reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry:-)

u nas wciaz chorobowo wiece nie bede narzekac:sorry: bo stefanka nie bedzie chciala ze mna gadac;-)

jutrzenka, idziemy na Metro w Łodzi do nowo wybudowanej hali ARENA . bedzie duzo nowych twarzy ale i stare tez bedą - miedzy innymi wasza ulubienica:-p natasza ze swoim malzonkiem:rofl2:

powiem wam ze wczoraj facet potwiuerdzil nam ze kupuje nasze mieszkanie i załatwia juz kredyt...:szok:

jestesmy w szoku ze tak szybko to poszło, bo najgorsze ze nie mamy jeszcze domu:sorry:
ale chyba jakos sie dogadamy bo facet ma swoje mieszkanie i nie chce go sprzedawac tylko wynająć i apozniej bedzie dla syna tak wiec wstepnie do czerwca mamy czas by sie wyprowadzic.
no gdyby nie wyjazdy V byloby łatwiej ale tak zawsze te 6 tygodni bedzie wstrzymane od czegokolwiek:sorry:

sylwia super ze juz uporaliscie sie w nowym domku:tak:

kata przyjezdzacie do lodzi???w piatek?daj znac!!!koniecznie

kacha wawa zycze zdrówka, ucaluj olisia i poglaskaj brzusio od cioteczki;-)

co do skakania to Pablo tez od dawna juz skacze , ale to chyba zasługa starszego brata:-pzreszta jesli chodzi o jakies sprawnosciowe rzeczy to wszystko robi to co damian dlatego czesto musze ingerowac bo ostatnio damian uczy sie stac na glowie no pablo oczywiscie juz zakumał i robi to samo:szok:..

reklama
Hej.
Wpadłam sie przywitać i uciekam walczyć dalej. Mam nadzieję że uda mi się wieczorkiem do Was zajrzeć :-( już mi się nie chce.

a jeśli któraś ma zły humor to polecam lekturkę

List do żony
Mąż pracujący za granicą napisał do żony:
Kochanie,

Nie mogę wysłać ci wypłaty w tym
miesiącu, więc przesyłam 100 całusów.

Jesteś moim skarbem.

Twój mąż.

Jego żona odpowiedziała...
=========
Mój najukochańszy,
Dziękuję za 100 całusów, poniżej jest lista kosztów...
1. Mleczarz zgodził się dostarczać
mleko przez miesiąc za 2 całusy.
2. Elektryk zgodził się dopiero po 7 całusach..
3. Właściciel wynajmowanego przez nas mieszkania przychodzi codziennie
po 2 lub 3 całusy w zamian za koszt wynajmu.
4. Właściciel sklepu nie zgodził się wyłącznie na całusy, więc dałam mu jeszcze inne rzeczy...
5. Inne wydatki - 40 całusów.
Nie martw się o mnie, Mam jeszcze 35 całusów i mam nadzieję, że to mi wystarczy do konca miesiąca.
A jak zabraknie to mam przecież jeszcze zupełnie niezłą d... w zanadrzu.
Daj proszę znać jak mam planować następny miesiąc!!!
Twoja najdroższa.

BUZIAKI

sylwia to kiedy następna przeprowadzka? ;-):-D
jutrzenka u nas wiatrołap i narożnik :-) ja nie wiem gdzie te dziewczyny się wychowują :-D
oj kacha kacha.... oby tylko pomógł :sorry:
viki w piątek? w otwarcie? never! :-D już sobie wyobrażam te tłumy ludzi :szok: a wy jedziecie na otwarcie? my pewnie już w grudniu, jak się przemieli ;-) i to jeszcze w tygodniu do południa :-D dałabyś radę bo na pewno dam znać :-)
pół roku to dużo czasu ;-) na pewno coś znajdziecie :tak:
basia dobre :-D

a ja mam banana na twarzy do moja kumpela (mama patryka - najlepszego kolegi kini ;-)) jest w ciąży w 9 tyg. lalalalala! :-) troszkę się bała, brała jakieś leki ale szybko się udało :tak: a data porodu to dzień urodzin mojego t. :-D
dziewczyny w jego pracy się śmieją, że ma na nie zbawienny wpływ bo odkąd zaczął pracować to te, które się starały w ciążę pozachodziły :-D:-D:-D nie wiem czy ta jego pensja na alimenty starczy? :-D

hej

Kata no wlasnie nie wiem skad one sie wziely:-D, przeciez naroznik to slowo powszechego uzytku. Wiatrolap dla osob ktore kiedys budowaly dom lub w nim mieszkaja tez. Tak samo jak antresola, wykusz, czy inne tego typu slowa, nie kazdy wie co to jest mimo ze to jak dla mnie znane slowa glownie dlatego ze budowalam dom i przewertowalam rozne projekty i tam te slowa sa uzywane.
I zacznij zbierac kase na te dzieciaczki :-D

Sylwia specjalnie dla Ciebie - Rogówka (łac. cornea) – wypukła zewnętrzna warstwa gałki ocznej w jej przedniej części

Viki hehe moja ulubienica powiadasz, hehehe, cos Ty wcale nia nie jest, ale wiesz jak lubie dokuczac Stefance :-p. Ciekawa jestem Twojej opinii, kolezanka byla w buffo na metrze 2 lata temu i jej sie podobalo. Ja z tego co pamietam to duzo spiewali piosenek (mialam je kiedys nawet na kompie) i jesli mnie pamiec nie myli to jakos latali na jakis linach :eek::eek:.

