reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dobry wieczorową porą ;-)

Pochwalę Wam się jaki miałam cudny dzień dzisiaj. W pracy szybciutko mi czas zleciał a w domku miodzio. K. był akurat na chwilę to spokojnie zjadłam obiadek, jak K. wybył zostałam z najsłodszym, najgrzeczniejszym dzieckiem na ziemi hehe. Ktoś odmienił mi dziecko ;-)Grzecznie się bawił, nie chciał na ręce, o 20 powiedział papa co znaczy że pora spać i poszedł grzecznei spać :szok: ja chce tak zawsze :-D

idę poczytać co nabroiłyście ;-)

dobry wieczór
napiszę coś żebyście wiedziały że żyję.....:-p

Kuba jest od wczoraj kontuzjowany-oparzył sobie rączkę lokówką a jakieś pół godz.temu przyciął palca obcinaczką do paznokci (znalazł jakąś i chciał sobie paznokcie poobcinać):baffled:

dziadzio już zakwaterowany w sanatorium-fajne wczasy ma....prawie jak w SPA :-)

Baśka-jak biegunka???przeszła małemu?
Jutrzenko-zdrówka dla Kubusia.ja też teraz z Olbasem...do tego krople do picia NASO-HEL..-homeopatyczne od kataru.bo mojemu Kubie też gile lecą.
Alex-ale Wam dobrze z tym plażowaniem-zazdroszczę!!!
Aga-pojadłaś trochę?:-p:-D;-)
Paula-trzymaj się!!!silna babka jesteś -dasz radę!!! :tak:;-)
Viki-pokaż tą małą zmianę???co kupiłaś ciekawego???no i fajne grzybobranie miał Damiano-a mój stary chodzi po lesie i ani jednego grzyba nie znalazł...
Dota-ale przygoda z lakierem. :szok: :baffled:..jak Ty to doczyściłaś???
Grzechotka-trzymaj się!
Sylwia-Tobie też miłego wieczorka ;-)
Magda-hej-fajnie -pozazdrościć...

no to nasmęciłam
czas lecieć.....
dobranoc.

zazdrość zazdrość zazdrość moja jak czytam o Waszym plażówaniu ;-) :rofl2: Korzystajcie.

Grzechotka Trzymam Kciuki Cały Czas! Głowa do góry!

Alex jak smarki Oliverka?
Asiacur a jak gile u Filipa? Asia robota w niedziele!? :szok:
Weroniczka jak dziciaczki? jak schodząca skórka Stasia i Główka Małgosi?
Anetka jak Wasza grypa żołądkowa?

Baśka miłego zachodzenia ;-)

Jutrzenka co z R palcem, żeby się zakażenie nie wdało! No i jak katar Kubusia?
Dobrze że piszesz że jak koń po westernie, bo gorzej by było jakby to był koń co chadza nad morskie oko :dry:

Monia ja tez czasami mam ochotę coś z tv.mango kupić ale jak mówię o tym K. to mi takim hasłem strzeli że od razu rezygnuje :crazy: a sam se kupuje te pierółki do komputera przez internet i tez są fusiate :crazy:

Sylwia a propos robienia kupy po 2 łyczkach kakao, to mój Wiktor napije się rano cherbatki i już kupa w pieluszce, ah ta młodzieńcza przemiana materii :-D:-D

Stefanka
ciesz się że przy porannej pobudce Gaja Ci palców do oczu nie wciska hehe
i powiem Ci że Ty leser jestes i tyle !

Ataata też tak czasami mam że wychodze z siebie i to właśnie przy ubieraniu i wychodzeniu z domu. Bo WIktor koniecznie chce wyjąć, ale w między czasie znajdzie się jakaś super zabawa. To ja siadam, albo zajmuje się czym innym, to on w ryk bo przecież "papa" to ja próbuje go ubrać a on w nogi to ja mówię, że ide do kuchni, jak zechce sie ubrac to niech do mnie przyjdzie. Przychodzi, a jak ja próbuje założyć spodnie to znowu pitawa w drugą stronę :wściekła/y: ech dzieci

Kal.aga współczuje wylanej wody z pralki. Ja mam czystą podłogę przy okazji każej kąpieli Wiktora. Cała jego woda wylewana jest przez niego na zewnątrz

Paula szybko zleci, pobecz troche, ale tylko troche ;-)

Viki jak zmiany fryzurowe? No i powodzenia w poszukiwaniach domku!

