reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
Viki-a co Ty tak z samego rana do mnie krzywe miny robisz
Baśka79
Fanka BB :)
Dzien dobry.
MIKOŁAJ!!!
Kasiu mów!!! Mikołaj????
U nas super, jesteśmy na kawce u szwagierki. Dzieciaczki mają raj bo szaleją po całym piętrze z zabawkami.
Moje dziecko wczoraj dostało super lalę-mówiącą i z całymi akcesoriami i nie odstępuje jej na krok. Ciągle tylko lala piciu, lala siusiu, lala ama..... i tak w kółko. Nawet z nią spał /
Miłego dzionka. całuski
MIKOŁAJ!!!
Kasiu mów!!! Mikołaj????
U nas super, jesteśmy na kawce u szwagierki. Dzieciaczki mają raj bo szaleją po całym piętrze z zabawkami.
Moje dziecko wczoraj dostało super lalę-mówiącą i z całymi akcesoriami i nie odstępuje jej na krok. Ciągle tylko lala piciu, lala siusiu, lala ama..... i tak w kółko. Nawet z nią spał /
Miłego dzionka. całuski
Baśka79
ja nie znam VIKI. Dajesz!!
kasiamaj
mama 2007/2010
hehehehhe......
Baśka-z lalą powiadasz...???
Viki-;-)
no dobra......
> > > > Przeżyła idealna kobieta. Ona była jedyną osobą, która naprawdę > > > > istnieje. Każdy wie, ze Mikołaja nie ma, a idealnego mężczyzny tym > > > > bardziej. > > > >
Baśka-z lalą powiadasz...???
Viki-;-)
no dobra......
> > > > Przeżyła idealna kobieta. Ona była jedyną osobą, która naprawdę > > > > istnieje. Każdy wie, ze Mikołaja nie ma, a idealnego mężczyzny tym > > > > bardziej. > > > >
Baśka79
Z lalą!!! Uczy się za młodu ;-)
Kasiu to kto przynosi prezenty??????????????
Kasiu to kto przynosi prezenty??????????????
Paula21
Grudzień '07
hehehe...
Dzień dobry :-)
Amelia śpi a Julcia się bawi :-)
Pranko się pierze, potem powieszę a i jeszcze na spacerek pójdziemy :-) ładnie dziś u nas... słoneczko świeci i ma nie padać...
Dzień dobry :-)
Amelia śpi a Julcia się bawi :-)
Pranko się pierze, potem powieszę a i jeszcze na spacerek pójdziemy :-) ładnie dziś u nas... słoneczko świeci i ma nie padać...
Baśka79
Paula ale Ty robotna jesteś!!! Przyślij mi trochę tej energii. Ja muszę pomyc podłogi a weny nie mam:-(
reklama
hehe no tak. dobre katarzyno:-)spodobało mi się!!!
no to masz zuki:
były 4 zuki: mama żuk, tata żuk, córka zuk i syn zuk..
całą rodziną szli sobie na spacer. kiedy przechodzili przez tory kolejowe usłyszeli ze nadjeżdża pociag...
szybko szybko zaczeli biec...
zdązyli ufff
po czym syn zuk powiedział:
-mamo, tato, dobrze zesmy zdążyli bo byłoby 8 trupów...
JAKI Z TEGO MORAŁ...???
oczywiscie dziewczyny ktore znają odpowiedź(bo juz kiedys to pisałam) prosze narazie o cisze....
hehe niech majoszka wysili umysłno chyba ze to zna małpica....
no to masz zuki:
były 4 zuki: mama żuk, tata żuk, córka zuk i syn zuk..
całą rodziną szli sobie na spacer. kiedy przechodzili przez tory kolejowe usłyszeli ze nadjeżdża pociag...
szybko szybko zaczeli biec...
zdązyli ufff
po czym syn zuk powiedział:
-mamo, tato, dobrze zesmy zdążyli bo byłoby 8 trupów...
JAKI Z TEGO MORAŁ...???
oczywiscie dziewczyny ktore znają odpowiedź(bo juz kiedys to pisałam) prosze narazie o cisze....
hehe niech majoszka wysili umysłno chyba ze to zna małpica....