reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia zdrowka dla Kubusia, bidulek. Ja tez podobno gadam. A piwka bym sie napila, mam nawet 2 redsy w lodowce ale diete mam

Alex lomatko :szok::szok:,

Anetka kurde wspolczuje zdrowka dla dzieciaczkow,

chyba ide sie kapac

Alex :-D:-D:-D ło matko :szok::cool2::rofl2: hihihi... Też bym się wystraszyła...
Co do gadania to ja często gadam jak moja świadomość usypia.. i sama się na tym łapię... coś zaczyna mi się śnić i gadam a D "co?" i się smieje... :cool2::confused2::-D

Kacha faktycznie nieciekawie to wygląda... :no: ale dobrze że się wcisnęłaś do tego lekarza... :tak:;-):-)

Asia kopnij lenistwo w d... i po kłopocie :-)

Anetka duuużo zdrówka dla dzieciaczków i Ciebie... :tak: współczuję chorób... ale tak to zazwyczaj jest, jak jedno chore to i reszta łapie... :zawstydzona/y:

Kasiamaj dla Kubulka też duuużo zdrówka... :tak:

Młoda usnęła na krześle przy kompie... popłakałam się ze śmiechu.:-D:-D:-D
Robiłam sobie płatki w kuchni i coś cicho... wchodzę a młoda śpi. Główka oparta na oparciu, ręka na klawiaturze i chrapie... Słoneczko moje... :-D:-D:-D

Poza tym to skręciliśmy komdę z Biedronki... fajna :tak: akuracik na bieliznę będzie... taka nieduża z 5-cioma szufladami. :tak::-)

Cześć,
Uściski dla biedulków, chorótków i pokrzywdzonych! Oby wszystkie zarazy poszły precz czymprędzej!

A mnie coś w plecy wlazło i nie umiem siedzieć :confused2:

K. sobie poszedł na 2 piwka i nie wiem co ze sobą zrobić :sorry:

reklama
heloł...
spać nie moge
jest tu ktos?

a co do gadania nocnego....to V jak wraca zawsze ze statku, to pozniej kilka nocy gada po angielsku przez sen...haha

Do góry