reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula szybko to zleci, zobaczysz:tak:
A ja dzisiaj lecę do mojej GP i będę musiała podpisywać, że jestem zdrowa na umyśle, bo Oliś dostał zaproszenie na darmowe szczepienie na grypę i mam zamiar odmówić :cool2: Poza tym do mnie przyszło zaproszenie na darmowe szczepienie na świńską grypę i też zamierzam odmówić :cool2:

reklama
lomatko, a co tu tak pusto dzisiaj??

Paula trzym sie, szybko zleci :tak:

Kacha i jak, dalas rade ;-)

Kasia i jak bigosik, udal sie

Viki jak po dentyscie?? ja jutro ide :sorry2:

Aga moze to jednorazowy przypadek z tym spaniem, ja sobie nie wyobrazam ze kuba mialby juz nie spac w dzien :no:

a moj kuba oszalal, przed 18 chcial isc sie kapac, teraz jest w lozeczku ale cos krzyczy i chyba bedzie chcial wyjsc :cool:

dobry wieczór

jutrzenko, u dentysty nic nie robiłm, mam termin na przyszły wtorek, byłam zapytac co i jak i czy aby nie trzeba tego szybciej robic...
okazuje sie ze da sie tego zeba odbudowac ale ze to 6 - duzy ząb odbudowa zwykłym wypełnieniem moze byc chwilowa wiec proponują korone porcelanową, to wygląda jakby cwiek był wkręcony do korzenia i na tym odbudowuje się zęba. tylko koszt tego to gdzies w granicach 550 pln...

problem polega na tym ze na rtg wyszły mi zmiany pod korzeniem ze względu na zle wypełnione wczesniej kanały bo dentystka na sląsku wypełniła mi je do polowy.
wiec jak teraz wylecze tego zeba po 5 miesiacach musze znow zrobic rtg by sprawdzic czy zmiany sie cofają. jesli nie....bede musiala go usunąć.

dlatego tez dogadałam sie z nim ze wyleczy mi go i poki co zrobi taka prowizorke ze zwykłego wypełnienia , nawet nie bedzie odbudowywał tej sciany ktora sie złamała tylko zrobi taki skos...no i pozniej jak juz zrobie rtg i bedzie ok wtedy moge robic korone ...bo chyba bym sie załamała jakbym wydała prawie 600 a za chwile okaze sie ze jednak musze go wyrwac...
zreszta juz samo leczenie tego zeba to koszt okolo 500 ..tak mi go tamta baba załatwiła...:wściekła/y:dlatego w sumie takie rozwiązanie jest mi na reke..

poza tym to jakos nie mam humoru..
dowiedzialam sie ze V nie wraca w sobiete tylko niby w niedziele..a znając zycie i tak jeszcze kilka razy termin sie zmieni...:crazy:

dobry wieczór

no jakieś pustki.....

Viki-mówiłam Ci jak ja miałam -właśnie tak po skosie zrobione...tylko póki co oszczędzaj potem tego zęba..i gryź drugą strona żeby nie poszła Ci druga strona...bo wtedy kaplica...
JUtrzenko-bigos pierwsza klasa-chcesz trochę??? z grzybkami leśnymi,kiełbaską...
Kasia-a Ty co taka anty nastawiona na szczepienia???
Paula-te dwa tyg.minie szybko zobaczysz.

a u lekarza-wszystko ok.na razie kazała nam odstawić zyrtec i zobaczyć jaka bedzie reakcja???nast.wizytę mamy w grudniu.

ja w czwartek jadę do dentysty :dry:

moje chłopaki razem do wanny wskoczyli-i słyszę z łazienki jakieś dziwne dzwięki...chlapania wody...:baffled::baffled::baffled:

znacie to...????

> > > > Był sobie idealny mężczyzna i idealna kobieta. Pewnego dnia spotkali się > > > > i zostali parą, a ze ich związek był idealny, pobrali się. Ślub był > > > > oczywiście idealny. A ich wspólne życie było naturalnie tak samo > > > > idealne. W zaśnieżony, wietrzny wieczór Wigilijny, ta idealna para > > > > jechała samochodem po krętej drodze, gdy nagle zauważyła kogoś na > > > > poboczu, kto prawdopodobnie złapał gumę. W związku z tym, ze byli > > > > idealną parą, zatrzymali się, żeby pomoc. To był Mikołaj z ogromnym > > > > worem prezentów. Nie chcąc rozczarować dzieci oczekujących na prezenty, > > > > idealna para zaprosiła Mikołaja, z ogromnym worem prezentów do swojego > > > > samochodu. I szybko zajęli się rozwożeniem upominków. Na nieszczęście > > > > coraz bardziej pogarszały się (i tak już ciężkie) warunki drogowe i > > > > niestety doszło do wypadku. Tylko jedna z tych trzech osób przeżyła. > > > > Kto? > > > > Zastanów się najpierw, a dopiero potem przejdź niżej ... > > > >

odp.podam póżniej......:-p:-p:-p-może zgadniecie???

kasiamaj- a to dopiero zagadka. Ja stawiam na idealną żonę:tak::tak::tak::sorry2: dawaj odpowiedź:blink:
jutrzenka- ja też mam nadzieję, że to będzie jeden dzień taki, bo nie tylko on potrzebuje spania ja też brdzo potrzebuję jego drzemek w dzień
kachawawa- ja też jestem anty szczepieniowa
viki - wpółczuję ci problemów z zębami, ja tez nie jestem zadowolona z tego dentydty który mi leczył ostatnio bo bolą mnie zęby jak piję coś gorącego albo zimnego, a nie były leczone kanałowo. Dziwne to....
paula- a długo Twój D. ma zamiar tam pracować?

Ostatnia edycja:
Mikołaj!!! :sorry2::-D

Aga no rok na pewno... będzie tam kierwnikiem firmy więc odpowiedzialna praca... potem ja wrócę do pracy to zobaczymy... wiesz są plany, marzenia. I będziemy dążyli do ich realizacji... zobaczymy co czas pokarze ;-)

Viki ahhh Wy to się macie z tymi wyjazdami i powrotami V. Nic nie możecie zaplanować w tych okolicach ...

A gdzie Stefanka?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry