reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kasiu nie zgubimy - dobrze oznakowane a i jeździliśmy dosyć często - kiedyś było mniej hal a teraz nawet korytarze między halami porobili i nie sposób zejść wszystkiego - dawaliśmy radę przejść wszystko :-p
viki co ty gadasz! :-( następnym razem jak będę miała się wybrać do łodzi - kini bardzo spodobała się kinderplaneta w manu ;-) - to dam znać oczywiście :tak: chętnie się z wami zobaczę :-) zresztą jak otworzą ikeę to będę w porcie bardzo często :tak:

byliśmy trochę na spacerku, kinia zaliczyła dwa razy ***** :wściekła/y: upaprała przy tym t. płaszcz bo na "jence" chciała :-) trochę fotek pocykałam bo z jesieni u nas kiepściutko przez tą pogodę i brak spacerów
fotki wstawię jak zgram, i jeszcze filmiki jakie młoda sporty ekstremalne w domu uprawia :-)

jak się przestawiłyście na zmianę czasu? ;-)
ja jeden zegrek mam na starą godzinę i na raze powoli się przyzwyczajam ale młodą traktuję wg starego czasu :tak:

Hej Kobietki :-) Witam się po pierwszym weekendzie spędzonym z mężem i Olisiem już bez gości :-) Upłynął nam on zdecydowanie za szybko na błogim lenistwie :-) Miłego wieczorka :-)

dobry wieczór

ja dziś zdycham...
tak mnie brzuch boli że po południu leżałam jak kłoda-myślę że to wina jajeczkowania...po tym zabiegu tak mi się porobiło.....

byliśmy dzisiaj w kościele-Kuba wytrzymał całą mszę bez marudzenia-tylko jak dzwonkami dzwonili to on na cały kościół "DZIN-DZIN"-wołał :-D:-D:-D

Dobry wieczór :-)

Ale gadatliwe dziś jesteście :-D

Viki... ja mam bardzo słabe zęby. Niestety... :-( rodzice moi to samo... Ale powiem Ci że dobry stomatolog odbuduje Ci zęba. :tak: Ja kiedyś poszłam bo został mi sam korzeń i chciałam go usunąć to mi powiedział że teraz chcę wyrwać a za 10 lat przyjdę żeby wstawić... :sorry2: i odbudował mi tego zęba... :tak: Z innym miałam problem bo robiłam państwowo 2 razy płatne (po ok 100) plomby i one wypadały :szok: a poszłam to mi jakoś systemem na śrubkę zrobił i cacunio... nic się nie dzieje! :-);-)

A najbardziej mi się chce śmiać jak się pójdzie i nam się wydaje że zęby ok a tem mówi że co drugi coś tam nie taki jak trzeba :-D

Ojjj... mnie będzie czekał koszmar odwiedzania tego specjalisty bo marzy mi się aparat :blink::sorry2: jak pójdę do pracy to się ogarnę ten temat...

Kasia współczuję bólu brzucha... :dry: oby przeszło... ;-):tak:

Kata co kinia zaliczyła? Bo jakoś po tych gwiazdkach nie mogę skumać... :sorry2::-D
Wlazła w minę, czy co?:-D

A my sobie korzystamy z wspólnych chwil... Wczoraj i dziś pogościliśmy sie u rodziców za ścianą... Martyna ma jutro urodziny.;-)

dzień dobry!

tak paula w minę :-D nawet nie wiedziałam, że wygwiazdkowało to słowo :-D
jak będziesz w temacie aparatów na zęby to się podłączę ;-)
kasia mam nadzieję, że ból przeszedł :sorry2:

nie wiem co będę dzisiaj robić :sorry2:
zależy od pogody...

reklama
Do góry