reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
sylwia u mnie z kwaitkami identycznie hehe
ale cos zalatujeee...hmm normalnie czuje ze jutrzenka nog dzis nie myla...i chyba juz drugi tyddzien w tych samych rajstopach lata ( czytalam na blogu US ze to podobno usprawnia jej prace bo daje poczucie zbroi na nogach )

witam:-) dziś polecę tematycznie
choroba - M. zachorował dziś do pracy nie poszedł idzie do lekarza, ma czyste objawy grypy aż się boję:shocked2::shocked2::shocked2:zdrówka dla wszystkich chorujących:tak::tak:
mazanie ścian - u nas jest jedna ściana w kuchni pomazana, ale powiem wam że jakoś się tym nie przejmuję to ma swój urok:tak::tak::tak: a Łukasz podchodzi do ściany i od razu mówi "niunio po" - niunio pomazał:-D:-D:-D
skakanie - a z tym skakaniem to u nas jest tak późno przeze mnie bo ja boje się że on sobie coś zrobi i ciągle za nim łażę i mówię pomału itd. wiem że to niedobrze że tak się nie powinno ale ja mam straszne lęki że mi zaraz wyląduje gdzieś na jakimś kancie i już mam ten widok przed oczami:zawstydzona/y:
rogówka wiatrołap- pierwsze słyszę:szok: u mnie narożnik i przedsionek albo w starych domach drewnianych - sień
kwiatki
- lubię ale też zabardzo o nie nie dabam:zawstydzona/y:
u nas wciaz chorobowo wiece nie bede narzekac:sorry: bo stefanka nie bedzie chciala ze mna gadac;-)

narzekanie - viki narzekaj ile chcesz bo jak nie bedziesz to popsujesz stefance statystyki
obżarstwo, zapiekanki itp. - jesteście bezlitosne dla próbujących zrzucić parę kilo:wściekła/y::wściekła/y:
inne - wczoraj przyszła mi ta wielka paka klocków- aż szkoda mi ich chować do choinki:sorry:
widocznie jakieś fluidy przesyła - niewidzialne plemniczki :-D

a do katy napisze imiennie odnośnie zachowania w pracy jej męża - :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

i na tym szokującym temacie zakończę:tak::tak:
miłego dnia

Ostatnia edycja:
Hej hej :-)

Aga- he he podoba mi sie tak tematycznie.....:tak::tak::-D
Zdrowka dla meza....

Ja wlasciwie sie tylko witam.... za chwile polece sie ogarnac , zajrze potem....

Milego dnia.....

dzien dobry:))
AGA swietny post

u nas nuuuuudy nuuuuuuudy i jeszcze raz nudy

STEFANKA prosze o kontakt PILNE!!!

co do skakania to Oli tez skacze jak szalona i to juz od dawna tak fajnie jak zabka

wieci co martwie sie troszke bo mała schudła kilogram obecnie wazy 12 kilo:(( i to chyba mało lece na odpowiedni watak zobaczyj jak wasze maluszki waza

reklama
Dzień dobry.
Poczytałam wreszcie wszystkie zaległe niusy.
Ale miałyście produkcję !!!!!!!!! ale fajnie chociaż mogłam się oderwać od biznes planu. Została mi tylko do wpisania kalkulacja zakupu wyposażenia i koniec. Już mam dość i będę chyba najszczęśliwszą osobą pod słońcem jak w końcu jutro to zaniosę. Potem tylko trzymać kciuki i ruszamy. Musicie jeszcze pomóc wymyślić mi nazwę.
A co powiecie na : Barbara Feshion? BarbStyle? CrazyTown? GoodShoot?
Dawać mi tu propozycje i się nie obijać....

Kurczę mój D się wyleczył, Alex na szczęście odpukać też na razie oki a ja znów się męczę z katarem. Do tego jeszcze boli mnie głowa i uszy. Koszmar. Chyba będę musiała skoczyć jutro do lekarza.
Wiecie co?? U nas wszystkie szpitale pozamykane dla odwiedzających, sanepid wodzisławski odnotował przypadki świńskiej grypy. U nas w przychodni wczoraj też podobno. Ale lekarka nie zleciła ani badania krwi ani wymazu bo podobno ministerstwo stwierdziło że te badania są drogie i jeśli przyjdzie ktoś ze strasznym kaszlem i temp ok 39,5-40 stopni to mają przepisywać lekarstwa na grypę i głosić do sanepidu. Koszmar jakiś.
Wiecie jakiego mam dygusa. Dobrze że teściowa robi mi zakupy to nie muszę chociaż z Alexem iść do sklepu tylko u nas sobie jesteśmy na podwórku.

a JA TEŻ dziś ruszam na tesco. Jedziemy z mamą o 20 i tak jak w zeszłym roku. Robimy zakupy a o 22 idziemy do kasy. Tak najlepiej bo to co działo się w zeszłym roku to jeest nie do pomyślenia. Tak jak pisałyście ludzi sobie towar z rąk wyrywają. Chore to jakieś jest, ale jest.
Ja dodatkowo skorzystam, bo nie dość że 20 % na zabawki to moja mama co miesiąc jako pracownik tesco dostaje bon na 10% czyli w sumie będziemy miały 30% :tak::-D. Zrobię sobie jeszcze inne zakupy i będzie fajnie.

Wiecie to chyba na tyle bo i tak pewnie nikt moich wypocin nie przeczyta ;-).

Zdrówka dla chorowitków a dla pozostałych miłego popołudnia i ewentualnie powodzenia na wyprzedaży :-D.

Do góry