Kacha ojj bidulko, niech juz Cie to opusci wreszcie

a ja chyba jutro pojade na noc zabawek do tesco, po 22 wszystkie zabawki 20% taniej :tak::tak:

Ahoj:-):-):-)

A ja się właśnie zorietowałam że wanna nie ma korka:szok: I jak ja mam dzieci wykąpac:eek::wściekła/y: A wanienka gdzieś daleko w garażu:-(

Jutrzenka widac, że pracujesz w US bo strasznie szczegółowa jesteś:-p:-D Dziękuję za wyjaśnienie co to jest rogówka:tak:
A antresola np też wiem co to jest chociaż nigdy domu nie budowałam:eek:

Witam wieczorkiem.

Maluchy poszły spać, Staś na basenie a R myje gary:tak::tak::tak::tak: Chwilka spokoju dla mnie:-):-):-)
Mówię Wam dziewczyny jaka z Małgośki jest łobuziara to szok. Ostatnio zostawiłam w pokoju drabinę i poszłam po coś do kuchni wracam a młoda już sobie stoi na drugim szczebelku. A dziś R miał jej pilnować jak ja pomagałam Stasiowi zebrać się na basen, wchodzę do pokoju a ona stoi sobie na takim 30 cm krzesełku:szok::szok::szok::szok: Tych moich łobuzów nie można na minutkę z oczu spuścić bo zaraz znajdują się gdzieś na wysokościach:eek::eek::eek::eek:

Dziewczyny mam pytanie. Powiedzcie mi jakie polecacie kubki niekapki? Bo muszę Małgosi kupić nowy bo ten który ma jest już w opłakanym stanie. Mam kubek Avent ale jestem tak średnio z nigo zadowolona. Miała kiedyś Lovi ale był bezndziejny i wylądował w koszu zupełnie nowy kubeczek:sorry::sorry::sorry::crazy::crazy::crazy:

kata, my nie jedziemy na otwarcie, chociaz chcialabym;-)
ale nie sądze zeby dzieciaki wydobrzały na tyle by ciagnac je do zatłoczonego sklepu:sorry:a nie mamy z kim ich zostawic bo wszyscy dookoła chorzy:confused2:

weronika ja polecam ten nowy lovi
LOVI REWELACYJNY KUBEK NIEKAPEK 360 - 350ML ACTIVE (827858804) - Aukcje internetowe Allegro
u nas sie sprawdzil

a ostatnio szukalismy dla pawła plastikowego kubka z uszami i nigdzie nie moglismy znalezc i kupilismy kubek niekapek najtanszy jaki był w realu , z myslą ze sciagniemy tą gore i bedzie sam kubek. i jakos jechalismy do tesciów i V wział wlasnie tego niekapka i okazał sie rewelacyjny. ani kropelka z niego nie leci.
kosztował chyba 7 pln a jest firmy FUNNY BABY

Sylwia zrob dzieciakom dziś dzien dziecka i niech się nie kapią:-p:cool2:

a my zakupilismy dzis inhalator , V był z damianem na kontorlnej wizycie u pediatry no i w zasadzie odstawilismy wszystkie leki i teraz ma tylko 2 specyfiki i musi 4 razy dziennie miec inhalacje.
jutro kontrolna wizyta pawła...tyle ze on wciaz wieczorem goraczkuje.
caly dzien bylo super a teraz ma 38.3:-(

Weroniczka nie uzywalismy niekapka to nie pomoge, niby kupilam jakies 2 ale nie uzywalam. Potem kupilam bidon ze slomka i u nas to byl strzal w dziesiatke, kuba do tej pory z niego pije, i tez z niego nie leci, tzn czasem jak uba walnie nim w stol lub rzuci to cos poleci ale ogolnie polecam. A ten kubel co Viki wkleila kupilam, wydalam 40 zeta i u nas porazka, kuba za diabla nie umie sie z tego napic :crazy::crazy:, przechyla do gore i mu n ie leci wiec mowi ze mima (czyli nie ma ;-)). Takze stoi nieuzywany niestety :no:

Viki zdrowka dla Was

Sylwia prosze bardzo :-p:-p:-p:-D:-D:-D

co robicie??

reklama
Do góry