reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Asia- hej hej:-) No ja wlasnie tak myslalam ze bez rewelacji....
Stefanka- wiesz, ze zawsze mozesz wpasc.....:-) ( nie mam na mysli rowu....)
Stefanka- wiesz, ze zawsze mozesz wpasc.....:-) ( nie mam na mysli rowu....)
alex3meyer
Matka gagatka
A co tu taka cisza???
Ide polozyc Oliviera, jak wroce, ma tu byc GWAR!!!!
Ide polozyc Oliviera, jak wroce, ma tu byc GWAR!!!!
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Alex ja to idę tradycyjnie na wieczorne obżarstwo
kasiamaj
mama 2007/2010
hejka
no widzę że produkcja była :-)
staram się leżeć jak tylko mogę...ale trudne to do wykonania przy małym dziecku....
jutro jedziemy do dziadków-ja do swoich J do swoich-bo świnię przerabiają...ja posiedzę u moich to i Kuba się z ciotką wyszaleje.
Aga-mam nadzieję że nie padłaś i żyjesz???
Viki-kurcze-to niezła frekwencja w tej szkole-chyba w większości teraz takie tłumy ....
Basia-bojowa babka jesteś widzę
Asiu-pozdrawiam.
Alex-jaki rozkaz
Paula-no to widać że daje w kość...;-)
o Kasia-a co będziesz wcinać???
no widzę że produkcja była :-)
staram się leżeć jak tylko mogę...ale trudne to do wykonania przy małym dziecku....
jutro jedziemy do dziadków-ja do swoich J do swoich-bo świnię przerabiają...ja posiedzę u moich to i Kuba się z ciotką wyszaleje.
Aga-mam nadzieję że nie padłaś i żyjesz???
Viki-kurcze-to niezła frekwencja w tej szkole-chyba w większości teraz takie tłumy ....
Basia-bojowa babka jesteś widzę
Asiu-pozdrawiam.
Alex-jaki rozkaz
Paula-no to widać że daje w kość...;-)
o Kasia-a co będziesz wcinać???
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Wiecie co, bardzo się zbulwersowałam, bo nie wiem na co mam ochotę i wróciłam do pokoju z pustymi rękoma :-( A tutaj został mi tylko jeden batonik, czekolada i kilka paczek chipsów, ale na nic z tych rzeczy raczej ochoty nie mam. Chodzi mi arbuz po głowie, ale skąd ja sobie teraz tego arbuza wytrzasnę :-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hej
ja sie melduje ze zyje zebyscie sie nie marwily o mnie ;-)
nie nadrobie bo nie mam sily, 2 dni szalenstwa zakupowego mnie wykonczyly.
Wczoraj pojechalismy po 19 do wawy do Tesco i Carrefoura wrocilam o 0:30 . Dzis do wawy do Reala i Media pojechalysmy po 14 wrocilam o 21:30 .
Ale dobre z tego szalenstwa to ze kupilam wszystkie prezenty , (tylko rodzicom cos dokupimy), wybralam prezenty dla Kuby od chrzestnej, chrzestnego i moich rodzicow Dla tesciow juz tez wymyslilam wiec mam po problemie. . Ciesze sie bo w sklepach bedzie coraz gorzej.
z tego wszystkiego o malo nie zaspalam dzis do pracy. jak wrocilam wczoraj o 0:30 to zapomnialam z tego wszsytkiego budzika ustawic, na szczescie R sie przebudzil o 7 i mnie obudzil i zapytal czy do pracy nie ide , ale mialam speeda, przez 40 minut zrobilam wszystko od umycia się, umycia i wysuszenia wlosow na sczotce, umalowania i ubrania . I jeszcze zupe wstawialm zeby R mial dla Kuby . W sumie to naet dobrze sie stalo bo godzine dluzej spalam .
tyle ode mnie narazie, ide sie wykapac bo nie czuje nog, ledwo łazilam na koniec, ide sie pomoczyc w cieplej wodzie .
ale nie martwcie sie, WROCE !!!!!:-)
ja sie melduje ze zyje zebyscie sie nie marwily o mnie ;-)
nie nadrobie bo nie mam sily, 2 dni szalenstwa zakupowego mnie wykonczyly.
Wczoraj pojechalismy po 19 do wawy do Tesco i Carrefoura wrocilam o 0:30 . Dzis do wawy do Reala i Media pojechalysmy po 14 wrocilam o 21:30 .
Ale dobre z tego szalenstwa to ze kupilam wszystkie prezenty , (tylko rodzicom cos dokupimy), wybralam prezenty dla Kuby od chrzestnej, chrzestnego i moich rodzicow Dla tesciow juz tez wymyslilam wiec mam po problemie. . Ciesze sie bo w sklepach bedzie coraz gorzej.
z tego wszystkiego o malo nie zaspalam dzis do pracy. jak wrocilam wczoraj o 0:30 to zapomnialam z tego wszsytkiego budzika ustawic, na szczescie R sie przebudzil o 7 i mnie obudzil i zapytal czy do pracy nie ide , ale mialam speeda, przez 40 minut zrobilam wszystko od umycia się, umycia i wysuszenia wlosow na sczotce, umalowania i ubrania . I jeszcze zupe wstawialm zeby R mial dla Kuby . W sumie to naet dobrze sie stalo bo godzine dluzej spalam .
tyle ode mnie narazie, ide sie wykapac bo nie czuje nog, ledwo łazilam na koniec, ide sie pomoczyc w cieplej wodzie .
ale nie martwcie sie, WROCE !!!!!:-)
alex3meyer
Matka gagatka
He he Kacha, zachciewajki tak? Jedynie co mi przychodzi do glowy to wyslac kogos po tego arbuza do tesco....:-)
Kasia- masz racje, niech teraz inni sie Kuba zajma, Ty wypoczywaj...
O i jest jutrzenka.... Jutrzenka- ja niestety Twoje nogi czuje....
Kasia- masz racje, niech teraz inni sie Kuba zajma, Ty wypoczywaj...
O i jest jutrzenka.... Jutrzenka- ja niestety Twoje nogi czuje....
reklama
Paula21
Grudzień '07
Ja jestem ale chyba idę spać bo o 10 mam klientkę a chciałabym chociaż w weekend dłużej pospać... ;-)
Cmoookiii!!!!
Cmoookiii!!!!