reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kasia maj dobrze ze przeskoczylas strone bo za to wieeellkieee otwierajace sie godzine zdjecie babeczek nalezy ci sie klaps hehehe
tym optymistycznym akcentem witam sie oraz zeganam :)

witam.
Stefanka mnie uprzedziła, kasiu taka sprawa, jak zamieszczasz zdjęcia to zmniejsz je przed dodaniem, bo jak ktoś ma wolniejszego neta to mu sie zamula i strona otwiera gardzo długo:baffled:

A ja wczoraj z głupa napisałam smsa do mamy "oddam córkę w dobre ręce" hehe i odpowiedź była "no to przywoź ją":szok:
Więc ubrałam ją chce wychodzić a tu ku..... ulewa z niczego!!! No ale moja córka jak sie jej powie "idziemy do baby" to wychodzi bez butów w sekunde jest pod drzwiami!! Ogólnie jak gdzies wychodzimy to ją ubieramy na końcu, bo jak Dari sie już buty ubierze to trzeba wyjść od razu bo jak nie to drze pape i beczy:wściekła/y: No i ta ubrana a tu leje, więc ta ryczy, drze sie , ciągnie mnie za ręke itp... więc wziełam parasol, folie na wózek i ide. Ta.... wyjęłam wózek z bagarznika i przechodze z nią przez ulice, a ta mi na tym deszczu sru ucieka po ulicy, wołam ją a ta nic!!!!! Rzuciłam wózek i siatke na chodnik i lece po nią, wkładam ją do wózka a ta ryk!!! Ona nie bedzie we wózku jechać! Więc ją na siłe wsadziłam ( 5 minut z nią walczyłam), założyłam folie, rozłożyłam parasol i jade, a ta mi drania wyłazi spod tej folii:wściekła/y: Potargała mi rzepy w folii, pourywała je i siedzi zadowolona a na łeb jej sie z nieba leje!! Ja ten parasol w jednej ręce drugą wózek pcham, a ten ku.... jedzie nie prosto tylko w lewo!!!! Kółka sie coś poprzestawiały i wózek jedzie cały czas w lewo, więc jedną ręką go nie upcha!!! Jak sie wkur.... to wam mówie!!! Złozyłam parasol chowam Draie pod folie a ta wyłazi, rzuca smoczkiem, misiek w kałuży!!! o nie!!! Wróciłam sie bo miałam dość:wściekła/y: Jesu myślałam że ją normalnie rozszarpie:baffled: Chyba z pół godziny w domu zajęło mi żeby ochłonąć i sie uspokoić, bo normalnie miałam takie ciśnienie że masakra!!!
Ale w rezultacie wylądowała u babci na noc hehe Rafał po pracy ją zawióżł:-D
Więc mam wolne jeszcze do obiadu

Miłego dnia:-)

hehehe-dziewuchy-ja to wiem...:tak: u siebie mogę to zmniejszyć ale tutaj nie bardzo(u mojej siostry).zapamiętam sobie :tak: będą mniejsze :-p
zaraz wychodzimy więc
pa
Coucou35.gif

Hej!

Odwaliłam papierkową robotę do pracy. teraz się obiad robi. Fifek już wstał - coś krótko śpi ostatnio, hmmm. Pewnie to przyzwyczajenie żłobkowe.
Ata, no Daria to ma chyba klasyczny bunt dwulatka, co? Przejdzie jej... Ja też się denerwuję na Filipa, a on się jeszcze bardziej nakręca. Więc teraz olewam jego fochy, albo ma karę i przeprasza później i jest spokojniejszy. Grunt to opanowanie i konsekwencja. Wiem, wiem, łatwo mi mówić...

Hejka.
Ata wybacz ale uśmiałam się jak to czytałam :zawstydzona/y:, ale na pocieszenie powiem ci tylko żebyś się nie martwiła my ze szwagierką (ona też ma dzieciaczka z 2007) przechodzimy to samo. Posłuchaj Asi - ma rację - grunt to opanowanie i konsekwencja.
Ja dziś króciutko bo zapowiada się "milusi wieczór";-) o ile dziecko pójdzie grzecznie spać. Cały dzień ma biegunkę. Kosmos.
Całuski i miłego wieczorku

Hej Dziewczynki, a my dzisiaj cały dzień na ogrodzie spędziliśmy, piękna pogoda, śliczne słoneczko, tak mogłoby być co dzień :-) Myślałam, że troszkę to Olisia zmęczy, ale delikatnie mówiąc się przeliczyłam i łobuz mały w najlepsze się bawi jeszcze :-)
Stosunkowo udanych nocy Wam życzę :-)

witam

u nas chorobowo, kuba kicha 100 razy na minute wywalajac przy tym strumienie z nosa :no:. R cos od rana tez kiepsko, jakby grypa zoladkowa, bola go nogi do tego i jescze ten palec go boli, jak my nie przejdzie ma isc do chirurga bo pewnie musza mu zerwac paznokiec :no::no:

Agatko wspolczuje, tez bym sie wkurzyla.

A ja mam inne utawienia stron bo jeszcze widze Kasi pyszne babeczki, zmienilam jakis czas temu i mam teraz wiecej postow na stronie :-)

dobry wieczór panienki!!!:-):-):-)

Oglądacie naszych??? walczymy o złoto..kurka jeszcze kilka punktów...POLSKA!!!POLSKA!!!:-):-):-)
(w razie przegranej srebro tez bedzie zadowalające...)

odpoczywajcie i zbierajcie siły na kolejny piękny tydzien!
pozdrawiam, ciał!!!;-):-):-):-)
ps. zdrowka zyczymy!

reklama
Do góry