reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki-fajne :tak: też się zastanawiamy???-tylko myślę czy nie lepiej byłoby kupić takie z tą szufladą na dole-żeby w razie czego dorzucić drugi materac żeby było drugie spanko.
pytałam dziś stolarza który robił nam komodę i wyliczył tak ok 450zł. gdybyśmy dali mu swoje drewno.
kurcze nie otwierają mi się inne przedmioty sprzedającego....z tej stronki co poleciłaś...

reklama
a ja wlasnie sie załamałam...
jakiegos pecha mam ostatnio..
złamałam sobie zeba...tego ktorego lecze kanałowo....dolna "6"
cała jedna sciana uwaliła sie przy samym dziąsle..
kurka nie wiem czy mi go zrobią...czy bede musiala usunąć:baffled:

Viki-bidulko!!!-ja tak miałam z górną 4 -też mi sie tak samo złamała jedna ścianka-przy samym dziąśle-ale jakoś mi zrobili....miałam nadlane trochę po skosie ale było (strona wewnętrzna)-a potem poszła druga ścianka.(zewnętrzna)...też przy dziąśle i musieli mi go wyrwać.......:-(

Viki a może Ty masz za mało wapnia w organiźmie. Bo zęby ot tak się nie łamią. MNie w czasie ciąży ułamał się jeden, a potem jak karmiłam drugi. pół zęba mi odpadło. Drobili mi jednego i drugiego. Trzymam kciuki, żeby i Twojego dało się uratować

Ostatnia edycja:
magdalenka..byc moze, chociaz ten ząby byl w trakcie leczenia wiec caly srodek tak jakby pusty, tzn wypelniony jakims lekarstwem, wiec poprzez to chyba duzo słabszy...

kurde zeby powinny byc stale i nigdy nie powinny sie psuc i łamac:sorry2:no juz nie mowie o bólu...bo bolec tez nie powinny..kurka:sorry2:

reklama
Do góry