reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dobry wieczor

Aga zyje ;-):-), nawet nie bolalo :tak:. A moje dvd nowe ktore kupilismy w kwietniu tez nie dziala, chyba przez burze bo nie chce sie wlaczyc, kupilismy nowe, mam nadzieje ze dluzej pochodzi

Alex ja nie panienka :-p:-p:-p, w sumie to tylko Stefance zyczysz milego wieczorka :crazy:

Paula hejo, ale mialas dzien :eek::eek: wspolczuje

Kata to cale szczescie ze Ci glowy nie urwalo ;-)

pisze drugiego bo tamtego mi sie nie chce edytowac.

my dzis poszlismy na kolacje do naszego ulubionego lokalu, swiezo otwartego po remoncie, ale fajnie nowowczesnie zrobili :tak:. Kuba byl w swoim zywiole, jadl frytki wypil caly napoj cappy junior (taki z dziubkiem, nie chcial swojego jak tamte zobaczyl to musialam kupic :sorry:), powyglupial sie z Majka bo tez byli z nami

na koniec dnia po kapieli, jak jeszcze byl w brodziku ale juz woda zleciala zrobil kupe :eek::eek::eek:, ale mial ubaw, my mniejszy :crazy:

cos mnie gardlo boli, kupilam rutinoscorbin, zaczne brac codziennie moze to cos pomoze. Kubie daje codziennie lyzeczke Pikovitu, moze jakos przetrwamy okres zimowy

Paula, jutrzenka- ale Wy drobiazgowe jestescie....a ja tylko tak pieszczotliwie chcialam do wszystkich....:cool2:;-):-)
Jutrzenka- u nas wielokrotnie kupcia w wannie plywa....:tak::tak: niestety.....:sorry::sorry:

dobry wieczór

co porabiacie lachonki????

no i wróciliśmy od zębologa-u mnie ok,nic nie bolało.ale z Kubciem trochę szarpaniny było...kurcze mały za nic w świecie nie chciał buzi otworzyć...i pokazać ząbki,pan dentysta wszystko ładnie mu pokazał...narzędzia dostał lustereczko w rączkę...i co...i nic-jak miał paszczę otworzyć to ten w ryk!!!!
ale musieliśmy coś zrobić-bo Kuba ma ułamany ząbek-2-kę i co się okazało że coś już się z nią dzieje....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: właśnie przez to ułamanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-i jeszcze jest jakaś mała kropeczka na górnej 4-ce.za bardzo doktor nie mógł tego zobaczyć bo ten zamykał buzię na siłę i darł się-nie mogliśmy go utrzymać....
nie chciał się podejmować żeby na razie mu wiercić...bo mógłby mu krzywdę zrobić...jakby przy wierceniu Kuba zamknął paszczę-kurcze co tu zrobić???
wstępnie sie umówiliśmy że KUba będzie tak jak sie da raz w tyg.zaglądał do gabinetu i oglądał sobie wszystko....że będzie tylko siadał na fotel i schodził bez otwierania buzi...no i ja mam 1-ego wizytę to wejdzie ze mną i będzie z J patrzył co mi dentysta robi.....żeby widział że to nie boli i że mama też tak ma robione.....
pytałam o lakowanie...mówił że można byłoby zrobić..ale co???-jak on nie chce nic pokazać.

Vikuś-fajnie że już wróciłaś-jak możesz pisać że Cię już nie pamiętamy.....-głuptasku :tak::-p-brawo dla Damiana za osiągnięcia sportowe.
zdrówka dla Was trzymam kciuki żebyście znaleźli ten upragniony domek.
Sylwia-dobrze mieć kogoś kto pomoże kiedy tego potrzeba-szybko się uwiniesz z układaniem.
Jutrzenko-widzę że ty też dziś u zębologa.
Kata-no widzisz -to Wam też "kolarka" rośnie :-D
Basia-udanego remontu
Aga-dzięki że pytasz...
Stefanka-gdzie Ty???

Edit-Alex-witaj ;)

idę na 39

Ostatnia edycja:
Kasiamaj, jutrzenka- ja tez mysle, ze Olivier nie dalby sobie zajrzec do buzi.....:no:
Kacha- to ja zycze aby nocka lekka i przyjemna byla....:-):-)

No i ja chyba tez spadam, bo widze, ze pochowaly sie dziewczyny.... albo juz porzadki przedswiateczne robia.....;-) Pa

o prosze!! ja dopiero do domu dotarlam i dziecko polozylam!!
jutrzenka jak zawsze zapomina o ataacie panience ???
pozdrawiam was warjaty hehhe

reklama
witam :-)
mi Łukasz daje zajrzeć do buzi ale dentyście to chyba by nie dał:no::no:
mój maluch ćwiczy ostatnio bardzo zawzięcie podskoki na dwóch nogach czasami mu nie wychodzi i upada na pupę, ale przy tym jest dużo śmiechu:-D:-D:-D

miłego dzionka wam życzę

Do góry