reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzien dobry.
MIKOŁAJ!!!
Kasiu mów!!! Mikołaj????
U nas super, jesteśmy na kawce u szwagierki. Dzieciaczki mają raj bo szaleją po całym piętrze z zabawkami.
Moje dziecko wczoraj dostało super lalę-mówiącą i z całymi akcesoriami i nie odstępuje jej na krok. Ciągle tylko lala piciu, lala siusiu, lala ama..... i tak w kółko. Nawet z nią spał :)/

Miłego dzionka. całuski

kasiamaj..czekaj czekaj....już ja ci sie odwdzięcze...
wprawdzie juz kiedys pisałam dziewczynom tą zagadkę, ale nie wiem czy już wtedy ty byłas na bb.

znasz o żukach?

hehehehhe......:-p

Baśka-z lalą powiadasz...??? :-D:-p
Viki-;-)

no dobra......

> > > > Przeżyła idealna kobieta. Ona była jedyną osobą, która naprawdę > > > > istnieje. Każdy wie, ze Mikołaja nie ma, a idealnego mężczyzny tym > > > > bardziej. > > > > :-p:-p:-p

:-D:-D:-D hehehe...

Dzień dobry :-)

Amelia śpi a Julcia się bawi :-)

Pranko się pierze, potem powieszę a i jeszcze na spacerek pójdziemy :-):tak: ładnie dziś u nas... słoneczko świeci i ma nie padać...

reklama
hehe no tak. dobre katarzyno:-)spodobało mi się!!!

no to masz zuki:

były 4 zuki: mama żuk, tata żuk, córka zuk i syn zuk..
całą rodziną szli sobie na spacer. kiedy przechodzili przez tory kolejowe usłyszeli ze nadjeżdża pociag...
szybko szybko zaczeli biec...
zdązyli ufff
po czym syn zuk powiedział:
-mamo, tato, dobrze zesmy zdążyli bo byłoby 8 trupów...
JAKI Z TEGO MORAŁ...???

oczywiscie dziewczyny ktore znają odpowiedź(bo juz kiedys to pisałam) prosze narazie o cisze....
hehe niech majoszka wysili umysł:-pno chyba ze to zna małpica....

Do góry