reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam

Dotka mam jeszcze samolot i łódź podwodna :-D:-D.
Potem chyba juz bylo ok z fonia bo nie wytrzasal sie nad telewizorem ale i tak porazka ten mecz :no::no::no:

Viki moj tez leci do kompa jak widzi ze siadam, siada przy stole i chce myszka ruszac :crazy:

Kasia fajnych masz chlopakow, agenci :-D:-D:-D. A mi sie fryzurka Nr 3 podoba :tak:

Agatko powodzenia w poszukiwaniach

Kata fajne okularki

Witam się i ja!!! :-):-):-)

Agatko życzę powodzenia... :tak::-);-)

Kasiamaj :rofl2: hehe komicznie musieli wyglądać twoi mężczyźni :-D...

Zaraz skończę bo komp się wyłączy za 1min.:cool:

No już się zainstalowały jakieś aktualizacje ;-)

Dotka tobie miłego spacerku :-)

Viki nie mają chłopaki z rana problemów żeby wstać i jechać do szkoły?

Jutrzenka hehe to powodzi się jednym słowem :-D:-D:-D

My już po śniadanku, Jula ogląda teletubisie a ja z wami sobie siedzę...

Ostatnia edycja:
Dotka mam jeszcze samolot i łódź podwodna :-D:-D.
łał!!! i to wszystko z pensji urzędniczki:-p...yhy....;-)

dzien dobry!!!:-):-):-)

Kati no przeprowadzamy sie w przyszlym tyg....jeszcze nam kuchni nie skonczyli robic-ponoc w poniedzialek mają skonczyc:tak:

Siostra,Viki,Ataata,Paula hejka laski!!!:-):-)

A komputer to chyba wszedzie obiekt pożadania naszych maluchów;-)

ide z malutkim na dwór niech sobie chłopak pobryka póki nie jest tak gorąco:-)
naradesiii;-):-):-)

Cześć.

Głowa mnie boli:crazy::crazy::crazy::crazy: Znów miałyśmy z Małgosią kiepską noc. ALe za to Małgosia wzbogaciła sięo dwa nowe zęby:tak::tak::tak: Ma już trzy perełki na dole:tak::tak::tak:

Idę pranie wieszać bo mi skiśnie w pralce:sorry::sorry::sorry: Powiem Wam że mnie moja pralka doprowadza do szału. Moim zdaniem w ogóle nie pierze ubrań a jedynie je odświeża. Wiecznie wyciągam z niej ubrania z takimi samymi plamami z jakimi wkładałam ( no może odrobinke jaśniejszymi). Kupuję naprawdę dobre proszki do prania i nic. Moja mama i siostra mają takie same detergenty i wyciągają czyste pranie. Ale mój mąż uparcie twierdzi że pralka jest dobra i wydziwiam. Kupienie nowej pralki nic nie zmieni jego zdaniem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A mnie krew zalewa jak widzę te niedoprane ciuchy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej

troche mnie nie było ale sie nie bede rozpisywała bo nie mam nastroju przybita jestem troche brakiem pracy
agata chyba w takiej samej sytuacji jesteśmy a jak Daria w żłobku??

kuba z dnia na dzień coraz gorzej sie czuje w żłobku płacze juz go przychodzimy tam i płacze też dużo jak tam jest dzis musi zostać na spanie pierwszy raz bo ja mam na 12 rozmowe o prace ( ale nic szczególnego) a nie mam go z kim zostawić biedaczek tak mi go szkoda nic tam prawie nie je nie chce tam tez nic pic przychodzi głodny spragniony i zmeczony ja tez sie tym bardzo stresuję

mam nadzieje ze u was wszystko dobrze wszystkich buziakuje
moze wpadne wieczorkiem

hej:-)
ataata- powodzenia w szukaniu pracy
paula- a mój Łukasz wyrósł z teletubisiów, teraz ogląda Karolek i przyjaciele. może to oglądać na okrągło, a jak przeżywa:szok::szok:
weroniczka- ja tez mam ten sam problem z pralką i nie wiem co z tym robić, ta obecna ma już 10 lat niby dobra ale coś jest nie tak:eek:
grzechotka- powodzenia na rozmowie :tak::tak::tak:
kasiamaj- jeszcze masz trochę czasu do wesela to coś znajdziesz.:tak::tak::tak: Fajnych masz chłopaków:-D:-D:-D
jutrzenka- to może następny zlot zrobimy na twoim statku:-)
viki- ja to w ogóle nie podchodzę do komputera jak Łukasz jest w pobliżu bo mi nic nie da zrobić:wściekła/y:
no i nie wiem co tam więcej buziaczki dla wszystkich

hej
odpisuję od razu żeby nie zapomnieć...:-p
Grzechotko-kurcze szkoda mi Kubusia-duży stres dla niego,nowe miejsce nowe dzieci....i na dodatek nie ma Ciebie.biedaczek.daj znać jak rozmowa.
Dotka-może i bym coś uszyła ale nie mam overlocka żeby to szycie ładnie i estetycznie wyglądało bo maszynowo to nigdy tak fajnie nie będzie....
Jutrzenko-dzięki za doradzenie.

a jeśli chodzi o chłopaków mych...to jak ich głupawka najdzie to można boki zrywać ze śmiechy-albo sie gonią po mieszkaniu i bawię w apaczów :-) albo w jakieś zwierzątka.......

dziś Kuba wystraszył mnie bardzo...w nocy przebudziło mnie jakieś chrząkanie i hałas w łóżeczku.nie wiem co sie działo przed moim obudzeniem...ale Kuba nie mógł odkasłać zalegającej mu flegmy...wystraszył mnie bo myslałam że on siedusi...do tego chyba zwymiotował..bo cała poduszka było mokra..miał mokra głowę i ramionka....i taki wystraszony....
przebrałam go i do rana spał już z nami w łóżku.

dziś byłam z nim na sprawdzeniu...jest lepiej.już nie musi tyle brać tych lekarstw.
dostałam też sierowanie na posiew i bad.og.moczu.bo pod koniec miesiąca jedziemy do urologa na kontrol.

miłego dnia dla Was.

widziałyście te kubki....nowe od lovi.
3_kubki360_razem.jpg

http://www.lovi.pl/produkty,kubek_360.html

Ostatnia edycja:
kasia my kupilismy ten kubek...i nie polecam bo wcale nie jest niekapkiem....no chyba ze nam sie jakis felerny trafił:crazy:

ogolnie jest fajny do nauki picia z kubka, czy raczej do przejscia ze slomek czy smoczkow butelkowych.
ja go kupilam by brac na spacery bo paweł pije mi juz z normalnego kubka bez problemu, ale nie jestem do konca zadowolona;-)

paula, chlopaki wstają róznie...paweł generalnie bez problemu budzi sie wczesniej chociaz w srode musialam go budzic o 7.30:-)
no a damian?? wiecie jak to jest...jak jest szkoła to spanie jest dobre a w weekend budzi sie czasem sam przed 7.
ale ogolnie jest ok:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry