reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejo laski

Elcia nie korzystalam, nie pomoge

Stefanka wyslalas sms???:-p:-p:-p. Cos czuje ze albo Michal albo Natasza. Mam nadzieje ze Mucha przejdzie glosami publicznosci:tak::-)

Kacha na pewno wszystko bedzie ok i Jessi poczeka na odpowiedni moment, zdrowczka zycze

ooooo nieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tvn klamieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
placze...

Hej!

Już koniec weekenda. Szkoda, bo jutro czeka mnie praca do 17:-(. Nie lubię poniedziałków, hehehe

Sylwia, życzę sprawnej przeprowadzki i bezbolesnego rozpakowywania.

Ja tam nie oglądam "Tańca..", więc nie mogę się w czuć w wasze emocje - Stefanka, Jutrzenka.

Ale dziś nam Filip histerię urządził na spacerze. Mówię Wam, szok:szok::szok: Od momentu jak wyszliśmy z domu zaczął wyć, drzeć się. Myślał, że zrobimy tak, jak on chce. A tu się chłopaczek zawiódł, bo nie ulegliśmy. No i wył całą drogę, nie chciał sam iść, a wózka nie braliśmy. Normalnie ludzie się na nas patrzyli. Wrrr... Zbuntowany glutek, no:shocked2:

Nie chce mi się edytować, a chcę się tylko jeszcze pożegnać i życzyć Wam dobrej nocki.
Papapa
Dodo35.gif

asia ja ostatnio zostawilam G na srodku deptaka, placzaca i turlajaca sie po ziemi bo nie chcielismy z nia biegac za golebiami. cale szczescie metoda podziala i dziecko sie opamietalo, wstalo i przybieglo do mnie.

reklama
hej:-)
poniedziałek tralala..... ale mnie głowa ...boli:szok::szok::szok::szok: mam jakiegoś globusa:szok:

asia- ja tez stosuję taka metodę jak stefanka, ale nie zawsze działa. Czasami Łukasz jest wyjątkowo uparty.
sylwia- udanej, szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki:tak::tak::tak:
elcia- ja nie używałam takich termosów ale nasz firma jak organizowała imprezy to ładowała w nie bigos np. i takie tam i jak podawali to był ciepły, więc chyba trzymają ciepło

wam też tak się nic nie chce jak mi :sorry:

Do góry