reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No Kasiula oszczędzaj się, oszczędzaj :tak:
Asiunia laluniu dla mnie to nie ma znaczenia czy weekend czy normalny dzień, tyle, że T. jest w domu i nie mam wizyt u specjalistów (no ostatnio miałam w niedzielę wizytę:sorry:);-)
Alex ucałuj Olisia od cioci Kasi, to się bidulek wydygał:-( U nas był taki straszny grad w te lato, akurat wszyscy siedzieli pod namiotem, a ja byłam w kibelku i dostałam taką kulką gradową ;-)
Paula po co sprzątać będziesz i tak Julcia zaraz swoje porządki wprowadzi :-p:-D
Magdalenka witaj z zaświatów ;-):-p:-)

reklama
Chyba mnie jakaś choroba rozwala. Boli mnie łeb i plecory. Już wzięłam coś zapobiegawczo.
Jutro idę z dzieciakami do kina na "Księżyc w nowiu". Fajnie, że uczę młodzież, przynajmniej mogę zobaczyć coś doroślejszego w kinie.
Basia, życzę powodzenia rozkręcaniu biznesu. Ja chyba bym myślała nad polską nazwą sklepu. Takie zboczenie zawodowe, heheh.
Paula, nie sprzątaj. Niech córcia posprząta po sobie, hihi;-)
Magda, witaj kobieto. Chyba się przepracowujesz, co?
Ciekawe co Jutrzenka upolowała w tesco? Ja tam tego sklepu nie lubię, bo mają rozpierduchę na półkach i jest drogo.
Kacha, też bym sobie posiedziała w domu, żeby mi się weekendy z dniami powszednimi zlały, ale cóż, trza zapitalać, żeby mieć na waciki.;-)
Alex, to się Oli wystraszył. Ucałuj od ciotki.
Viki,zdrówka Wam życzę.:tak::tak: No i pomyślnego poszukiwania domku.
Aga, fajny pościk. Gratuluję inwencji.
Sylwia, korek do wanien to chyba standardowy, no chyba, że tam u was np.kwadratowe są, albo trójkątne:-D

Ostatnia edycja:
Ale macie dzisiaj szczęście: już drugi raz Was odwiedzam :-D
mimo wielkiego bólu głowy..chyba przesadziłam z colą...ostatnio jestem uzależniona :baffled:

Jak tam zdrówko moich drogich Pań?
Kacha zdrowiej szybko! Jak Twój Brzucholec? wieeelki?? hehe

hehe gdybym miała nie sprzątać to hmmm... spałabym na zabawkach chyba... :-D:rofl2:

Asia niestety nie wszystkie korki takie same... ;-) u nas w sklepach chyba ze 3 rozmiary do wyboru a żaden mi do brodzika nie pasuje...

Witam Drogie Panie:-)

Magdalenka uważaj bo nam się w głowach poprzewraca i będziemy chciały więcej i więcej:tak: Miło Cię "widziec"

Baśka ja też obstawiałabym polską nazwę, Barbara fashion kompletnie mi się nie podoba:no: Może.......kurna nie wiem:-( Ale pomyślę jeszcze:-)

Aga sprytnie z tym postem tematycznym:-D

Alex biedny Oli:-( Mój czubek mały ostatnio miksera się bał:szok::laugh2:

Asia no właśnie dzisiaj odkryłam że u nas są dwa rodzaje, mniejsze i większe, ja potrzebowałam większego ale kasy wybuliłam, że szok:szok: aż 8 funciszy na głupi korek:wściekła/y:

Sylwia u nas ze 2zł kosztuje korek ale co z tego jak albo za mały, albo za duży...
aaa i śliczne suwaczki :-):tak:

Idę bo o 7 zapuka terrorystka... :rofl2:

Dobrej nocki wszystkim :-);-)

reklama
Sylwia, tak zażartowałam z tymi korkami, a nawet nie przypuszczałam, że są różne rozmiary. No i faktycznie, cena za korek - powalająca. Ale co zrobić...
Paula, dobranoc. Ja zaraz dołączę też do tych śpiących.

A ja kupiłam właśnie Filipowi śpiworek. Mam nadzieję, że go użyję. Normalnie mam już dość jak moje dziecko budzi się w środku nocy zmarznięte i przełazi do nas spać. Rozkopuje się tak strasznie, a później sopel lodu. Teraz załaduję go do śpwora i heja. Oby tylko chciał w nim spać.
Dobra lalunie, dobrej nocki Wam życzę. Jutro pewnie wpadnę.

Magda, idę spać przepełniona szczęściem:tak:;-)

Do góry