reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej hej... ale tu cisza wczoraj byla.....:szok: Myslalam, ze bede 100 stron miala do przeczytania, a tu raptem 2......:szok:
Nam sie komp zepsul i musielismy wczoraj pojechac po nowy.... Dzis kazalam mojemu P poszukac najlepszego speca w miescie od kompow, zeby mi zdiecia z tego starego odzyskal....i bez speca ma mi sie nie pokazywac w domu. Co prawda czesc fotek mam na picasie, ale jeszcze duza czesc jest w tym zepsutym kompie i zalamki dostane jak nie odzyskam......:sorry:

Ok dziewczynki, milego dnia.... mam nadzieje, ze choc u Was jest ladnie.....

reklama
Witam poniedziałkowo... :tak::-)

Mąż już pojechał, zatoki swoje leczę... Młode buszują... i tak leci dzionek...;-)

I kto tam odpadł z tego tańca?:sorry:

Elcia nie pomogę bo nie używałam takiego termosu na jedzenie... ;-)

Miłego dnia laseczki :-)

Hej Dziołszki :-)
U nas znowu choroby ciąg dalszy, miałam w nocy taki atak kaszlu, że poleciałam aż rano do przychodni przyspieszyć wizytę, ale d... blada z tego wyszła. Nie dość, że nie przyspieszyłam to się dowiedziałam, że nie będę miała wizyty z moją GP tylko inną, bo moja też chora.
Ech, ale nie będę Wam smęcić i idę sobie jakoś humor poprawić tylko jeszcze nie wiem jak :sorry:
Miłego dzionka Wam życzę i dobrych humorków:tak:

Hej!

Kacha, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.Trzymaj się "ciężarówka".
Aga,mnie też nie chce się nic,tak jak Tobie.
Paula, a czym leczysz zatoki?
Alex, ale ty to jesteś dla tego swojego P. No, no, chłopak pewnie chodzi jak w zegarku;-)
Sylwia pewnie już na nowym i walczy z tobołami i kartonami.

A co tu tak cicho?

Asia- he he no i tak ma byc.....:tak::-D
Ale oczywiscie wrocil bez speca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jutro niesie komputer do naprawy, a wlasciwie nie tyle do naprawy ile zeby te zdiecia z twardego odzyskac....I lepiej niech bez nich nie wraca :crazy:
Kacha, Paula- zdroweczka....:-)
Elcia- ja tez nie uzywalam nigdy, wiec nie wiem....:eek::sorry:

dobry ;-):-)

Kacha, Paula zdroweczka

Alex my tez stracilismy zdjecia pare lat temu, padla elektronika w dysku, R kupil na allegro jakies 2 podobne dyski bo myslal ze bedzie taka sama elektronika i przelozy ale niestety :no:

Asia to mieliscie probe charakteru ;-), ale pewnie daliscie mu rade ;-):tak:

Aga jak Twoj globus ;-):-)

Witam
mam ogromną prośbę do wszystkich bb-mam, których dzieci uczęszczają do żłobka, lub przedszkola, a nie ukończyły jeszcze 3-go roku zycia.
Bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety-moich badań do pracy magisterskiej.
Pewnie niejedna z Was była w podobnej sytuacji, mam nadzieję, ze moja prośba spotka się ze zrozumieniem;-)
Z góry dziękuję za każdą wypełniona ankietę.

Pozdrawiam madzix

http://www.ankietka.pl/ankieta/31184...owa-matek.html

P.S. W razie pytań/wątpliwości proszę o wiadomość prywatną, z chęcia odpowiem na kazde pytanie.

reklama
Do góry