reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grzechotka mocno trzymam kciuki, żebyś szybko coś znalazła :tak:
Baśka a za Ciebie trzymam kciuki, żebyś szybko zafasolkowała :tak:
Dota Oliś też standardowo przy zabawie zasypia i nie daj Boże chce Go do łóżeczka przenieść to się od razu budzi i jest jeden wielki krzyk :-D

My już po lekarzu, tak jak myślałam, reakcja alergiczna na antybiotyk. Lekarz stwierdził, że Młody za długo go brał, organizm już go nie potrzebował i nie przyswajał i stąd taka reakcja:tak: Na wszelki wypadek pobrali jednak Olisiowi krew i czekamy na skierowanie na testy alergiczne ze szpitala. Szefuńcio dostał syropek histaminowy i w ciągu kilku dni wysypka powinna zejść:tak:
I co najważniejsze: mam już zdrowe dziecko !!!!!! Olisiński został osłuchany i oskrzela i płuca są już czyste :-)

Miłego dzionka Kochane Lachony :-D:-D:-D

reklama
Czesc, ja tez sie melduje.....:-)
Noc bez zastrzezen, tzn bez zastrzezen jesli chodzi o mojego P- spal smacznie cala noc:-), natomiast Oliwier budzil sie z 200 razy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak rano wstalam to cale oczy jak krolik czerwone mialam :crazy:

Kacha- super ze zapalenie pluc odpuscilo :tak::-)
Dota-i jak po herbie?? :-D:-D:-D

I dla wszystkich dziewczynek milego weekendowania....:-) u nas nawet plazowo jest......:dry: niewiarygodne.....:szok::tak:ale prawdziwe.....:tak:

Alex to chyba obu Olisiów coś dzisiaj napadło ;-) Mój też rozdarł się w nocy jak syrena i wył tak dwie godziny :sorry2: A jak w końcu zasnął to mi się spać odechciało. Za to teraz w ciągu dnia nadrobiliśmy, spaliśmy oboje ponad dwie godziny :-D

Hej!!! :-)

Co tam kobietki?:-)

U nas cały dzień coś. Dwa prania, spacerki, sprzątanko w tamtym starym mieszkaniu... musiałam podłogi przemyć bo pod meblami się kurzu nazbierało... Mieliśmy jechać po kwiatki i po akwarium ale mąż ma jutro sam to pozabierać bo ja mam troszkę roboty... :tak:;-)

Agatka, Grzechotka życzę wam powodzenia i owocnych poszukiwań pracy... :tak:
Ja raczej nie będę miała z tym problemu bo od kąt nie pracuję to już kilka razy dostałam oferty pracy mimo że jej nie szukam... :dry:

Alex czemu Oliwierek się tak budził w nocy? :sorry2: współczuję...

Weroniczka może lekarz pomoże z tą łuszczącą się skórką na nodze... :dry:

Sylwia :-D to jesteś jak cień męża po imprezce? :-D:-D:-D:rofl2:

Baśka powodzenia w staraniach... :-):tak:

Kacha super że Prezesik już zdrowy :-)

Stefka witaj lachonie!!! :-D:rofl2:

Dota pakuj się, pakuj!!!

Jutrzenka :-)

Aga komdę kupiłam za 99zł :-):tak:

Dla niewymienionych buziaki :-)

Paula- Oliwier ma smarki w nosku i pewnie ciezko mu sie oddychalo przez zatkany nosek, dlatego tak sie wybudzal....

Kacha- Moj Olisinski z kolei od razu zasypial z powrotem, nie robil sobie przerwy w spaniu, ani nic, tylko sie budzil co 10 min i wiesz taki przerywany sen, to tragedia i dla niego i dla mnie.....:sorry:

reklama
lachonowy skarbnik tez sie wita :-):-)

Grzechotka kurde wspolczuje, musi Ci serce pekac, ale badz dobrej mysli, moze po kilku dniach bedzie lepiej. I powodzenia w szukaniu pracy.

Kacha super ze Olisinski juz zdrowy, ciesze sie bardzo

Basia powodzenia w fasolkowaniu

Alex spokojnej nocki dla Was

Paula czekamy na fotki nowego lokum

Stefanka witaj lachonie,

Sylwia zastepczyni lachonowa hej hej mozesz sie odmeldowac ;-):-D

a ja chyba do wyrka ide, jakas zmeczona jestem, bylam na spacerze, na placyku z kuba, potem na pizzy i po powrocie do domu jeszcze zadzwonili tesciowe ze moge po maliny jak chce podjechac to pojechalam i niedawno wrocilam. Teraz je podrzewam, rano odcedze i zrobie soczek w sloiczki na zime,mmmhh uwielbiam

a powiem Wam ze mnie zainteresowal ten kubek co ktos wklajam i poszlam dzis kupic, bagatela 37 zeta ale sie skusilam.

I TU APEL DO VIKI: JAK WYTLUMACZYC KUBIE JAK SIE Z TEGO PIJE :szok::szok::szok:
Pawelek zalapal od razu?? Kuba podnosi do gory przystawia do ust ale nie ciagnie wiec mu nie leci :no::no::no::no:. Kurde i co kasa wyrzucona :crazy:

Moj R juz lezy, kurde bardzo go boli ten palec, ma pekniety paznokiec i tak go boli ze utyka jak chodzi :no::no:

dobrej nocki laski, uciekam.

do jutra

Do góry