reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asia jeszcze nie zaczęłam bo pestkę piłuję :sorry2: ale chyba sobie daruję bo to nie dla mnie... ciężka literatura jeśli chodzi o pisarstwo kowalskiej :sorry2:
paula robimy zakupy na agito i zamówię kini ten tonik :-) zobaczymy... choć kosmetyki tej firmy są ponoć bardzo dobre :tak:
on był z pompką? bo nie pamiętam...

mała odlatuje :szok: ciekawe o której jutro wstanie :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
a lozka polowe to przeciez dla ciebie asiu jak przyjedziesz do garazu wstawilam i juz cie powoli mebluje :))

Hej!

I po weekendzie ;-) mąż już w trasie... hmm powinien być już blisko celu.

Kata tak to ten z pompką. :tak: na prawdę dobry kosmetyk :tak: ale myślę że Kinia go do buzi z wacikiem nie weźmie bo w smaku gorzkawy :-D:-D:-D

Stefcia super to łóżko :-) bardzo praktyczne ;-):-):tak:

Sylwia jak idzie odpieluchowywanie?:-)

Ewedja a u was?;-)

Asia to nieciekawie macie z kupkami... :sorry2: Fifi bez galotków biega że na dywan robi?
U nas kupka do kibelka. Podoba jej się jak robi "plum" :-D:-D:-D
Właściwie to był problem tylko pierwsze trzy dni bo robiła w majty :baffled: ale od czwartku wszystko idzie do kibelka :cool2:

Jutrzenka ja mam cyfrę a tu ... Ogrodu nie ma :-( a szkoda...

Grzechotka głowa do góry. Kiedy masz ferie? ;-)

Pryzy co ciekawego ogladaliście? ;-)

Kasiamaj jak Kuba?

co tam komu jeszcze????

My byliśmy wczoraj na zakupach. Trochę zapasów dla Julci, głównie kaszki, chusteczki, kosmetyki... Potem w Feshion Hous małe szaleństwo w postaci butów. Julcia ma śliczne adidaski na wiosnę Nike, mama też ma adidaski, a i tatuś też zaszalał... ;-):-D
aaa no i mąż mi w piątek zakupił odkurzacz :-) kurier powinien być koło wtorku :tak: mój stary rzęch już ledwo wciąga więc hehe miła niespodzianka... ;-):tak:

mała mi szybciorem odleciała o 19 i mam chwilkę (tzn. godzinę konkretnie, bateria w lapku ;-))

hehe paula do buzi będę jej dawała z wodą :-)
może i moją przekonam do plum! w kibelek tylko od mamy muszę wziąć nakładkę :tak:
na jaki odkurzacz się zdecydowałaś?

hej laseczki
u nas dziś lepiej
noc była straszna-bo Kuba miał prawie 40 stopni-dostał leki przeciw gorączkowe robiliśmy też okłady,strasznie nie chciał bo za zimne płakał...ale jak wzięłam jego misia dałam Kubie chusteczkę nawilżaną i mówiłam żeby zrobił okład misiowi że tak samo jak Kubuś będzie miał zrobione..to jakoś się przekonał.potem sie położył i leżał tak zaraz z misiem i okładami.
potem jak gorączka opadła to spał ładnie,dziś w ciągu dnia 37stopni teraz na noc troszkę sie podniosła ale na razie p/ gorączkowego nic nie dawałam
dostaje Eurespal i esberitox do tego syropy naturalne.i w razie gorączki na zmianę paracetamol z ibufenem-na razie jest dobrze zobaczymy co będzie w nocy.
kaszel minimalny kataru brak.
jutro pojadę do przychodni niech go osłuchają i zresztą muszę pokazać ost.wyniki Kuby te z morfologi i z moczu.to tak przy okazji.
mnie też już lepiej wzięłam ostinlococcinum (czy jak to tam sie pisze)-które zalecił mi gin.zadzwoniłam wczoraj do niego że coś mnie bierze i co mam zażyć,bo tak na własną rękę nie będę kombinować-mówił że to bezpieczny lek.

