hej wieczorkiem
przeczytalam a nie wiem co pisac
Paula brawo dla Julci, zazdroszcze

. Kusi mnie zeby zaczac ale troche mi szkoda mojej mamy ze bedzie musiala go ciagle przebierac.
I fajny prezencik Ci Daro sprawil, liczy sie gest

.
Ach tez bym pojechala na zakupki ale niestety zima nas rujnuje

, zapasy drewna na cala zime sie w grudniu skonczyly a w tym roku juz 3 raz zamawialismy i do tego gaz

.
Ja zamiast Fashion Housa wole Factory (dla mnie ta sama odleglosc ale od Was to pewnie lepiej do Fashiona pojechac bo Factory jest na Ursusie) bo jest wiecej sklepow z przystepnymi cenami, jest np House, Reserved, Besta Plus i sa tez te firmowki co w Fashionie. W Fashion bylam raz ale jakos mi sie nie spodobalo jak jest w srodku urzadzone.
Kata fajny masz prezencik, tez bym chciala jakis nowy aparacik SONY ale to nie w tym roku

, bo musielismy wymienic prake i lodowke a R juz cos przebakuje ze komp powienien wymienic

. Ach ciagle cos jest do kupienia wazniejszego

Kasia ale sie nameczycie, biedny Kubus, zdrowka
Stefia wez Ty nie kus tymi zakupami, a jak to lozko w realu, fajowe???, drob fotke na nim i nam pokaz ;-)

Sylwia tez ma ciarki jak o tym waciku pomysle

Asia wspolczuje, jak pomysle ze tez nie to czeka

nie wiem co jeszcze, jak kogos pominelam to cmoki przesylam
a ja w piatek i w sobote przekonalam kube do nocnika, przeupilam go

. Powiedzialam ze nie bede mu czytac jak nie siedzie i usiadl, siedzial 1,5 h i pare kropel popuscil ale i tak poszlismy razem wylac, w sobote to samo. Siadl a ja go oblozylam samochodami i sie bawil tez ponad 1h. Jeszcze nie sciagamy pieluchy ale przelamujemy bariere z nocnikiem
co porabiacie jest tu ktos???