reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam

ja dzis obolała bo byłam u dentysty i okazało sie że potrzebne leczenie kanałowe...nacierpiałam sie a teraz wszystko mnie boli..dziąsło, ząb, szczeka, głowa...bleeeeeeeeeee

do tego Valdi ma już loty, no i w czwartek wylatuje wieczorem na statek:-(znow 6 tygodni sama z chłopcami:sorry2:
tak więc dziś jakaś bez humoru jestem:baffled:

dota no to rośnie ci mały Picasso hehe;-)oby na nowym mieszkaniu nie malował ścian....

kacha trzymam kciuki i czekamy na relacje i fotki małej:tak:

kata a no były w weekend w hali w Łodzi targi , wystawiali się deweloperzy, agencje nieruchomości, firmy dekoracyjne itp
my szukamy domu mniej wiecej w tym rejonie gdzie mieszkamy i mamy dwie oferty na razie w miare atrakcyjne choc jedna chyba nie do przeskoczenia finansowo:baffled:

poki co zastanawiamy sie nad domkiem w zabudowie szeregowej, tutaj fotki :

DOMAR INVEST - Osiedle LEŚNY ZAKĄTEK / Rąbień-Antoniew
własnie Valdi pojechał na spotkanie z przedstawicielem bo w związku z jego wyjazdem nie zdązymy teraz zalatwic wszystkiego a zostały 4 wolne domki...
no zobaczymy

weronika, to prawda ze tv jest straszna. ale odpowiednio i mądrze dawkowana mysle ze nie stanowi zagrożenia:tak:
a na cartonie faktycznie bajki sa masakryczne, kiedys zastanawialismy sie z Valdim czy ci co tam to puszczają, czy ustalaja program kiedykolwiek te bajki oglądali i słuchali w nich tekstów bo czasem to az ręce opadają...

dobra lece...jeszcze dzis przed nami zakupy...wiecie zanim V pojedzie musi mnie zaopatrzyc w te cięższe rzeczy co bym dźwigac nie musiała;-)
no i dzis musze posiedziec z Damianem nad matmą..jutro ma sprawdzian z całej 2 klasy wiec dosc poważnie...dzis pisał z polskiego..ciekawe jak mu poszło:sorry2:

no dobra ide juz..

sciskam was wszystkie i zajrze wieczorkiem

Hej Kobietki :-)

Viki trzymam kciuki, żeby te 6 tygodni szybciorem zleciało :tak: A teraz cieszcie się sobą jeszcze przez te dwa dni :tak:

Dziewczynki dzięki za kciuki :-) My już po usg i kolejny raz potwierdzona dziewczynka, także raczej nie mam się co łudzić, że jajcory się znajdą ;-) Zresztą bezwstydnica tak "gabryśką" świeciła, że właściwie nie mam żadnych złudzeń :-D Na szczęście wszystko jest w porządku, nos ma Młoda po mnie, wszystkie pomiary idealne, organy wewnętrzne super i echo serduszka bez zastrzeżeń, także przestaje się już zamartwiać (do następnego usg :-p) :-)
Później wkleję kilka foteczek Jessici :-)

Miłego dzionka Lachony :-D:-D:-D

Kacha_wawa :-):-):-):-):-)
Viki współczuje zęba :dry: Fajny ten Zakątek Leśny. Osobiście wole szeregówkę niz samotny domek, zawsze tak raźniej, bo ja strachliwa jestem :sorry2::rofl2:

ja jeszcze godzinkę wysiedze i do domu. dzisiaj miałam zapieprz, że wszystko mnie boli :baffled:

hej

ach viki super domki ech dla mnie to tylko marzenie weź mnie na gosposię heheheh:-D:-D

kacha super wieści ciesze sie bardzo :-D:-D

dota a jakie to wieksze mieszkanko ??? ech znowu mnie z zazdrości ściska w dołku:-D:-D:-D

u nas tylko mini mini jim jam i disney i tak tu tylko myszke miki oglada i tygryska i bajki na dvd typy pszczółka maja plastusiowy pamiętnik i domisie takie pouczające baje
ale chyba najgorszy program z bajkami to jetix tam dopiero leca bajki nie dla dzieci amela to ogladała jakieś witche czy cos takiego a potem spac po nocach nie mogła i wszystkich lała i skakała prawie z szafy bo udawała że czarownica jest tragedia a rodzice nic sobie z tego nie robili przez pewien czas program był wyłączony ale teraz znowu jest ustawiony

a u nas bez zmian zadzwoniła dzis babka z jednej szkoły mowi że nawet by mi umowę dała bo bardzo jej zależy zebym u niej pracowała ale co z tego jak dojazd do grup miałabym ponad godzinę i to za mało godzin nie opłaca sie całkiem jeżdzic na 2 grupy w tygodniu na różne godziny ech jak pech to pech:baffled::baffled::baffled:

aler za to kuba w żłovbku coraz lepiej wychodzi uśmiechniety i mowi ze fajnie było i pójdzie jutro :-D:-D jeszcze zeby tak nie bedczał jak idzie tam to bedzie super bo on juz jak dochodzimy do żłobka to mówi nie nie :-D:-D

reklama
ja sie tylko witam bo nie mam weny.

Kuba dalej ma katar i kaszle, ja tez chora, katar, gardlo, do tego zab mnie boli od wczorja tak ze wymiekam :no::no::no:. Ide przed 20 do dentystki, rany jak ja sie boje :no::no::no::-:)-:)-(. Niczego tak sie nie boje jak dentysty :-:)-:)-(

Magda dzieki ze pytasz, R mowi ze juz moze chodzic, ze jest ciut lepiej.

zmykam

jak przezyje dentyste i bede w stanie funkcjonowac to zajrze wieczorem a jak nie to moze jutro jak mi sie poprawi

edit

aaa Stefanka czemu juz mnie nie sledzisz...

Do góry