reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

to i ja się witam ;-)
Kata-tak dziś już nie boli....:tak:-i mam nadzieję że tak zostanie.
Jutrzenko-hej :-)

co tam jeszcze...
u nas też kiepska pogoda...
aż nie chce się wychodzić na dwór.
młody bajkę ogląda
-to chwila spokoju w domu.

reklama
dzien dobry.
ja na 16 do dentysty sie umowilam z tym moim złamasem:baffled:
a na jutro do laryngologa...
wciaz mam wrazenie jakby mnie ktos trzymał za krtan..i ta paskudna gula w gardle...
bylam u internisty i ona wmawia mi ze to wina stresu...nerwica....ale to juz trwa tydzien i nic sie nie poprawia a wrecz mam wrazenie ze jest gorzej wiec ide do laryngologa sprawdzic...

milego dnia

a ja bigos gotuję!!!!
w całym domu kapusta :-D:-D
Kuba siedzi ze mną i jak tak czytam Wasze posty a on patrzy i mówi...tu dzidzi tu dzidzi...na Wasze maluchy.

dziś na 15:30 jedziemy do alergologa.

Viki-powodzenia -trzymam kciuki żeby udało się coś z tym zębem zrobić.
Aga-dawaj to słonko-bo u nas pada.
Elcia-bry ;-)

reklama
Hej!!!

Moja Potwornicka śpi :-D Młodszą pyrgam nogą w bujaku ;-) i mogę coś tam skrobnąć...

Więc życzę miłego popołudnia, ładnej pogody, dużo zdrowia i w ogóle naj :-)

D pojechał półtorej godziny temu i znów same jesteśmy :sorry2::dry: ehhh takie życie...
No ale za dwa tygodnia znów przyjedzie na weekend...

Do góry