reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejka
no widzę że produkcja była :-)
staram się leżeć jak tylko mogę...ale trudne to do wykonania przy małym dziecku....
jutro jedziemy do dziadków-ja do swoich J do swoich-bo świnię przerabiają...ja posiedzę u moich to i Kuba się z ciotką wyszaleje.

Aga-mam nadzieję że nie padłaś i żyjesz???
Viki-kurcze-to niezła frekwencja w tej szkole-chyba w większości teraz takie tłumy ....
Basia-bojowa babka jesteś widzę :-D
Asiu-pozdrawiam.
Alex-jaki rozkaz :-D:szok::-p
Paula-no to widać że daje w kość...;-)
o Kasia-a co będziesz wcinać???

Wiecie co, bardzo się zbulwersowałam, bo nie wiem na co mam ochotę i wróciłam do pokoju z pustymi rękoma :-( A tutaj został mi tylko jeden batonik, czekolada i kilka paczek chipsów, ale na nic z tych rzeczy raczej ochoty nie mam. Chodzi mi arbuz po głowie, ale skąd ja sobie teraz tego arbuza wytrzasnę :sorry::-)

hej

ja sie melduje ze zyje zebyscie sie nie marwily o mnie ;-)

nie nadrobie bo nie mam sily, 2 dni szalenstwa zakupowego mnie wykonczyly.

Wczoraj pojechalismy po 19 do wawy do Tesco i Carrefoura wrocilam o 0:30 :eek::eek:. Dzis do wawy do Reala i Media pojechalysmy po 14 wrocilam o 21:30 :eek:.
Ale dobre z tego szalenstwa to ze kupilam wszystkie prezenty :tak::tak:, (tylko rodzicom cos dokupimy), wybralam prezenty dla Kuby od chrzestnej, chrzestnego i moich rodzicow :tak: Dla tesciow juz tez wymyslilam wiec mam po problemie. :tak::tak::tak::tak:. Ciesze sie bo w sklepach bedzie coraz gorzej.

z tego wszystkiego o malo nie zaspalam dzis do pracy. jak wrocilam wczoraj o 0:30 to zapomnialam z tego wszsytkiego budzika ustawic, na szczescie R sie przebudzil o 7 i mnie obudzil i zapytal czy do pracy nie ide :-D:-D, ale mialam speeda, przez 40 minut zrobilam wszystko od umycia się, umycia i wysuszenia wlosow na sczotce, umalowania i ubrania :tak::tak::tak:. I jeszcze zupe wstawialm zeby R mial dla Kuby :-D:-D:-D. W sumie to naet dobrze sie stalo bo godzine dluzej spalam :-D:-D.

tyle ode mnie narazie, ide sie wykapac bo nie czuje nog, ledwo łazilam na koniec, ide sie pomoczyc w cieplej wodzie :tak:.

ale nie martwcie sie, WROCE !!!!!:-)

He he Kacha, zachciewajki tak? Jedynie co mi przychodzi do glowy to wyslac kogos po tego arbuza do tesco....:-)
Kasia- masz racje, niech teraz inni sie Kuba zajma, Ty wypoczywaj...:tak:

O i jest jutrzenka.... Jutrzenka- ja niestety Twoje nogi czuje....;)

reklama
Do góry