reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzien dobry

wiecie , dzis rano pojechalam do szkoły damiana dowiedziec sie co przerabiali, zeby damian mogl w domu cos porobic i przezylam szok:szok:

wychowawczyni damiana chora a z jego klasy bylo obecnych dwoje dzieci:szok:
masakra
w innych klasach jest po 5/6 osób i łaczą klasy bądz dzieciaki siedzą na swietlicy...

damian ma sie juz w miare myslalam ze w przyszłym tyg pojdzie juz do szkoly ale jak tak to bedzie wyglądało to chyba zostawie go jeszcze w domu.

paweł wciaz na antybiotyku, do tego ma inhalacje tak jak damianek, ma straszny kaszel ale osłuchowo jest juz ok ...tak ze tyle dobrze...

pozdrawiam was wszystkie i zycze wszystkim zdrowia!

Dzień dobry.
Kochaniutkie szczerze mówiąc mi też bardziej podobała by się polska nazwa niestety nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy więc RATUJCIE!!!!. Dostaniecie później super karnety rabatowe!!!!:tak::-).

Byłam dziś w UP złożyć dokumenty i kobieta mnie pocieszyła że najwcześniej luty, marzec mogę dostać kasiurę :-( ale jak mówią lepiej późno niż wcale.

Tak Paula staram się o datację więc jeśli będziesz chciała coś więcej wiedzieć to wal jak w dym czy jak się to tam mówi :-D. Powiem Ci tylko jedno - wypisywania od cholery. Dobrze że u nas nie chcieli biznes planu - wystarczyła tylko analiza finansowa którą oni mają przygotowaną w formularzu, wystarczy tylko powpisywać kwoty.

Viki - u nas podobno we wszystkich szkołach tak jest, tylko w przedszkolu jakoś się rodzice nie przejmują i nie ważne czy mały ma katar czy nie to i tak posyłają, chociaż u mnie na wsi podobno przedszkolanki zaczęły już zwracać uwagę na to :szok:

Alex - Ty się lepiej kochaniutka przyznaj co Cię ciągnie do naszego pięknego kraju...co????????????????

Weroniczka - ale Ci zazdroszczę, sama z mężusiem. Super!!! Nic tylko pozazdrościć.

A ja biegam teraz po necie i szukam jakiejś konkretnej hurt z używką ale nic mi się nie podoba, chociaż na początku będę miała dość kasy żeby zaryzykować i pozamawiać z paru firm na próbę. W ogóle co ja gadam, nie wiadomo czy kasę dostanę...

Byłam wczoraj w tesco. Wróciłyśmy z mamą chyba po 0.00. Ale się działo, jeszcze zrobiłam awanturę, bo postawili gigantyczną reklamę kolejka drewniana 100 el. 99 zeta a kolejki niet. Najpierw poszła moja mama na inf się zapytać a tam kobieta bezczelnie mówi że jeśli nie ma na półce to nie ma, przychodzi do mnie spowrotem i mówi mi to a ja na to, to po jaką cholerę wystawiają gigantyczną reklamę i usłyszał to kierownik sklepu. Podchodzi i pyta o co chodzi i mówię mu. Poszedł do tej z inf i pyta o kolejkę a ta mu mówi że już mówiła tej kobiecie że jak nie ma na półce to jej nie ma. Zwrócił jej uwagę a potem mi mówi że sprawdzi na magazynie czy nie przyszła bo chłopacy właśnie wyworzą palety. I znalazła się. Jeszcze chce mi ją magazynier ściągnąć z palety a ta z inf mówi że to należy do nocnej zmiany a nie do niego. wkurzyłam się i sama ją sobie wzięłam tym bardziej że nie musiałam rozwalać całej palety bo leżała na górze. Najlepsze że jak inni zobaczyli ze ja biorę to też zaczęli, a kierownik zaczął się śmiać że chociaż nocna zmiana będzie miała mniej roboty jak ludzie to rozbiorę.
Kurczę za każdym razem jak jadę do Rybnika do tesco to musze się zdenerwować.:wściekła/y:.

Dobra bo powiedzie że icipiałam z radości z tymi postami. :-D:-D.

Buziaki dla wszystkich. Pamiętam o was ale nie pamiętam co miałam komu napisać ;-)

Elo, elo Kobietki :-)
Alex ja też sama latam, po co drzewo do lasu ciągnąć nie? ;-):-p:-D
Baśka widzę, że doświadczyłaś na zakupach typowej polskiej uczynności ;-) Widocznie ktoś babeczki z informacji nie dopieścił i się na klientach wyżyć musiała ;-)
Aga życzę powrotu kreatywności ;-)
Viki no to nieźle choróbsko sobie zaszalało, no cóż taki sezon teraz :-(
Przesyłam Wam wszystkim buziaki i życzę miłego dzionka:-)

Kasieńko chyba masz rację. baba jakaś nie wyżyta była, a tak w ogóle to zapomniała Ci napisać PODZIWIAM Cię kobitko za energię i opanowanie. Jak Alex by mi tak szalał po nocach non stop to chyba bym psychicznie wysiadła. Szacuneczek mała.

Alex ja też sama latam, po co drzewo do lasu ciągnąć nie? ;-):-p:-D

Otoz to!!!!! :tak::tak::tak::-):-D

Alex - Ty się lepiej kochaniutka przyznaj co Cię ciągnie do naszego pięknego kraju...co????????????????

;-)

No dobrze, przyznam sie..... KOCHANEK :zawstydzona/y::-)

A my juz po zakupkach. Pogoda do bani. Olivier szaleje jak to on.... tym razem z siostra, wiec mam chwile dla siebie. :-)

Viki- zdroweczka dla Was...:-)
Basia- a no tak jest, ze w Polsce laske robia, ze Cie obsluza....:confused2: Jesli chodzi o nazwy, to ja tylko same glupie wymyslilam.... bo taka mam nature......:-D:-D, np CIUCH- PUCH, MODNIE I GODNIE, BARBARA FULL WYPAS, itp.....;-):-D:-D:-D

reklama
alex przyjechala bym chetnie na zakupy ale od dzis hehe oszczedzam hhehhe nie wiem jak skoncze oszczedzac jutro to moze przyjade w niedziele hehhe

Do góry