reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
proszę ;-)
babki001.jpg

Hej!

Weekend, a ja czuję się tak jakby mnie autobus potrącił.

Byliśmy z Filipem dziś do lekarza, niby wsio ok. Gile mu tylko ciekną. No i zaszczepiliśmy go przeciw grypie. Następna dawka za 4 tyg.

Kasiamaj, fajne babeczki. Pojadłabym, ale jestem na diecie:-(
Jutrzenka, fajnie, że zakupki się udały. Pracowita z Ciebie gospodyni:tak::tak:
Viki, a gdzie będziesz wyjeżdżała, że piszesz o pakowaniu? (ale jestem ciekawska, hehehe)
Kacha, super, że Oliś już wyszedł z zapalenia płuc. Oby nigdy więcej. A Ty za bardzo się nie smaż na słońcu:tak::tak:
Magda, pozdrawiam i macham do Ciebie
Coucou29.gif

Sylwia, udanej imprezki. Ja bym się napiła jakiegoś piwka, ale też nie mogę, niestety.
Basia, owocnego fasolkowania:tak::tak:
Animaux65.gif

Dla reszty pozdrowionka.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ja o tym smażeniu to tak w przenośni :-) Nigdy za opalaniem się nie przepadałam :tak: Po prostu siedzę sobie na ogrodzie pod namiotem i chłonę słoneczko, chociaż nie wiem czy nie za dużo go jak na jeden dzień, bo już mnie głowa boli :sorry2: A tak w ogóle to dzisiaj mi stuknęło 20 tygodni ciąży, jak ten czas zasuwa :sorry2:

Asia dobrze, że z Fifulcem wszystko ok :-) Tutaj gile u dziecka to standard :tak:

hej

co tam kobiety zeby nie powiedziec baby :-p:-p

Asia a gdzie Ty ten autobus zaatakowala ;-), dobrze ze Filipek zdrowy a gile zaraz tez znikna :tak::tak:

Kasia dzieki pyszne :-)

Kacha to teraz juz z gorki :tak:

reklama
wczoraj ostatnia dzis pierwsza, gdzie jestescie kobietki?

witam sie piewrsza,

kuba wstal z katarem, tzn kicha i mu wylatuje i kaze sobie wycierac bo chyba sie brzydzi.

moje chlopaki w sypialni, R przysypia bo jakis niewyspany wstal (kuba nas przed 7 obudzil) a kuba chcial isc do lozeczka, wlaczyl sobie tv i lezy i oglada.
Pewnie zaraz zasnie bo jakis iewyrazny wstal.

milego dnia, my pewnie bo obiedzie do tesciow pojedziemy.

pa

Ostatnia edycja:
Do góry