reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A to Amelcia tak sama już puka?:-p No, no dzielna dziewczynka :-)

Magdalenka, a no brzusio rośnie, ale bardziej rośnie jego zawartość ;-) Co do brzuszka to mam wrażenie, że troszkę spowolnił ze wzrostem, ale to dobrze, bo i tak za bardzo go wzdęło :-p

Asiu, a ja Ci tak szczerze powiem, że jak tą moją gromadkę odchowam to z dziką przyjemnością wrócę do pracy :tak: Od razu po maturze poszłam do roboty, na studia zaoczne się wybrałam i brakuje mi troszkę kontaktu z ludźmi ;-) No, ale na to muszę jeszcze kilka lat poczekać :tak:We wrześniu przyszłego roku jak Oliś pójdzie do przedszkola pójdę sobie na kurs księgowości i to już jakiś krok do przodu będzie :-) Jakoś nie wyobrażam sobie siebie np. w pracy fizycznej i tak mnie jakoś ciągnie do pracy biurowej i papierków, albo do pracy w obsłudze klienta ;-)

Lecę szykować Olisińskiego do spania, chociaż się jeszcze świetnie bawi i walczy ze swoim misiem :-D

reklama
Czesc wieczorkiem....:-)
Asia- to na taki film o wampirach idziesz? Pierwsza czesc nawet mi sie spodobala, a co do drugiej to kraza rozne opinie... ale tez nie mialabym nic przeciwko zeby obejrzec....:tak::tak: Zatem milego wychodnego dla Ciebie i mlodziezy.....:-)
Sylwia- 8 funtow za korek.....:szok::szok: Ale drozyzna w tym Bradford....:shocked2::confused2:A Olivier juz roznych glosnych rzeczy sie bal, ale widze, ze juz mu przeszlo....:tak:
Paula- no wlasnie ja ostatnio z Olisinskim sprzatam, zeby sie nauczyl, ze na wieczor ladnie skladamy zabawki.....:tak:

No to teraz będziecie w ekstazie...to już trzeci raz dzisiaj. Ale żeby Was uchronić przed szaleństwem, to już ostatni ... dzisiaj ... Na jutro bądźcie gotowe na następne odwiedziny :tak:

Kacha pogłaskaj ode mnie brzusio :)
Asiacur no to teraz będziesz miała taaakie sny :-D
No i reszcie też życzę słodkich snów!
Na ra :*

Hej hej
Ogarniamy sie...:-)
A ja postanowilam jechac do Polandii, ale juz Swieta odpuszcze, bo ceny z kosmosu, za to pojade zaraz po Swietach i spedze Sylwka u mamy....:-) Ach, juz odliczam...:tak::-)

Milego dnia :-)

hej
i ja jestem w przerwie ....

Asiu-daj znać jak Wam sie śpiworek spisuje...
Alex-ogarnęłaś się już :-D????
Elcia-ahoj....
Paula-to ci siostrzenica zalazła za skórę że na nią tak mówisz :-D:-D:-D

miłego dnia babki

Hejka.

A my wczoraj z mężem byliśm na otwarciu dla wipów największego kina w Polsce. Fajnie było i nawet oglądaliśmy za friko przedpremierowy pokaz filmu " stare wygi". Swietna komedia. Naprawdę polecam.
No i tyle na teraz bo Małgosia mi podśmierduje:eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
Kasia hehe a no załazi codziennie... rozpieszczona małolata :rofl2::-D:-D:-D

Weroniczka to super że się wyrwaliście... ;-):tak:

Alex Ty tak sama z Olim latasz do Polandii...;-) P nie ma nic przeciwko?

Elcia ahoj!!! :rofl2:

Do góry