reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Magda dzieki!;-)

Aga my tez jakos ostatnio ogladalismy "Uwierz w ducha":tak:zawsze porusza....

jeny pokaze Wam co Krzysio zrobił...to taka pamiatka chyba-zostawia po sobie slady:-D duzy ten obraz-tak gdzies 50cm na 50cm

reklama
Hej Dziołszki :-)
Szykuje się powoli na usg połówkowe i mam nadzieję, że wrócę z samymi dobrymi wiadomościami. Dam Wam znać jak będę po :tak:
Pa, pa całuski 102 :-)

Hej dziwuszki.

Jak tam Wam mija poranek wtorkowy?

U nas dzieciaczki śpią, Staś w przedszkolu a ja piję sobie kawę. Stopa Stasia troszkę lepiej ale w tym tygodniu i tak idziemy do lekarza to się dowiem co to jest. Bo jeśli jakiś grzybek to będziemy musieli przeczyścic organizm Stasiowi.

Przed chwilką czytałam bardzo interesujący artykuł. Polecam Wam go. Zwłaszcza tym których dzieci oglądajądużo tv. http://wyborcza.pl/1,76842,5693212,Jak_Jasiek_zaprzyjaznil_sie_z_idiota.html?as=1&ias=4&startsz=x

Kacha nie ma innej opcji...bedzie dobrze!:tak:
Weroniczka juz sie biore za czytanie:tak:

a Krzysio jak zwykle o tej porze zajety swoimi samochodzikami;-)

hej babki! ja na doskok bo młoda odtransportowana do teściów
pogoda nijaka, w domciu sprzątam, w kuchni nie siedzę (dota :-p)
rysunki krzysia piękne! jak piesek, zaznacza swój teren :-D u mnie takie też są :tak: dlatego wstrzymuję się z malowaniem ;-)

zaraz lecę na obchód pobliskich sklepików. czapę młodej muszę kupić na jesień

weroniczka kinia za bardzo nie chce oglądać tv :no: a ja jej nie zmuszam - puszczam mini mini i skupi się na 10 minut ;-).
ale nie uważam, żeby STARANNIE dobrane bajki czy programy były zagrożeniem. to od nas zależy co dziecko będzie oglądało! jeśli będzie się upierało nic nie da rozkodowanie czy wyłączenie programu bo oglądnie u kolegów aby być na czasie ;-) wszystko zależy od nas i dziecka tak naprawdę :tak:

Hej Hej:-):-):-):-)

Ja się zgadzam z artykułem ale tylko jeśli dziecko ogląda cartoon network lub tego typu kanały:baffled:
Na pewno nie jest tak jak ogląda cbeebies:no: Ja wręcz cieszę się jak Marcel ogląda np. Charlie i Lola, bo to jest bajka jak straszy brat opiekuje się swoją młodszą siostrą i uczy ją pewnych zachowań, dobrych zachowań:tak:
Każda bajka na tym kanale ma jakiś morał więc oglądanie ich jest pożyteczne:tak:
Ale oczywiście jak z wszystkim trzeba zachowac umiar:tak:

Dotka no no, niezły z Krzysia artysta:-D

dota- ja tez mam na ścianie takie rysunki, :-D:-D:-D
kachawawa- powodzenia trzymam kciuki:tak::tak:
kata- to masz chwilę luzu:happy2:
weroniczka- jak dobrze że ja niem tych kanałów, Łukasz ogląda tylko wieczorynki na jedynce i to co mu ściągnę na komputerze:tak::tak:
u nas na topie jest "Karolek i przyjaciele"

Ostatnia edycja:
Własnie Kata przypomnialas mi o czapce na jesien:tak:;-) tez musimy malemu kupic:-)
a u nas na topie- "Na straganie' i "O rybaku i złotej rybce" wczoraj az schowalam te dwie ksiazeczkiki przed Krzysiem-bo kurcze jak czytam to musze kazdą przynajmniej 5 razy z rzedu..i stoi i slucha...jeny ile mozna...:-D:-D
Malutki powoli sie pokłada, zjedlismy drugie sniadanko,poczytalismy sobie....a ja ide wstawic pranie-słonko tak swieci to szybko wyschnie:tak:
Paula???

:-)

reklama
Do góry