reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka
no wywiało wywiało.....
u nas od nocy tak piździ że mało szyby z okien nie wyskoczą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-co za pogoda!!!!

u nas od wczoraj szał rowerkowy-:tak::tak::tak:-Kuba po całym domu śmiga na rowerze-kiedyś dostał od naszej kuzynki po jej synku....ale teraz mu dopiero wyciągnęliśmy z garażu -szał pitola :szok::-D-jeździ i woła że ma "MOTOJ":laugh2::laugh2:

po południu jedziemy do moich rodziców-idę do dentysty-i zabieram Kubę ze sobą-ciekawe czy młody da sobie do buzi zajrzeć......????

a i jeszcze chciałam dodać że miłego dnia WAM życzę.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!

U mnie wczoraj net nie chciał działać jak należy i nawet zalogować się nie mogłam... muszę kupić nowy kabel... ;-)

Dzięki dziewczyny ;-)

Asia mam Teraflu zatoki i działa :tak:

Amelka śpi, Jula pije kachę, pranko się robi a potem idziemy na spacer. :tak:

Miłego dnia!!! :-)

dzien dobry po długiej przerwie...
mam nadzieje , że mnie jeszcze pamietacie;-)
moj V wlasnie poszedł do salonu tatuażu wiec mam troche czasu:-p;-)

dziekuje wszystkim kolezankom za telefony, smsy, maile itp itd...
jestescie kochane i jedyne!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas dzialo sie i dzieje dosc duzo.
tak w skrócie to bylismy troche na sląsku u mojej mamy,wynajełam moje mieszkanie w zabrzu wiec troche opłat mi odeszło, poza tym chcemy sprzedac mieszkanie w lodzi i szukamy wciaz domu ale poki co nic nam sie konkretnie nie spodobało. to znaczy te ktore nam sie podobają przekraczają cenowo nasze mozliwosci..niestety:zawstydzona/y:
tak ze jest z tym troche zamieszania i latania...wciaz ktos przychodzi oglądac nasze mieszkanie albo my ogladamy jakies domy i prawde mowiac juz jestem tym zmeczona.

w sobote bylismy na pucharze polski w karate tradycyjnym dzieci.
moj damianek brał udzial w zawodach i pokonał reprezentacje Czech i kilku chłopców z polski , pucharu nie zdobylismy ale przezycie bylo wielkie!!!!!!
bo po zawodach wojewódzkich to byly pierwsze tak wielkie i poważne zawody damiana tym bardziej ze tylko 9 dzieci reprezentowało klub.

wieczorem skonczylo sie na wysokiej temperaturze, myslalam ze to z emocji ale jednak dopadła nas grypa..
w tej chwili rozkładam sie ja, damian juz jest w miare zdrowy, troche jeszcze kaszle natomiast pablo walczy z temperaturą, i kaszlem ale ogólnie nie jest strasznie.

powiem wam ze jak to boje sie tych wszelkich gryp...
tak o tym trabią a ja to panikara jestem...

tak wiec to byloby na tyle z newsów
oprócz tego, to wciaz z V cieszymy się soba a niedługo znow wyjazd i rozstanie na 6 tyg.

kurka jak on jest w domu to ten czas tak szybko leci.....

a i jeszcze pochwale sie wam ze 6. grudnia idziemy na musical METRO:-)
tyle to juz ma lat a ja nigdy nie widzialam.....

wybaczcie ze nie odpowiem wam wszystkim, ale jeszcze nie jestem na bieżąco:zawstydzona/y::sorry:
postaram sie bywac na bb tak jak dawniej:cool2:

Hejka, ja tak na szybciutko:-)

Rany ale mam roboty przy tej przeprowadzce:szok: Na szczęscie duzo ludzi nam pomaga i dzięki temu mamy już wszystkie graty przewiezione:tak: Ja już porobiłam co mogłam i narazie stoję w miejscu(a właściwie siedzę na stołku:-p:-D) bo czekam aż poskładają wszystkie szafy i szafeczki i wtedy będę mogła wszystko upychac:tak:
Wczoraj już zostaliśmy tu na noc a Marcel biedny jak wstał w nocy to nie umiał znalezc drogi do naszej sypialni:-D Na szczęscie Rafał akurat wstał do łazienki i zawrócił go ze schodów:-D

Spadam, buziaki, paaaaaa:-)

Witam.
Nie było mnie parę dni a tu takie zmiany.
Viki witaj z powrotem.
Sylwia gratuluję przeprowadzki, nie ma to jak na nowo się urządzać. Ja to lubię. My właśnie skończyliśmy meblować sypialnię (niestety bez malowania, bo na wiosnę przyjdzie gość pomalować cały dom więc stwierdziliśmy po co się będziemy teraz sami z tym męczyć), a teraz robimy pokój małego. Dziś D będzie kładł tynki na ścianach, jutro zamawiamy meble. W sobotę panele na podłogę se położymy i będzie gitara. Dobrze że tyle rzeczy umiemy sami zrobić bo jak za wszystko trzeba było by płacić to chyba bym oszalała.
Paula ale Ci zazdroszczę spacerku. U nas ślicznie słoneczko świeci ale jest takie wiatrzysko że łeb chce urwać.

