reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Kata, to mąż zaszalał z aparatem. Ale jak dla mnie lustrzanka to tylko dla tych, którzy lubią fotografować, znają się na tym i robią "zawodowe" zdjęcia.
Sylwia, może faktycznie Marcel nie jest gotowy na odpieluszanie.
Jutrzenka, ja do Factory jeździłam kiedyś, ale jak dla mnie to tam mega g... w tych sklepach było zawsze. Może że coś się zmieniło, trzeba by podjechać, ale to taki hektar:szok::szok:
Paula nie chodzi Filip bez majtek, ale wstaje z nocnika i w trakcie wstawania poleciało kupsko_Ot, i cała historia.
Stefa, jak Ty mnie chcesz w garażu ugościć,to nie przyjadę do Ciebie:baffled:

reklama
asia- apeluję do ciebie: gdzie jest wiosna, którą obiecałaś?:sorry2:
kata- jakoś ostatnio to wolę żeby te dni szybciej płynęły i nie chce mi się ich wcale łapać:sorry2: Łukasz tez lubi tańczyć, każe sobie włączyć muzykę zwołuje wszystkich do pokoju (lubi mieć widownię) i mówi baba dziadzio klep - tzn. klaskaj i trochę potańczy a potem się wygłupia:-D:-D:-D

Hej hej :-)
U mnie lepiej, chorobsko odpuszcza....:-)
Dzis sie chyba wypuszcze na miasto, bo stracilam kilka dni zakupowych, he he.... trzeba nadrobic....:-p:-D;-):-)

Kata- super aparacik...:tak: Ja mam sony alfa 200, dostalam w zeszlym roku na urodziny i uwielbiam go...:-)
Stefanka- no to koniecznie zrob fotki jak sie urzadzicie....:-)

I nie wiem co jeszcze... tyle naskrobalyscie przez weekend ze nie pamietam....:sorry2:
Milego dzionka w kazdym razie....:-)

asia ja właśnie lubię fotografować a idioten aparat dla mnie za mało :sorry2: miałam przerwę jak kinia się urodziła ale teraz mogę zacząć na nowo :tak:
aga to tyle dobrze, że chociaż brawo każe bić. nasza to do tańca ciągnie :-D
alex o widzisz :-) zdecydowałam się na sony bo z małpki, którą posiadam jestem bardzo zadowolona :tak: ale kupiłam go kiedyś głównie na dwór (bo mały i wygodny a jak latać z większym za kinią :confused:). teraz kiedy jest większa mam więcej czasu :tak:
wiedziałam, że z lustrzanek będzie alfa tylko zastanawiałam się nad modelem ;-) a pięćsetki mają b. dobre opinie - przegrzebałam net wzdłuż i wszerz, no i cena atrakcyjna ;-)

Kata superowy ten aparacik, i do tego Soniak, tez bym taki chciala :tak:

Asia powiem Ci za ja tez tam nie zawsze cos kupie. Tez kiedys uwazalam ze to g..., i wcale ceny nie sa jakies niskie. Ale jak dla kuby to mozna cos znalezc :tak:. Np w Bescie Plus, u nas jest ten sklep ale ceny nie dla mnie :no::no::no: a tam mozna cos kupic z tej samamej kolekcji co u nas w sklepie ale czasem sporo tansze :tak:(kiedys trafilam na promocje rozm 74 i 80 i nakupilam kubie bluzek za 15 zl i spodni po 20 :tak: - jakos naprawde jest super tylko ceny nie sa super:baffled:) . Poza tym Atlantic i bielizna jest tansza niz normalnie. A tak w reszcie to trzeba popatrzec. :tak:.
W lato kupilam kubie w Reserved fajne spodenki do kolan takie bojowki i kurtke wiatrowke za mniej niz 20 zl za sztuke.:tak:
Moja mama mu kupila w Pumie fajna kurteczce (tylko pomylila sie i wziela 98 wiec narazie lezy) za 80 zl.
Ja sobie kupilam ostatnio bluzki takie na lato po 20 zl, i plaszczyk na wiosne za 65 przeceniony prawei z 200 :szok::szok::szok:. Ale to tez trzeba trafic bo czasem pojade i nic nie kupie :baffled::baffled::baffled:

Alex udanych zakupów

Aga dzieki, Tobie rozniew milego i byle do piatku :tak::tak:

Kata to taka raczej jesienno-wczesno wiosenna ale duuza. Na jesien rekawy to mial o 5 cm za dlugie a kurtke prawie do kolan :-D:-D:-D

A ten sklep to Outlet, niby firmowki w stalych obnizkach ale czasem po obnizce to ceny jak z kosmosu, a jak cos jest tanszego to rozmiarowka jak na Paule albo Dote :-D:-D:-D. Ale mozna cos czasem kupic fajnego jak sie trafi :tak:
http://www.factory.pl/#/POL/Centre/URSUS

Ostatnia edycja:
fajny sklep :tak: u nas outlety są 3 ale małe: cocodrillo, tup-tup i dla dorosłych sportowy (nike, adidas itp.) przeważnie chodzę do tup-tupa (mam najbliżej :-p) i można super rzeczy upolować po dostawie bo to końcówki kolekcji

asia jidioten aparat dla mnie za mało
Kata, czuję się urażona:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Sugerujesz, że pozostałe aparaty kompaktowe są dla idiotów???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Osz TY, zapamiętam to sobie...;-)A jak!~!!!
Aga, jak to wiosny nie ma???;-);-);-)U nas jest:-D;-);-)
Jutrzenka, no to chyba muszę się tam przejechać. Filip wyrasta mi ze wszystkich ciuchów - rękawy za krótkie, spodenek na wiosnę nie ma. Jakoś chłopak tak zaczął trochę rosnąć chyba:-)
Alex, no to dobrze, że już lepiej się czujesz.

A ja wzięłam się za porządkowanie moich papierów - jeszcze mam notatki z czasów studiów, mnóstwo jakichś sprawdzianów do szkoły. Jeny, już stos makulatury do wyrzucenia nazbierałam. Człowiek chomikuje różne szpargały niewiadomo po co.

reklama
Asia tak sie czasem zbiera rozne rzeczy. Tez mam jeszcze ksiazki ze stiudiow i jakies notatki bo pomylslam ze moze sie przydac, tylko ciekawe komu :sorry2::sorry2:. Na wiosne zrobie z tym porzadek bo teraz nie mam weny :-D

Kata osz Ty nie zalwazylam wczesniej tego tekstu o aparatach :wściekła/y::wściekła/y:, chcesz lanie w d... dostac :wściekła/y::wściekła/y:;-)
A w Factory tez jest cocodrollo dla dzieci i Beneton

Do góry