reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Ja tez sie witam... i bez weny i bez humoru, bo Oliwier dzis przyfasolil glowa w lawe i ma rozciecie nad lukiem brwiowym.....:-( I w ogole jest mi przykro, bo bylam razem z nim w pokoju....a tak jakos wyszlo.....:-(
Polecialam od razu do lekarza, bo mam bardzo blisko i poprosilam, czy moglby ktos go obejrzec, bo nie wiem, czy to na tyle powazne, ze mam jechac do szpitala. Zostalam przyjeta w ciagu 5 minut, wiec tu duzy plus dla sluzby zdrowia , ale i tak nie dowiedzialam sie zbyt duzo. Tylko tyle, zeby obserwowac, czy nie jest ospaly, czy nie ma temperatury i tym podobne, czy nie zachowuje sie inaczej niz zwykle, a jak mam jakiekolwiek watpliwosci, to mam sie przejechac do szpitala. Ale za godzine juz szalal jak to on, wiec chyba nie jest z nim tak zle..... No nic , bede obserwowala dalej.....
Polecialam od razu do lekarza, bo mam bardzo blisko i poprosilam, czy moglby ktos go obejrzec, bo nie wiem, czy to na tyle powazne, ze mam jechac do szpitala. Zostalam przyjeta w ciagu 5 minut, wiec tu duzy plus dla sluzby zdrowia , ale i tak nie dowiedzialam sie zbyt duzo. Tylko tyle, zeby obserwowac, czy nie jest ospaly, czy nie ma temperatury i tym podobne, czy nie zachowuje sie inaczej niz zwykle, a jak mam jakiekolwiek watpliwosci, to mam sie przejechac do szpitala. Ale za godzine juz szalal jak to on, wiec chyba nie jest z nim tak zle..... No nic , bede obserwowala dalej.....
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
bo nie!!
to nie jest odpowiedz
no i jestem, zyje bo nic mi nie zrobila . Tzn ciesze sie ze zyje ale zaluje ze mi nie robila, zapisala mnie na przyszly tydzien bo mam stan zapalny jakis i dostalam antybiotyk :---(
i tu mam problem, kazala brac 3 razy dziennie i pic albo jogurty albo cos oslonowego i sie nie zapytalam jak ta oslone brac . Jedna bratowa mi mowi ze po 2 h a druga ze od razu i komu wierzyc . Jest tu ktos madry w tej kwestii??
Ataata
Grudniowa Mama '07
Dobry wieczór.
Paula21
Grudzień '07
Witam :-)
Jutro mam ciężki dzień bo zostaniemy same z Amelią na 8-10h. zwariuję
Tak więc jak bym się nie pokazała w najbliższym czasie to znak że mnie dziewczyny wykończyły...
Aga no i zonk. Na razie nie będzie w każdy weekend to jednak 350km w jedną stronę... będzie 25-26 w nocy ;-) więc to i tak niedługo :-)
i fanie że bunt związany z myciem głowy poszedł sobie precz ;-)
Viki to wrócisz do nas na jakiś czas? I nie chce mi się otworzyć ta stronka... Może wyszukam po nazwie z linku...
Weronika... u nas tylko Teletubisie są w stanie zainteresować Julkę... ;-)
Poza tym to włączam tylko MiniMini ;-)
I też mam nadzieję że będe nad tym panowała za jakiś czas...
Stefcia witam :-)
Dota czemu "???"
Kacha wieści suuper!!! :-):-):-)
Jutrzenka osłonkę z tego co wiem bierze się właśnie koło 1h-2h. po antybiotyku.
Alex cmoknij Olisia w kuku...
Grzechotka widzisz... Kubuś się przekonuje do żłobka ;-):-)
Kata :-)
Co komu jeszcze?
Ale się cieszę bo za tydzień mam spotkanie z moimi kochanymi kumpelkami z byłego salonu :-) jupi, jupi... wezmę Julcię w autobus i śmigniemy :-)
Jutro mam ciężki dzień bo zostaniemy same z Amelią na 8-10h. zwariuję
Tak więc jak bym się nie pokazała w najbliższym czasie to znak że mnie dziewczyny wykończyły...
