reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
wiecie, że ten mój paszczak dał po oczach ponad 4 godziny na drzemce :confused2:
za to przespacerowaliśmy się do lidla a dopiero teraz siedzi w wannie
jutrzenka ponoć jest szał jak jest wyprzedaż w tesco ale koleżanka dała mi radę (choć u nas takich wyprzedaży nie ma): napakuj do wózka z 1-2 godzinki wcześniej co tam chcesz kupić a jak się zacznie wyprzedaż to dopiero podjedź do kasy :tak: unikniesz wyrywania sobie z rąk :-D
sylwia kto przy zmianie domu myślałby o korku od wanny :-D a to jak widać niezbędna rzecz! ;-)
weroniczka kinia ma ten: Canpol babies - akcesoria dla niemowląt - Kubek niekapek łaciaty jest świetny i niedrogi
viki spotkać na bank się spotkamy bo ja będę częstym gościem w ikei :-p tylko niech ten szał się uspokoi ;-)
stefcia proszę mi przetłumaczyć :-) a do mazania musisz się przywyczaić :-( u nas już mija a nie czyszczę tego co jest pomazane bo jak tylko zobaczy kawałek czystej ściany to zaraz zapisze ;-)
kacha sam niech się pilnuje ;-) on już wie dlaczego :-)
kasia widocznie jakieś fluidy przesyła - niewidzialne plemniczki :-D u nas kinia i przed tablicą pisała ;-) kaśka ja ostatnio nic nie robię tylko jem a ty mi tu z zapiekankami wyjeżdżasz :-( boshe wały mam jak nie wiem :-(

idę zaraz paszczalona szykować do spania...

Kata-Ty mu nakaż te fluidy zaprzestać wysyłać...rany...:szok::szok::szok::-D:-D:-D-jak tak można....???? dodam że zapiekanki były pyszne :-p:-p:-p-z cebulką wędlinką serkiem.....mniam :-p-co do wałków-to też mam :shocked2:-ale co tam.....
Jutrzenko-ja nic nie czuję.....to chyba nieźle się wypucowałaś???:-D

no ale to chyba trzeba wiedzieć co jest wyprzedawane???

reklama
Do góry