reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

oj siostra biedna Ty biedna...ucałuj Kubusia w nosek!:tak:

Viki no ano ino jakos teraz...w tym tygodniu...tyle jest tych durnych firm przeprowadzkowych a pozajmowane mają terminy na najblizsze dni...moze w sobote sie uda...;-):tak:no iplany macie fajne! bedzie gdzie robic zloty;-)

jeny moj Krzysio otworzył sobie lakier do paznokci-czerwony i wymazal sobie nim twarz,rece i ciuchy...no i dywan...jak go zobaczyłam w pierwszej chwili myslałam,ze jest cały we krwi...
juz go wyczysciłam całego...chwila nieuwagi:baffled:

ide teraz dywan szorowac...:-D

reklama
hej

przepraszam was bardzo za to że mnie tak nie ma i nawet wam za bardzo nie odpisuję nie mam siły ani ochoty na czytanie czegokolwiek powód to znacie
jestem w totalnym dołku i załamaniu nerwowym już przez tą pracę mam jakiegoś ogromnego pecha nie wiem czy juz mam w tych listach motywujących pisać że sie zastrzelę jak mnie chociaz na rozmoe nie wezmą

viki fajnie że bedziecie milei dom super po prostu
dota bo ja nie w temacie ty tez sie przeprowadzasz???

dla wszystkich pozdrowienia i buziaki

Dzięki dziewczyny... :zawstydzona/y:

Już nie mam łez... znów same z Julcią. :zawstydzona/y:
Ale w środę i czwartek już Amelka dostarczy nam rozrywki ;-)

Byłyśmy na małym spacerku, zjadłyśmy drugie śniadanko i odpoczywamy.
Chyba wstawię sobie pranie u mamy. Moja pralka nie dopiera białego :baffled: bo nie grzeje wody... :crazy:

Poza tym to co???

Aga mieszka się dobrze. Dużo lepiej niż w bloku... ;-):-)

Grzechotka obyś szybko coś znalazła... ;-)

Jutrzenka wstawię fotki jak je zrobię. ;-)

Viki to miałaś co robić jak Ci Damiano grzybków przyniósł... :-)

Dota to udanego pakowania do końca i oby jakaś firma znalazła dla was chwilkę ;-)

Elcia dawaj do nas. Czemu Cię tak mało na forum?

Agatka... to miałaś spacer... współczuję. Julka z folią robi to samo. Zachowuje się jak by miała klaustrofobię... :rofl2: Dostaje ataku płaczu i zrywa ją z wózka... :szok:

Monia powiem Ci szczerze że mnie zawsze wciąga oglądanie tego głupiego tele Mango itd. I może spróbuj. Tylko wiesz nie ma to jak dieta i ćwiczenia... :dry:

Magda hop, hop!!! :-)

Stefanka a co Ty tak tylko wpadasz i wypadasz? ;-)

Ostatnia edycja:
Hej, ja też tak na chwilkę tylko:-):-)

Wczoraj byliśmy na całodziennej wycieczce nad morze. Fajnie było tylko trochę zimno, brrrr:baffled:
Teraz wygoniłam szwagra na spacer z Marcelem, Olivia ogląda vivę a ja się za obiad biorę:tak:

Buziaki (szczególnie dla smutasków Pauli i Grzechotki;-)) i miłego dzionka:-)

hej hej babeczki jestem jestem
aga prawie prawie :-D latam z tym paszczakiem po dworze 2 godziny a potem nic mi się nie chce :sorry2: dzisiaj to normalnie musiałam ją z placu zabrać bo gnojek małpiego rozumu dostawał a ja nie nadążałam ją łapać :baffled:
a propos pralki: przed każdym praniem sprawdzam wąż - u nas jest włożony w rurę na słowo honoru a kinia lubi tam sobie przy nim majstrować ;-) kiedyś wyciągnęła, czarna woda z płukania wylała się na mieszkanie a my myśleliśmy, że pralka cieknie ;-) no to teraz sprawdzam :tak:
viki ale macie super! szukacie czegoś pod łodzią? ;-) nawet nie wiedziałam, że są takie targi
jutrzenko dużo zdrówka dla kubusia! ale się umęczy biedaczek :-(
paula nie rycz! :-p d. pojechał za granicę i dałyście babki radę a teraz jest w pl i w każdej chwili może być z powrotem :tak:
dotka a ja myślałam, że wy już na nowym :rofl2:

Elo, elo Kobietki :-)
U nas wszystko ok, Olisiowa wysypka powoli znika, Młoda szaleje, a ja lecę kawkę sobie strzelić, bo zaraz zasnę na klawiaturze :-p
Miłego dzionka Kochane :-)

a ja zaraz do domu hura:-)

grzechotka- nie smutaj się, będzie dobrze:tak::tak::tak:
stefanka- a co robisz w domu? wypoczywasz?
paula- czas szybko minie i znów będziecie w komplecie:tak:
kata- a już się bałam, z takim wulkanem energii to nigdy nic nie wiadomo:-D:-D:-D

no to lecę:-):-):-)

reklama
Do góry