reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no co wy? :szok: tak się potocznie mówi bo przecież tam wystarczy pstryk! :-D;-)
a w lustrzance trzeba ustawiać ręcznie i można troszkę się pobawić ;-) sama mam kompakta :-p
asia podeślij jutrzence! będzie miała czym palić :-)
powiem wam, że na starość tendencja do chomikowania wzrasta :-D

reklama
hej
u nas lepiej-choć w nocy znów wysoka gorączka,i okłady....:-:)zawstydzona/y:
dziś jedziemy do przychodni...
zobaczymy co zdiagnozują???
kataru Kuba nie ma i kaszleć też przestał.....:confused:-więc co mu dolega????............
mnie cos głowa boli :zawstydzona/y:-jak nie urok to s..........

Paula-udanych zakupów-fajne te gatki :tak:
Jutrzenko-no to brawo dla Kubunia-za chęci przełamania się. Tylko pamiętaj że długo nie mażna wysadzać maluchów na nocniku bo podobno moga hemoroidów się nabawić-jak to mówiła nasza pediatra.
Aga-dzięki ;-)
Kata-fajny fajny sprzęcik.wrzucaj te fotki :tak:;-)
Dotka-a co Wy jeszcze śpicie???:-p

EDYTUJĘ
po posta po poście nie wrzucę.
nie chce mi sie dziś nic robić-jam lenia-ale co tam...chyba mogę nie????:confused::-D
Kata-piszesz o chomikowaniu...hmmm ja tak ost.z J gadałam że u nas to gratów sporo...w razie przeprowadzki to nie wiem gdzie my to załadujemy???

zastanawiam sie jeszcze nad tym balem przebierańców-chyba jednak nie puszczę Kuby skoro coś mu sie przypałętało...żeby innych nie zaraził i sam czegoś jeszcze nei załapał...bal jest w piątek,ale lepiej chyba jak zostanie w domu.

Ostatnia edycja:
asia - niestety topimy się w sniegu jak bedziemy topić się w błocie to dopiero będzie wiosna:-D:-D a może szkoda wyrzucać te notatki może wystaw na allegro albo do komisu jakiś leniwy student może skorzysta a ty zarobisz;-):-D:-D
kasiamaj- powodzenia u lekarza
jutrzenka- gratki dla Kubusia:tak::tak:

Hej!!!

Jutrzenka majtki drogawe ale jak taki fan Ogrodu hehe to czego sie nie robi... :-D

Asia hehe u nas porządki na bierząco to co miałam schomikowane to do pieca poszło... :-D:-D:-D tylko zeszyty z przedmiotów zawodowych zostawiłam bo może kiedyś mi się mistrza zachce to coś tam luknę... ;-)
mój mąż i tak ciągle twierdzi że za dużo gratów mamy... :szok: on to by chyba w pustych ścianach najchętniej siedział :-D

Kasia jedź jedź z Kubą do lekarza... może jak nie ma objawów to w uszy niech mu zajrzą... :sorry2:

Kata hehe to se minusa u dziewczyn zrobiłaś... :-D:-D:-D

Ja dziś chyba zrobię porządki w szafce Julci bo jak pieluchy nie nosi to spodnie się za krótkie zrobiły :-D:-D:-D

Ale to później bo zaraz mam klientkę a potem muszę rachunki popłacić... :baffled: żal tyle kasy w bankach zostawiać...

hehe paula to postaram się o jeszcze jeden i będzie plus :-D
i widzę, że twój mąż taki jak mój - przestrzeni mu potrzeba ;-)
kasia daj znać jak będziecie po wizycie

Paula :-D:-D dobre w tymi spodniami :-D:-D. A nad majtkami musze pomyslec;-)

Kasia zdrowka dla Kubulaczka, i czekamy na wiesci od lekarza:tak:

Kata :-p:-p jeszcze tylko powiedz jak spalic papiery w piecu na gaz :-p:-p:-p

Bałagan papierowy uporządkowany. Wywaliłam chyba z 15kg tego, a czego tam nie było, ho ho. Jakieś bzdety sprzed x lat, które do niczego nie potrzebne.
Aga, notatek na razie nie wywaliłam.Zamieściłam ogłoszenie, że oddam. Może jakiemuś studentowi z polonistyki się przydadzą. Ale czekam tylko do jutra:-D:-D
Kata, załap trzy minusy to dostaniesz PAŁĘ, albo pałą. ;-)
Paula, nie załapałam z tymi spodniami. :confused:

Hejo:-)

Ubrałam Marcelowi pieluchę:sorry2: Na nowo spróbuję w marcu:tak:

Kata ja karmię już tylko w nocy a tej nocy akurat sobie dałam wolne i karmiłam małą butelką:tak:
Ja wiem że ten wacik czysty ale ten "odgłos":szok: Marcelowi bym nie pozwolila bo chyba bym umarła. Ja jestem bardzo wrażaliwa na różne waty, styropiany i zgrzytanie zębami, brrrrr
No i ja też dołączam do zazdroszczących Ci aparatu:tak:Piękne zdjęcia z biego wychodzą. Muszę zacząć pracować nad moim mężem żeby mi taki prezent sprawił:tak:

Resztę pozdrawiam i lecę dać zupkę mojej córci:-) Ps. nie wiem czy mam się cieszyć czy płakac ale ona nie chce jeść zupek mojej roboty:sorry2: Czyżbym tak beznadziejnie gotowała że woli słoiki?:confused:;-)

reklama
Sylwia, nie przejmuj się. Filip też nie lubił moich zup, wolał słoiki. Ugotowałam dawno temu (o rany! ) mu wedle przepisu dla niemowląt i pluł tą zupą dalej niż widział, heheh.

Do góry