reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry

Stefanka bo Ataata juz zaobraczkowana i suknie wybiera to sie nie liczy :-p:-p

Kacha jak po nocy??

Aga kube nie umie podskoczyc na dwoch nogach, tak dziwne ruchy wykonuje ale nie podskoczy

reklama
Czesc :-)
A moje dziecko dzis poraz pierwszy przespalo cala noc.....:szok::szok: Dla mnie to szok, bo Olivier conajmniej kilkakrotnie sie budzi w nocy, a dzis ja sie budzilam co godzine a dziecko spalo w najlepsze.... :-) Nareszcie sie doczekalam... po 23 miesiacach.....:sorry:

Milego dnia panienki.....mezatki.....narzeczone.....;-):-)

Acha, Olivier tez tak smiesznie wyglada jak probuje podskoczyc......:tak::-D:-D:-D:-D

Hej!

Aga my już to mamy za sobą hihihi...:rofl2::laugh2: Julka skacze na dwóch nogach około 2 miesiące. Teraz idzie to baardzo sprawnie... skika pół dnia... :rofl2::-D:-D:-D

Stefanka to gdzie po nocach dziecko ciągasz :-p;-)

Kacha jak nocka?

I muszę uciekać bo młoda brzęczy... :no:

Miłego dnia!!!:tak:

hej w ten pochmurny dzień - na szczęście bez wiatru
młoda u teściów a ja zaraz myknę na ryneczek kupić wędlinkę i chleb, może do lumpka zajrzę bo młoda z bodziaków powyrastała i nie mam jej co zakładać (oprócz dwóch do których w końcu dorosła :sorry: kupiłam kiedyś 2-pack w aldi i są super jakościowo)

aga choineczka jak ta lala :-) my w zeszłym roku kupiliśmy tylko grubą, żyłkową i ciekawe jak młoda zareaguje w tym roku :sorry: ale chyba ją ubiorę od połowy w górę :-D
a podskoki u nas na porządku dziennym ;-) na początku tylko podrygiwała bo nie mogła się od ziemi oderwać :-D a teraz kica jak zajączek :-)
paula ty to się masz z dziewczynkami :sorry:
jutrzenka a widzisz? śmiałaś się z kini :-D a kubulek też gdzie go zastanie :-D
kasia najważniejsze, że pierwszą wizytę macie za sobą :tak: ja nie wiem kiedy się zbiorę :sorry: kumpeli córa (3 latka) po pierwszym borowaniu bardzo zraziła się do dentysty i potem następne ząbki miała borowane pod narkozą hurtem w klinice dentystycznej - 20 minut i po sprawie ;-)
a ja zauważyłam, że młodej troszkę żółkną ząbki i nie wiem dlaczego? czyżby wina kości? :sorry:
kacha żyjesz? :sorry:
alex oby tak było częściej!

a w ogóle to przeżyliśmy ostatnio szok z t. bo podczas badań okresowych zrobił sobie w końcu grupę krwi. i całe swoje ponad 30-letnie życie był przekonany, że ma rh+ a ma identyko grupę jak ja :-D i nie dziwota, że młoda ma taką samą i nie wytworzyły się przeciwciała :-)

cześć babochy

u nas dziś Kuba wstał chyba lewą nogą.....bo tak strasznie marudzi chyba sam nie wie czego on momentami chce????

uffff-ciężko to widzę....
ale po południu przyjedzie Dusia-to może humor mu się poprawi.

miałam iść dziś na zakupy-i chyba nie pójdę-taka pogoda że nie chce się nocha wystawić za drzwi.

Kata-no to już Kuby 2 wizyta u stomatologa-tylko za pierwszym razem byliśmy żeby mu zgryz zobaczył bo coś mnie niepokoiło że dolne ząbki mu troszkę na górne nachodzą....ale wtedy też ciężko było mu do pyszczka zaglądnąć.co kupiłaś na lumpku???-ja ostatnio wynalazłam kombinezon oryg.dla Kubcia na zimę-super i tylko za 1zł. :-D:-D

kurcze tak sobie myślę jak te nasze dzieciaki tak nie będą chciały pokazywać ząbków-a wda się większa próchnica....-to dopiero będzie szok!!!! i ryk straszny.

Kuba ma już teraz dziurkę malutką...a nawet jej nie widzę....z tym jego myciem ząbków na bakier.....szybko może się ta dziura powiększyć....

co tam jeszcze....

Paula-która młoda Ci brzęczy???
Elcia-hej hej.-oby ból szybko odpuścił.
Alex-brawo dla Oliviera za przespaną nockę
Stefanka-Ty warjatko-też Cię pozdrawiam :-p
Kasia-jak dziś Oliś-noc ok???
Aga-to masz fajny widok...u nas Kuba już też umie...babcia go nauczyła-tzn.teściowa -ona ćwiczy z nim różne wygibasy....podskoki wyginanie...lekkoatletę z małego robi :-D

miłego dnia dziewuszki.:-p

kasia kupiłam tylko młodej kapcie do ciekania po domu ;)
i żarcie :-p
elcia mnie też głowa rano bolała ale świeże powietrze dobrze robi :tak: za długo spałaś :-p

Hej moje kochane Panienki i Mężatki;-):-)

Melduję że chatę mamy już odgruzowaną, zostały jeszcze takie "kosmetyczne" rzeczy jak powieszenie obrazków, wieszaka itp.:-) No i ciagle na nową rogówkę(chyba po Jutrzenkowemu narożnik;-)) czekamy.

Kasiamaj ja nawet nie próbuję sobie wyobrazic co ten mój szkodnik wyprawiałby w tym gabinecie. On to nawet lekarzowi osłuchac się nie da:wściekła/y: Także Kubuś dzielny chłopak że chociaż na chwilę dał sobie zajrzec:tak:

Wiecie co.....nie żebym się chwaliła aleeeeee:-p:-D:-D:-D Marcel to już baaaardzo długo skacze na dwóch nogach:tak: (chociaż raz mój jest w czymś wybitny:-D). On to wogóle skoczek wyborowy bo skacze gdzie się da i na czym popadnie. Teraz skacze przed Olivią i ona wtedy aż zanosi się śmiechem:tak:

reklama
Hej Dziołszki :-)
Posłusznie się melduję, że żyję, dziękuję Wam za troskę jak nie wiem co:tak: Nocka znowu upłynęła pod znakiem duszenia się i wypluwania płuc, na szczęście doczekałam się w końcu wizyty u lekarza i w końcu dostałam antybiotyk. Przeziębienie poszczepieniowe powoli rzucało się już na płuca i jakbym jeszcze kilka dni czekała na wizytę to pewnie skończyłoby się zapaleniem płuc. U Olisia podobnie, też dostał antybiotyk, tyle, że na szczęście z nim osłuchowo jeszcze tak źle nie jest :tak: Te ostatnie nocki nieprzespane to nie przez Olisia, na szczęście Młody jakoś przestał się budzić w nocy, to ja mam tak nos zatkany i gardło i te ataki kaszlu, że sama się budzę i się duszę. Mam nadzieję, że po antybiotyku w końcu przejdzie.
Miłego dzionka Kobietki :-)

Do góry