Aga no i zonk. Na razie nie będzie w każdy weekend to jednak 350km w jedną stronę... będzie 25-26 w nocy ;-) więc to i tak niedługo :-)
i fanie że bunt związany z myciem głowy poszedł sobie precz ;-)
Viki to wrócisz do nas na jakiś czas? I nie chce mi się otworzyć ta stronka... Może wyszukam po nazwie z linku...
Weronika... u nas tylko Teletubisie są w stanie zainteresować Julkę... ;-)
Poza tym to włączam tylko MiniMini ;-)
I też mam nadzieję że będe nad tym panowała za jakiś czas...
Stefcia witam :-)
Dota czemu "???"
Kacha wieści suuper!!! :-):-):-)
Jutrzenka osłonkę z tego co wiem bierze się właśnie koło 1h-2h. po antybiotyku.
Alex cmoknij Olisia w kuku...
Grzechotka widzisz... Kubuś się przekonuje do żłobka ;-):-)
Kata :-)
Co komu jeszcze?
Ale się cieszę bo za tydzień mam spotkanie z moimi kochanymi kumpelkami z byłego salonu :-) jupi, jupi... wezmę Julcię w autobus i śmigniemy :-)
jutrzenka
Alex tak sie zarza ze naet przy nas cegos sie nie dopatrzy. Biedny Olisinski, caluski dla niego. Napewne bedzie ok
Stefcia no wlasnie powiedziala o kefirze ale nie zapytalam kiedy go pic a poczytalam neta i pisze zeby pic je po kurucji po wapn zmniejsza wchlanianie leku czy cos tam.
Ataata dobry wieczor
a mnie boli, buuuuu, wzielam ketonal, moze przestanie to pojde spac bo juz 2 noce nie spalam prez to i przez kube ktory sie budzi z placzem prez ta chorobe
Stefcia no wlasnie powiedziala o kefirze ale nie zapytalam kiedy go pic a poczytalam neta i pisze zeby pic je po kurucji po wapn zmniejsza wchlanianie leku czy cos tam.
Ataata dobry wieczor
a mnie boli, buuuuu, wzielam ketonal, moze przestanie to pojde spac bo juz 2 noce nie spalam prez to i przez kube ktory sie budzi z placzem prez ta chorobe
jutrzenka
Paula to powodzenia jutro . I mowisz ze D bedzie w nocy
u nas tylko Cbebies, superowy kanal, swietne bajki. I to nie za duzo, bo de3koder mamy w sypialni a w dzien siedzimy w salonie, wiec bajki oglada rano jak wstanie albo przed spaniem, ewentualnie w dzien jak chce isc polezakowac
Kacha super ze Jessica zdrowa i ladnie sie rowija
ide spac
u nas tylko Cbebies, superowy kanal, swietne bajki. I to nie za duzo, bo de3koder mamy w sypialni a w dzien siedzimy w salonie, wiec bajki oglada rano jak wstanie albo przed spaniem, ewentualnie w dzien jak chce isc polezakowac
Kacha super ze Jessica zdrowa i ladnie sie rowija
ide spac
reklama
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
kurcze po 2 godzinach przegladania netu oswiadczam ze nie ma dla mnie butow na tym swiecie...
jutrzenka wezzz nawet jak masz urlop to wymiekasz !!
paula ehhh nic nie powiemm, chlop z domu a ty juz latasz po kanjpach z kolezaneczkami.
alex biednyy Olivek
kacha ja wiedzialam to sie za bardzo nie dziwie )
jutrzenka wezzz nawet jak masz urlop to wymiekasz !!
paula ehhh nic nie powiemm, chlop z domu a ty juz latasz po kanjpach z kolezaneczkami.
alex biednyy Olivek
kacha ja wiedzialam to sie za bardzo nie dziwie )