reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Elcia na gg nie napiszę, bo swojego hasła nie pamiętam, ale coś tam mi świta w głowie (sądziłam się z jednym palantem:-p). Zależy czego sprawa dotyczy :sorry:

reklama
Hej!

Stefanka, nie dołuj się. My tu wszystkie za Tobą tęsknimy i myślimy, kiedy Stefanka wróci z pracy i napisze na BB:tak::tak::tak:
Elcia, a o co konkretnie chodzi?
Viki, Kata jak przeczytacie trylogię "rozlewisko" to dajcie znać czy warto:tak::tak:
Nie wiem, co jeszcze napisać. Głowa mi nawala.

U mnie też wszyscy mecz oglądają, a ja szykuję Młodego do spania :tak: Pójdę tylko na końcówkę, jak znowu przez 80 minut ma się nic nie dziać, albo nam bramkę przywalą to szkoda moich nerwów i tak dzisiaj wystarczająco się zestresowałam :cool2:

a u nas cisza....żadnych meczy.:tak:
mały śpi a duży w wannie.

myślałam że padnę dziś ze śmiechu...mlody uwielbia metal :-D-ma po tatusiu.
J.włączył płytę ze swoimi nagraniami a młody ruszył w pogo :laugh2:
J sobie głową trzepał a młody za nim....:laugh2:-śmiesznie to wyglądało-jeszcze zgapował granie na gitarze i chodzili we dwójkę udając że grają :cool2:-świrusy!!!!

a ja załamka!!!
zajrzałam dziś do szafy...
żeby poszukać czegoś na te wesela.....i się załamałam!!!!
pasztecior ze mnie taki ze szok-we wszystkim wyglądam do d****

co u Was?
Stefanko-zakopuj doła i wracaj do nas.
Elcia-ja nie pomogę :no:
dzieki dziewczyny za pomoc w wyborze fryzurki-martwię sie czy będzie mi ona pasować??? ta nr.3.

hehe moj R juz pomsci, glos sie nie zgrywa z wizja :-D:-D:-D najpierw komentuja a potem to sie dzieje :-D:-D:-D. Porazka :-D:-D
biednyyy...buuu...ale sie musi wkurzac;-)u nas jest ok! my tez meczyk ogladamy:-)
Kasia a kiedy Ty maszten slub?teraz w sobote? i gdzie-bo tylko doczytakam,ze 300km jedziecie..
Kacha a Ty sie tam nie stresuj...nie wartoo

jeden mam 3-ego października a drugie 17-ego.
na ten 3-ego jedziemy do Rajgrodu.

kurcze chyba Kubie chrypa przechodzi...ale teraz ciężko mu to odksztusić,ma taki odruch jakby chciał wymiorować.

jedziemy do Rajgrodu.
ciekawa nazwa miejscowosci:-)
eee to masz troszke czasu;-)a mi Twoj J mowil,ze Ty potrafisz szyc...nie chce Ci sie samej cos zrobic?

dopisze to i tamtooo:
Jutrzenko nie chwalilas sie, ze masz swoj statek..fiu...fiu...
idę do wyrka bo mnie woła...hhihihi..stosunkowo udanej nocy!
bongo! :-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry:-)

zaraz jedziemy do szkoły zawieżć Damiana:tak:,a wczoraj byłam na wywiadówce:-)

a co do meczu to masakra....:eek:dali popis hehehehe

no to popisałam bo juz pablo wisi mi na nodze...
zawsze jak tylko podchodze do kompa biegnie tu jak torpeda:-p
miłego dnia

Do góry