reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jenyyyyy ale u nas pada:-:)-:)-( Nawet Marcel nie ma siły na szeleństwa tylko siedzi sobie ze mną i ogląda na wspólnej:-D:-p

Jeśli chodzi o zlot to u mnie w rachubę wchodzą tylko letnie miesiące lipiec-sierpień bo wtedy właśnie będę w PL. Nie wiem tylko czy będę z R bo plan mamy taki że na początku lpca jedziemy na tydzień na śląsk potem na tydzień w gdańsku, potem on jedzie do domu, tzn leci bo samochód zostaje ze mną:-p i wróci po nas pod koniec sierpnia jak już będziemy wracac:tak:
Wiec zależy kiedy ten zlot zorganizujemy........
No ale może w zastępstwie wezmę siostrę z dziecmi
Mam tylko nadzieję że tak jak się wcześniej umawiałyśmy zlot będzie gdzieś w okolicach morza bo ja nie pojadę przez całą Polskę sama z dziecmi;-)

Elcia dobrze mu tak:-D

reklama
STEFCIA susze susze :)) wpadaj czekam :))]
hmmmm a tak se mysle o tym zlocie i msm propozycje nie do odrzucenia a mianowicie mozemy zrobic zlot na polanie na tej naszej uprawie wiecie o co chodzi nie???
z.... bedzie do bólu to i humorki beda .....i....... i..... i.... no wiecie cenzyra :)) hihih
co wy na to???

Dzień dobry
Jutrzenka hehe ja mam tak samo, jak cały tydzień siedziałam w domu albo w weekendy mlody 6.10 i już na nogach, a jak do pracy ide to oczywiście śpi do 8. I tak jest zawsze :dry:

Viki Stefanka trzymajcie się zdrowo

Elcia i co u Oliwki? co z temperaturą?

a ja o witaminach to się od Was dowiedziałam :tak: chyba w zeszłym roku juz pisałyście że przy chorobie witaminy trzeba odstawić

U nas pogoda nie lepsza. Wstałam w beznadziejnym humorze. K. się obraził, bo nie szczerzyłam do niego zębów w uśmiechu od samego rana. Jeszcze bardziej się wkurzyłam. Wyszedł i humor mi się poprawił :cool2:
Idę ogarnąć chałupkę.

dzień doberek:-)
ja już posprzątałam. Byłam z mamą i z Łukaszem na cmentarzu i wysprzątałyśmy tam też, ale Łukasz szybko się znudził i zaczął strasznie marudzić.:szok::szok::szok: Teraz spi sobie smacznie. Wczoraj pał w dzień 4 godziny i bez problemu zasnął o 21.30:confused: ale się z niego śpioch zrobił:dry:
a M. dziś pracuje a po pracy nie wraca do domu tylko jedzie do mojego szwagra bo garaż budują:sorry2: wczoraj padł jak przecinak o 19 i tyle pożytku z męża:sorry2:

wiecie co moja koleżanka z kadr wczoraj zrobiła: otóż dwóch ludzi od 15 .10 nie przychodzi do pracy ale nie raczyli nas o tym powiadomić że już gdzieś indziej pracują. Więć dzwoni do nich że będą mieć porzucenie pracy i żeby się zgłosili po świadectwa pracy. Zadzwoniła do jednego i dzwoni do drugiego. Odebrała żona i ta jej mówi, że mąż nie przychodzi już tydzień czasu do pracy. A żona na to zdziwiona jak to możliwe, bo przecież co dzień wychodzi do pracy:szok: Minęło dziesięć minut od rozmowy a moja koleżanka zorientowała się że zadzwoniła nie do tego faceta co trzeba. Pomyliła nazwiska. Za chwilę zadzwoniła z przeprosinami za pomyłkę:zawstydzona/y:.
Wyobrażacie sobie co musiała czuć ta żona kiedy odebrała taki telefon:confused:. Co dzień wysyła męża do pracy a tu jej mówią że on do pracy tydzień nie przychodzi. Takie coś to mogłoby się zakończyć rozwodem:szok::szok::szok::szok:

miłej soboty życzę:blink::cool2:

