reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

przeczyta baśka przeczyta ;-)
u nas odnotowano ponoć 9 przypadków świńskiej a stan tych osób stabilny :tak:
te nazwy jakieś takie pospolite i z niczym się nie kojarzące :-(
musisz mieć po angielsku? do kiedy musisz to podać? chyba przy rejestracji firmy tak?
czym będziesz handlować?

reklama
Czytamy Basia czytamy wszystkie wypociny.... Twoje tez....:-D:tak:;-):-)
Jesli chodzi o nazwe, to mnie ta pierwsza jeszcze najbardziej sie podoba... swoich propozycji na razie nie mam... ale pomysle....:tak:
Kata- Basia bedzie odziez uzywana sprzedawala, jesli dobrze pamietam...

Baśka o tą świńską to nie ma co panikować :tak: Media nasiały paniki, a teraz cholera wie, czy nie wyjdzie z tego największa afera korupcyjna wszech czasów ;-) Co do nazwy firmy to nie mam pojęcia, zawsze słaba byłam w wymyślanie nazw :zawstydzona/y:

A tak w ogóle to dzień doberek wszystkim :-)

U mnie znowu lipa, Oliś na antybiotyk reaguje super, a ja znowu latam jak opętana do kibelka i leje się ze mnie górą i dołem, w dodatku totalnie straciłam apetyt :-( Znaczy się jestem głodna jak nie wiem co, ale jednocześnie strach przed kibelkiem zabrania mi jeść :zawstydzona/y:
Lecę Oliśkowi obiadek szykować, miłego dzionka :-)

Alex dziękuję za odp Kasi. Umknąło mi to pytanie, a dla sprostowania: nowa i używana, biżuteria oczywiście moja i dodatki do domu. :-D a jak?! jak szaleć to szaleć :-D:-D:-D:-D.
no mi też jakoś tak najbardziej ale jeszcze się zobaczy.
Z tą grypą to macie rację. apteki chcą kasę se nabić...
Kasiu dobrze że Oliś super reaguje, chociaż zawsze jakieś pocieszenie, a apetytem się nie martw, napewno wróci, byle tylko fontanny się skończyły.
Uciekam na razie bo moje dziecko wpadło w rozpacz bo jego ukochany motorek się zgubił.
Buziaki

:) Witajcież
Jestem, żyję. Ledwo bo ledwo ale jednak :-)
Wychodzę zaraz z pracy, ściorana na maxa.

Pozdrawiam
fada96c51f0e2428m.gif

Ja wyskoczylam na moment do sklepu, a w drodze powrotnej grad nas zlapal....:crazy: Olivier plakal przerazliwie, bo to pierwszy chyba jego grad w zyciu.... nie wiedzial co to, a walilo porzadnie i biedaczek sie wystraszyl...:sorry:

Kacha- ojej, to ciagle walczysz z choroba.....:-( Zdrowka!
Magdalenka- witaj z powrotem po latach.....:-):-)

Hej!!!

Asia laluniu no fajnie że piątek, fajnie... Ja też od weekendu do weekendu :rofl2: Bo nie mam od 7 rano Ameluchy... :-D

Kacha trzymaj się kobieto!!! ;-)

ooo... Magda! Witaj... Gdzie byłaś jak Cię nie było???

Basia ja nie mam pojęcia co do nazwy... :sorry:;-)
W razie czego będę się zgłaszała po poradę odnośnie tych papierów... ;-) bo jak rozumiem starasz się o dofinansowanie z UP?

Jutrzenka fajna promocja... udanych łowów! ;-)

Matko ale moje dziecko bałagan zrobiło.... :shocked2::eek: idę ogarnąć bo nie ma jak przez pokój przejść... a cwaniara zawinęła się do dziadków.... :rofl2:

reklama
dobry wieczór
wpadłam tylko na chwilkę
i dalej idę leżeć
od dziś mam dni lenia....i nic nie robienia...no może tylko podstawowe czynności.-ale to wyjaśnię póżniej.......
co tam jeszcze-dziś z Wami nie posiedzę-cieszycie się????:-p
chciałam życzyć Wam spokojnej nocki
chorującym zdrówka
Basiu-udanego rozkręcania biznesu.;-)
Kata-żeby Twój T już przystopował :-p
Magda-hej hej.
Asiu-pozdrawiam.
Alex-to Oliś miał przeżycie.

dla pominiętych buziaki.

Do góry