reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wolałabym czystą ;-) ale zadowolę się browarkiem:-D:-D:-D
mówisz że dziki zjadają jeszcze inne smakołyki, J. pracuje w lesie więc wierzę ci na słowo:szok::szok::szok::shocked2:

edit: ja dziś wymiękam, moje dziecko chciało mnie na koniec dnia wykończyć, nie mogłam pójść się umyć bo był ryk. A było bardzo wskazane żeby był cicho bo dziadek spał przed nocną zmianą no i M. tez dogorywał (teraz już mu lepiej).

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kobietki :-)
Sylwia, a ja Ci zazdroszczę tej przeprowadzki, już się nie mogę doczekać aż i my się przeprowadzimy, nie ma to jak mieszkać samemu. Tyle, że cholernie będzie mi psów brakować :-( No, ale doszliśmy z T. do porozumienia, że koniecznie będziemy mieć psa :-)
Kasia mi też się nic nie chce, poza tym nie mam na nic sił :-(
Na szczęście jest chyba trochę lepiej, chociaż na wieczór męczą mnie takie ataki kaszlu, że mam wrażenie, że zaraz się uduszę i na dodatek, że Młoda mi wyskoczy :-( Boję się, że przez ten kaszel szyjka mi się skróci i się Młoda za wcześnie urodzi.
Kurcze T. śpi, bo idzie na noc do pracy, Oliś szaleje, a ja się nudzę :sorry: Telewizji nie chce mi się odpalać, prasowanie już odwalone i chyba jedyne co mi pozostaje to obżeranie się ;-):-p

reklama
a ja ogladam taniec z gwiadami i wiadomo ze znowu michAL NAJLEPSZY A CI DAJA WYsokie ocenny innym!!!!!!!!!!! skandal!!

Do góry