hejka.
ALE PRODUKCJA!!!! :szok::szok::szok::szok::szok:
Poczytałam, trochę się pośmiałam...
Elcia ty lepiej powiedz że w polu pomocy potrzebujesz, a nie zagadujesz z imprą na świeżym powietrzu ;-)
Kal.aga super masz koleżankę, a ta żona to na pewno miała bardzo ciekawą minę. Powiem Wam coś podobnego. Koleżanka wychodziła co dziennie z domu do pracy i wszystko było oki, do momentu aż któregoś dnia mąż postanowił zrobić jej niespodziankę i ją odebrać., przyjeżdża a dziewczyny mu mówią że przecież ona ma 2 tyg urlopu. Okazało się, na czym on ją przyłapał że była z jakimś gościem w hotelu na bara bara. Mieli romans prawie 2 lata. oboje żonaci, dzieciaci a w dodatku on stary cap. Normalnie SZOK...

Stefanka, a CI powiem co TY kochana zrób. Mój D wybudował tak gigantyczny garaż z tarasem, że jak dobrze zagadasz z tym pilotem, użyjesz swoich wdzięków to na pewno zrobi przystanek. Więc bez oporu wpadaj. Chata duża to nawet reszta BB członków się zmieści.... W piwnicy zapasy się chłodzą, lód w zamrażarce, będzie gitara :tak::tak::tak::tak:

To chyba tyle :-).
NArka

witam drogie panie! :-)

baśka ty uważaj co piszesz! bo zrobimy zlocik u ciebie i na nowo będzie remont domu :-p;-)
kasia kupiłam te jabłkowe chipsy ale kini nie podpasowały - zajada się bananowymi - za to ja zjadłam całą paczuszkę :-) dobre to :-p
weroniczko strasznie mi przykro :-(
viki do mnie masz najbliżej - zapraszam :-) a już niedługo będę wpadać często do ikei :-p
asia nam kinia kiedyś w lapku też spację wyrwala i myślałam, że już się nie da naprawić. ale tomek wcisnął i chodzi jak nówka a to takie delikatne klawisze ;-) także pewnie się wyrobi :tak:

a u na ponuro na dworze :-(
młodą odstawiliśmy do babci a sami wypruliśmy na miasto żeby się obkupić
i d..a blada - nic nie ma :no:
t. to szuka czegoś co będzie modne za rok :-D (i to się sprawdza bo jak twierdzi wyprzedza modę :-D) a dla mnie jeszcze nie uszyto :-D
ale po wszystkich świętych jedziemy chyba na rzgów do "ptaka" :sorry2:
o tu: Centrum Handlowe PTAK | Rzgów k/Łodzi
viki wie o co kaman :-);-)

my jeszcze u dziadków
ale zaraz wracamy
kupiłam dziś Kubie takie śniegowe buty do biegania na podwórku.

co do zlotu-to macie do tego wątek-piszcie tam propozycje i terminy,dobrze Jutrzenka napisała że trzeba się za to szybciej zabrać żeby nie było potem nic na ostatnią chwilę.
nie wiem jak u nas z terminami bo mamy 4 wesela...za rok.w czerwcu dwa w sierpniu i we wrześniu.

Stefanka-oj zaraz takie stwierdzenie....masz napisane biało na niebieskim gdzie mieszkam-i już się nie dąsaj plissss:tak::-pkiedyś też mi zapodałaś taką zagadkę.....
Kata-no fakt dobre są tylko szkoda że tak ich mało.co do tego centrum...matko-Kasia nie zgubicie się tam....??? ;))))))
Aga-ale pomyłka....:-D
Magda-jak tam sprzątanko???

Ostatnia edycja:
no wlasnie kata az dziwne ze jeszcze sie nie spotkałysmy:sorry2:
i juz kiedys mialam cie o to zapytac bo widzialam fotki spod manufaktury:crazy:i tak sobie pomyslalam ze chyba musisz nie pałać do mnie sympatią skoro nie dałas znać ze bedziesz w łodzi:baffled::sorry2:

no a co do ptaka to my tez czasem jezdzimy, ale to jak potrzebujemy zrobic wieksze odziezowe zakupy...bo czasem to ceny tam tez mają z kosmosu...

no ale np kupowalismy tam damianowi garnitur na komunie no i wszystkie dodatki i wyszło nas taniej 200 pln niz w sklepach w centrum:tak:

reklama
Do góry