Elcia szkoda, że @

Dota może Ci przyszły charakteryzator rośnie ;-) dywan wyszorowany?

Kata-woj niezła rezolutka z Kini hehe

Kacha_wawa dobrze, ze Prezio już się pozbywa nakrapianej skórki :tak:

Kasiamaj biedny Kubunio! niech mu się wszystko szybko goi! Dobrze, ze dziadzio odpocznie tak komfortowo, swoją drogą wszyscy seniorzy powinni mież zagwarantowane takie sanatorium raz na jakiś czas. Należy się!

NO i pisała posta dokładnie godzinę hehe. W między czasie zjadłam tosta i wypiłam piwko.
Paula smacznego!

Ostatnia edycja:
hej:-)
kasiamaj- biedny Kubuś ucałuj go mocno cmok cmok
z

ja tez czasami mam ochotę coś z tv.mango kupić ale jak mówię o tym K. to mi takim hasłem strzeli że od razu rezygnuje :crazy: !
ja też mam czasem ochotę coś kupić np. ten wyszczuplający kostium z bambusa albo H2O mopa:-D ale to wszystko jak dla mnie jest za drogie. A byłam ostatnio na prezentacji pościeli z wełny z owcy kaszmirskiej i wielbłąda firmy pollana, ale drogie to:szok::szok::szok::szok: ale pościel bardzo fajna:tak::tak::tak: i powinno sie pod nią spać nago żeby wykorzystać wszystkie właściwości:sorry2::-p

magdalenka- życzę ci takie samego cudnego dnia dzisiaj:tak::tak:
viki- fajnie wam, będziecie mieć swój własny domek, to zawsze co innego niż mieszkanie w bloku:tak::tak::tak: zwłaszcza dla dzieci:tak::tak::tak:
dota- a czym szorowałaś Krzysia? lakier trudno jest usunąć:sorry2:
paula- są też plusy takiej nieobecności męża w domu:tak::tak: a do weekendu już tylko 4 dni:tak::tak:

a moje dziecko dostało jakiejś wścieklizny wczoraj. poszedł ze mną do łazienki i zaczął piszczeć (w łazience jest echo) tak głośno że chyba sąsiedzi słyszeli:szok::szok::szok::szok: a potem poszliśmy na dwór i biegał po drodze i znów piszczał:szok::szok::szok::szok:

i pochwalę się: Łukasz znów lubi myć głowę:happy::-):happy::-):happy::-)

dzien dobry!!!
ale pisarki nam sie porobiły:tak:
Magda,Kasia,Aga wyczyscilam malego zmywaczem-troche plakal,szczegolnie jak musialam czyscic mu pod noskiem....a dywan ma sliczną plame...ot taka pamiatka z szalonego dziecistwa Krzysia:-D
Grezchotka tak przeprowadzamy sie do nowego mieszkanka.A za Ciebie i Ataate trzymam mooooocno kciuki!!!
Aga u nas tak samo z myciem glowy...serio! zawsze był placz a od kilku dni robimy z tego zabawe i maly chce zeby go wszedzie polewac wodą!
Kata a Ty dalej w tej kuchni???;-):-D
Tez pozdrawiam szczegolnie tych zakatarzonych Kubusia,Oliwiera i Fifiego:tak:
AAA...Kasia buziaki dla Kubusia!:tak:
Viki i jak fryzurka zmieniona???
Magda no super mialas wczoraj z Wiktorkiem!Moze to juz taka zmiana na zawsze...:-)
chyba tyle....ufff....
pozdarawiam wszystkie panienki!!!:-):-):-):-)

Smiley-IPB-461.gif

reklama
Ja to bym "dirty dancing" ciągle oglądała

Dzień dobry!

Kal.aga dzięki, równiez cudownego dnia zyczę!
Dota oby! Sprawnej przeprowadzki, pozdrowionka do małego arysty!

Do góry