reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki dużo zdrówka dla Was :tak: Brzusio wygłaskany, Młoda odpowiedziała wypięciem 4 liter :-p:-D
Weroniczka u nas żadne niekapki się nie sprawdziły i w końcu za radą logopedy nauczyłam Olisia pić ze zwykłego kubka:tak: W ogóle logopedka odradziła stosowanie niekapków i stwierdziła, że dużo lepiej jest jak dziecko przez słomkę pije:tak:
Kata Ty pilnuj tego swojego T. bo zaraz wszystkie pozapyla ;-):-p
Sylwia zaklej plasteliną :-D:-D:-D
Stefanko witaj typezzzko :-D
Jutrzenko,a co baba w ciąży może robić wieczorem?;-):-p

reklama
kurcze ja nie wiem jak mowic do tego dziecka ?? wszystko pomazane olowkiem ( w jezyku G lii lii ) pilnujemy jej a jednak ciagle gdzies odkrywam pomazaniia !!

kacha dobra dobraaa to wpadaj ze szmata hhehe wycierac jak jestes taka laskawa hehe dla jej talentu. a moze chcesz zakupic jakies dzielo ??

cześć łobuziary

ja padam-mieliśmy gości-kawcia ciastko.:-p-i trochę się zasiedzieli.....
i coś gęba mi się drze...do snu....

Sylwia-może rosnie Wam skoczek zawodowy.u nas też mówią rogówka :tak::-p
Kacha-nadal dla Was zdrówka.
Viki-rany-stanie na głowie??? w wykonaniu Pabla....:szok::-)-i dla Was też zdrówka.
Basia-:-D:-D:-D
Kata-to Twój T.taki aparat??-i Ty się tak godziłaś :szok::-D:-p
Weroniczko-też odradzam Avent-u nas lało się z niego.....:zawstydzona/y:
Stefanko-a może to przez tą tablicę G.tak po ścianach zasuwa z tym pisaniem???mojej koleżanki córka też miała tablicę odkąd jej kupili potem mieli problem bo mała całą kuchnie im wysmarowała kredkami.

co porabiacie????

reklama
Do góry