Jutrzenko-i jak byłaś na basenie?-ja bym jeszcze poczekała..bo to nie wiadomo co w tej wodzie pływa :baffled::tak:-jak tam zakupiłaś balsam?my mamy też takie łóżko z drugim wyciąganym od dołu.kupiliśmy przez allegro ale jeszcze nie przywiezione od J brata.
Weroniczko-fajne to wyrko dla dzieci-i Małgosia nie spadnie.:tak:-stoliki też ekstra.
Viki-brawo dla Damiana,kurde dobrze ze Wam sie nic nie stąło-całe szczęście.
Kata-dzięki że pytasz.;-)-daj fotki Kiniolka.
Pryzy,Asia,Paula-dzięki że pytacie.

Kata nie miałam wiele do gadania bo dowiedziałam się po fakcie zakupu... :sorry2: no cóż liczy się gest ;-) nie? Zwłaszcza że to u mojego męża nie jest na porządku dziennym, tzn. robienie niespodzianek i prezentów... ;-) ale moje gadanie przynosi efekty ;-):-D
Chciałam Zelmerka ale zakupiony został AEG Elektrolux ;-) 2400W więc na pewno będzie ciągnął jak szalony :-D a o to przecież chodzi... :-)

Viki współczuję wypadku i życzę oby nigdy więcej... :tak: I gratulacje dla Damianka... musisz być dumna :-):tak:

kasia dobrze, że z kubusiem lepiej! no i syropki chce pić na szczęście
nasza jak miała ostatnio taką wysoką gorączkę to też przykładałam jej zmoczoną zimną wodą chusteczkę ale marudziła :-( następnym razem wypróbuję twój sposób z misiem :-) choć w gorączce to różnie może u nas być :sorry2:
aaaa no i zdecydowałam się na sony Alpha500 ;-) już zamówiony. mąż mi na urodzinki sprawił ;-)

ale mi net muli... :baffled:

kasia fotki oczywiście wstawię ale jak zgram z kompa ;-)
paula uważaj w takim razie na dywany :-D

edit: nie no, nie mogę z tym netem! spadam zgłębiać tajniki fotografii cyfrowej ;-)

spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
Kata-no to z misiem nie głupie i u nas poskutkował,tylko że ja młodemu kładłam pieluchę tetrową dłużej była chłodna a misio miał chusteczkę :-)
syropki-powiem Ci że różnie...pierwsze pił z chęcią,drugie już z grymasem..ale teraz jak mu daję to od razu mam w drugiej ręce bidon z sokiem i każę mu popijać...
Eurespal bierze z łyżki bezpośrednio i zapija sokiem.wtedy wiem że cała dawkę weźmie.
no to fajnie z tym aparacikiem...a dużo on sie różni od tego co ma Gosia???bo nawet nie patrzyłam....

u nas też mały już śpi od pół godzinki.

reklama
Hej:-):-)

Kasiamaj zdrówka dla Kubcia:-) Wiesz co ja jestem straszna sklerotyczka:zawstydzona/y: jaką radę ja Ci dałam?:confused::szok:

Paula niestety masakra:wściekła/y::wściekła/y: Dzisiaj cały dzień poza domem więc miał pieluchę ale do wczoraj czyly przez 4 dni ani razu nie zrobił siku tam gdzie trzeba. Znów wstrzymywał i od 12 do 21 zrobił siku tylko raz:szok: Chyba odpuszczę sobie i jemu na jakis miesiąc i znów spróbuję:-(
Fajnie, że zakupki się udały, mąż się postawił i obkupił swoje panie:tak:

Kata za każdym razem jak wyobrażam sobie Kinię z tym wacikiem w buzi to przechodzą mnie ciary:szok: Jak dla mnie to coś okropnego:sorry2:

Wczoraj zaszalałam sobie na imprezce i wypiłam pół butelki wina:szok: Zważywszy na to że nie piłam alko od 3lat to ilość ogromna:-D Łooo matko, jakiego miałam dzisiaj kaca:-D A popołudniu pojechalismy zlot czarownic ale z mężami:tak: Obiadek w knajpie a potem na kuleczki z dzieciakami. Było 8 rodzin:tak:

Do góry