%.
paczki sa za trudne ze wzgledu na drozdze...

reklama
Stefanka mam tak ja Ty, tez bym te gniazkda zrobila a nie mam szprycy :sorry::sorry::sorry: i do tego dzis nie moge isc sobie kupic bo R ciagle ma nie zrobiony samochod i ja jestem uziemiona bo on po pracy idzie na dodatkowa robote i bierze samochod wrrrrr. Tazke nie bedzie nic !!!!!!! Ja sobie kupie paczka do pracy i on sobie tez :-)

ide zaraz do domu

Ja też coś chyba jutro wymodzę... może te pączki Weroniczki... uwielbiam je... a nigdy nie robiłam... :sorry:;-):-) zawsze musi być ten pierwszy raz... :-D

Faworki zrobi moja mama ale niestety dopiero piątek ma wolny. Robi chyba najlepsze faworki jakiekolwiek jadłam :sorry::tak: a z białek od jajek które zostaną z faworków zrobię bezy... jeju... :nerd:z 10 białek to chyba z 6 blach bezów będzie.... :szok::rofl2:

Ewedja tak, tak przepis dała Jutrzenka kiedyś aczkolwiek robię ciut inaczej bo daję nie masę krówkową tylko mleko kakowe z puszki. W sklepie sprzedają już ugotowane i w tej samej cenie co nie gotowane... to zawsze 3godziny gotowania do przodu... :-D

Ja szprycę mam, do bezów kupiłam , a rękaw ostatnio kupiłam za 2 zł :-D z ośmioma końcówkami :-D niezła okazja...

Ostatnia edycja:
ale Wy jestescie zdolne, że tak każda cos upichci ;-)
Ja jutro rano jade do Tesco po chrusty i pączki ;-)
ach a teraz jestem taka głodna.
Jeszcze chwilke i wychodze do domku uf.

a wiecie co moje dziecko wczoraj powiedziało:
"kocham cie mama mniej wiecej nie lubie"

ciężko rozgryźć co autor miał na mysli :sorry:

magdalenka dobreee!!
paula ja ostatnio tez mialam okazje kupic ale sobie pomyslalam ''po co mi to ??''

Ja juz po spacerku...:-) niby slonko, ale jakos zimno jest....:sorry:

Magdalenka-moze Wiktor Cie mniej kocha, a wiecej lubi.....:-D:-D;-):-)
Asia- jak by mi dziecko o takich porach wstawalo, to tez bym szybko wysiadla.....:sorry:Oliwier wstaje miedzy 7:15 a 7:30 i ja i tak ubolewam, bo kiedys spal do 8, czasem 8:30

A ja mialam cos robic w tlusty czwartek, ale nie bede.... wszystko kupie......:sorry:

reklama
Staś na basenie, maluszki śpią, R myje naczynia a ja zajadam sobie kolację:tak::tak::tak::tak:
Co do tych pączków i wycinania kwadratów to ja najpierw na całym pergaminie wyszprycuję ciasto a potem nożem powycinam kwadraty. Praktycznie zero roboty :tak::tak::tak::tak: Tylko jedynym problemem może być Małgosia która zawsze chce pomagać w gotowaniu:tak::tak::tak::tak: No ale jakoś sobie poradzimy:tak::tak::tak:

A Staś jutro ma bal przebierańców w przedszkolu i wszyscy chłopcy od niego z grupy będą spaidermenami tylko Staś zarzyczył sobie strój myszki. No i mu uszyłam. I pewnei jako jeden z nielicznych będzie wyglądał ja przedszkolak za naszych czasów:tak::tak::tak::tak:

Do góry