A mi się zepsuła komórka. Mam ją chyba 2 miesiące - nowa i normalnie szlak mnie zaraz trafi. Czekam na ważne telefony i kicha. Do jednego gościa miałam email więc mu napisałam że jestem pod nr domowym ale reszta to nie wiem. Koszmar jakiś. W ciągu pół roku to już 3 czy 4 telefon. Mam jakiegoś pecha na te urządzenia.

Dobrze już nie narzekam.
Wszystkim zdróweczka i miłego dnia.

hejo

u mnie standard roboty od cholery, do tego nie ma kierowniczki wiec i ja mam wiecej wszystkiego.

Viki o fajnie ze jestes, zdrowka dla Was. A gdzie na to metro idziesz?? u Was w Lodzi graja czy do Buffo w wawie jedziecie?? Ja bylam dawno temu, jeszcze jak grala groniec i kordek i bylo rewelacyjnie ale to bylo jeszcze przed 2000r., a jak jest z tymi nowymi artystami to nie wiem. Jak bedziesz zadowolona i to moze i ja pojde zobaczyc jak to teraz wyglada :tak:

Sylwia :-D:-D biedny Marcelek. I zycze szybkiego zakonczenia rozpakowywania :tak:

Paula, Kasia hej hej

i tyle narazie,

dzis mam dentyste wiec bede wieczorkiem paaa

hej melduję, że żyję i mnie nie wywiało mimo silnego wiatru ;-)
choć zaliczyłyśmy nawet długawy spacer
viki co ten v. sobie dzierga? :-):-) no i fajnie, że już ruszyliście z poszukiwaniem domu, my zaczynamy od nowego roku pod warunkiem, że t. przedłużą kontrakt :sorry: no i gratki dla damiana!
basia to złośliwość rzeczy martwych ;-)
kasia u nas kiniek jak wsiądzie na czyjś rower na dworze to ciężko ją ściągnąć :sorry:

hej
i ja witam, w końcu
miałam bardzo pracowity początek tygodnia i nie zapowiada sie żeby było lżej:sorry:
viki- zdrówka dla was i miłego wspólnego czasu razem:tak::tak::tak:
basia- tak to bywa z przedmiotami, mi np. popsuł się pilot od dvd które mam od 2 tygodni i na dodatek nie moge go zareklamować bo Łukasz go nadgryzł i odcisnął swoje jedyneczki piękne:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jutrzenka- jak wizyta u dentysty?
kasiamaj- a jak u was było u dentysty?
sylwia- sprawnej przeprowadzki życzę
paula- jak spacerek udał się?
buziaczki dla niewymienionych cmok cmok

edit: a dziś mi przyszła choinka którą zamówiłam na allegro 1,80 jodła- śliczna. W końcu będe miała normalnie wyglądająca choinkę, bo stara ma tyle lat co ja i już nie ma połowy igieł http://www.allegro.pl/item809916577_choinka_sztuczna_jodla_180_cm.html#gallery

Ostatnia edycja:
Ja tez sie witam....:-)
viki....:dry::dry: hmmm niech pomysle....:dry: nie kojarze.....:no2::-p;-):-)

Sylwia- usmialam sie jak to Marcelek zbladzil...:-D:-D przyzwyczaji sie.....:tak::-) Szybkiej i sprawnej przeprowadzki.....:tak:
Jutrzenka- wystraszylas mnie z tymi straconymi zdieciami.....:shocked2: obym jednak odzyskala......:cool:

Nie pamietam co jeszcze do kogo mialam pisac.... milego wieczorka panienki......:-)

reklama
Hej!!!

Spacerek? Nie pytajcie... Oczywiście Julka tylko na rączki i na rączki!!! :wściekła/y: jak na złość!!! W domu nie chce na rączki ale na dworzu to i owszem! :crazy::confused2: Histeria, płacz, tupanie nogami!!! Co ją dopada na spacerach? Odechciewa się wszystkiego w takich chwilach...

I w ten oto sposób dziecko mi zepsuło humor... Ale i tak nad życie ją kocham ;-)

Jeszcze Amelka dziś (po tygodniu spędzonym z Martyną) nie chciała nawet 5-ciu minut poleżeć... brr.. koszmarny dzień...

Sylwia ;-) udanego rozpakowywania... Ja Ci powiem szczerze że wolę rozpakowywać graty niż je pakować... ;-):tak:

Baśka to co Ty robisz z tymi telefonami że w takim tempie je psujesz??? :szok::-p albo kupujesz jakieś marne... :-D Ja się skusiłam rok temu na Samsunga i nawet do gwarancji nie dotrwał bo jakaś taśma się przerwała czy coś... i nawet gwarancja tego nie obejmuje :eek: więc działał niecały rok i leży w szufladzie. Nigdy więcej szmelcu nie kupię...:-D a Nokię mam 5 lat i w dużo lepszym stanie jest niż tamten nowy :rofl2::-D

Viki witaj! Korzystaj puki V jest :-) a potem wracaj do nas! Czekamy :-):tak:

Aga to gratuluję udanego zakupu :-) ładna... :tak:my mamy taką samą tylko chyba troszkę mniejsza:sorry: to w tym roku Łukaszek będzie miał frajdę ;-) zresztą chyba jak wszystkie grudniaki... :-D

Jutrzenka hejo!!!

Kata dobrze że was nie wywiało :rofl2::-D

Do góry