reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki najwazniejsze ze jest ok;-):-):-)

Ciekawe jak tam Grzechotce poszło?....a z Kubusiem...biedny boze...dzieci roznie to przechodza...echh

Aga a masz buziaka ode mnie!cmok!:-)
Majoszka eeee to szkoda...ale znajdziesz cos!no i zdrowka dla Kuby:tak:

I gratulacje dla Małgosi!juz ma zabki,zaczyna chodzic...rany przeciez ona niedawno sie urodzila:-)
zerkam jeszcze komu tam odpisac....;-)

a ja sie pakuje...kurka...duzo tego wszystkiego mamy,myslalam ze szybciej mi to pojdzie...15 wrzesnia mija 5 lat jak tu mieszkamy-to troche bzdurek sie uskładalo:tak: i tak troche mi szkoda tego mieszkanka-tyle wspomnien...;-) spadam sie dalej pakowac! do pracy Dorcia! do pracy!hej!

reklama
no dobra leć leć....
Langue06.gif
-już Cię nie zatrzymuję pa :-p
Coucou24.gif

dota u nas 5 latek minie 1 grudnia jak zamieszkaliśmy :-) te będzie żal opuszczać ale pomyśl, że na nowym jeszcze fajniej :tak:
grzechotka ata trzymam kciuki za robótkę! no i żal mi kubusia :-(
weroniczka ja właśnie przestałam kupować te super-hiper-extra proszki i mi się dopierają ciuszki :-) a jak jest jakaś uporczywa plama to przed praniem na nią szare mydełko i do pralki ;-)
kasia a te wesela to w jednej rodzinie? bo wiesz musiałabyś kupić dwie kreacje a tak to jedną ;-):-)

okularki noszą się dobrze :tak: w końcu widzę jaki mój mąż jest przystojny :-D;-) nie no żartuję oczywiście, aż tak ślepa nie jestem :-D
młoda dała mi dzisiaj pospać. nocka super, spała rano prawie do 8. robią u nas na osiedlu plac zabaw ale to raczej dla dzieci 5-6 latek :sorry: kurde maluszków tak dużo a wszystko dla starszaków, którzy dewastują i tak :-(

Weroniczka moja pralka od jakiegoś czasu też nie dopiera cuchów...

Właśnie niedawno doszłam czemu... Grzałka się chyba zepsuła, bo wody nie grzeje...
A jak ma się białe pranie w zimnej wodzie uprać... Używam Ariel albo Persil, leję Vanish i co jest? Ciągle brudne... No i już wiem czemu...

A mój mąż w niedzielę w nocy wyjeżdża do Wrocławia do pracy :cool2: będzie wracał co dwa tyg. na weekend. Ta praca w W-wie to porażka. Prawie 1/3 pensji zostaje w baku... za drogi dojazd... ponad 80km w obie strony...
No jakoś sobie poradzimy ;-) będzie ok... :tak::-)

Dota miłego pakowania...

Grzechotka o jej... jak szkoda Kubusia... :-( ja bym chyba beczała na widok mojego dziecka które tak strasznie przeżywa zostawienie w żłobku... ale cóż... jak nie ma wyjścia...
No i jak po rozmowie?

Kasiamaj... widziałam ten kubek :tak: u nas w sklepie 40zł kosztuje :szok: pogięło ich...

Idę sprzątać...

Buźka dla wszystkich... :-):-):-)

Hej!

Ale mi się nic nie chce...

Dota, faktycznie, mam dużo roboty, a jak przyjdę do domu, to nic mi się nie chce...
Jutrzenka, przewieziesz mnie swoją łodzią podwodną?
Grzechotka, Ty jesteś anglistką, tak? I taki deficyt na anglistów w Łodzi? Mam nadzieję, że coś jeszcze znajdziesz... Kubuś się przyzwyczai, ale to stres i dla niego, i dla Ciebie... Wiem coś o tym, mimo że Filip lubi chodzić do żłobka i nie może się doczekać kiedy pójdzie... Sam się ubiera, i stoi przy drzwiach gotowy do wyjścia, hehehe.... A w domu- po żłobku nie można z nim wytrzymać. Dzieci reagują w różny sposób na sytuacje stresowe...
Kasiamaj
, jeszcze trochę czasu masz do wesela i jakąś kreacje na pewno wykombinujesz:tak::tak::tak:
Paula, dacie radę. Jak nie ma wyjścia to trzeba.
Weroniczka, a może nastawiaj na wyższą temperaturę pranie... Choć kiedyś ja miałam pralkę firmy Indesit i powiem szczerze, że była beznadziejna. Też nie dopierała ciuchów tylko tak "wykotłowała". Nie byłam zadowolona.
Stefanka, jak tam?

Grzechotka trzymam kciuki za Twoją pracę i, żeby Kubuś w końcu się jakoś przystosował do żłobka :tak:
Asia witaj w gronie tych co im się nic nie chce :-p Też mam lenia jak stąd do Warszawy :-D
U nas jak nie urok to sr.... Musiałam Olisiowi antybiotyk odstawić, bo dostał strasznej wysypki, a wizyta u lekarz dopiero w poniedziałek :-( Jak się obudzi to zrobię Mu zdjęcia i wkleję fotki, okropnie to wygląda :-(

Miłego dzionka Kochane :-)

Dota nie oszukuj, że się pakujesz, widzę, że się ukrywasz ;-):-p:-D

reklama

Weroniczka, a może nastawiaj na wyższą temperaturę pranie... Choć kiedyś ja miałam pralkę firmy Indesit i powiem szczerze, że była beznadziejna. Też nie dopierała ciuchów tylko tak "wykotłowała". Nie byłam zadowolona.

Na wyższą już się nie da nastawiać.
No właśnie Asia ja też mam idesita siedmioletniego. Muszę popracować na R. i przekonać go do kupna nowej pralki.

Do góry