reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia maj no normalnie jak sobie jedziesz gdzies w sina dal...myslisz ze ja nie mam uczuc ??
zamiast myslec ze mnie opuscilas wole myslec ze ciebie wcale nie bylo hehheeh

reklama
Stefanio-no jak to...Ciebie opuścić....
Langue02.gif
w życiu bym nie śmiała....
NonNon12.gif

dzien dobry
my czekamy na gosci a oni sie spozniaja juz 15 min wrrrrrrrrrr

STEFANKO DUZO MIŁOŚCI I SZCZEŚCIA ABY J NA RĘKACH CIE NOSIŁ CAŁE ŻYCIE:)) CMOCZKI

Hej Dziewczynki :-)
Pogoda u nas do bani, głowa mi pęka, Oliś ma cały czas biegunkę od antybiotyków, nie nadążam prać ciuchów po nim i generalnie najchętniej bym wszystko rzuciła w cholerę i poszła spać :sorry2: Zmęczona jestem jak nie wiem o co, a o spaniu w ciągu dnia to ja przy Olisiu mogę zapomnieć :sorry2:

hej

witam wieczorowo, wreszcei mozna cos poogladac bo taniec sie zaczal.

Otylia kwadratowa juz dla mnie wymieka, nie podobala mi sie :no:, hehehe ciekawa jestem Majdana, mam wrazenie ze bedzie taki zdolny jak Michalczewski :-D:-D:-D

my dzis zaliczylismy wieczorny spacerek bo sie slonecznie zrobilo, to trzeba korzystac.
Ja jeszcze tydzien i urlop mam :tak::tak:

Kasia, Kacha zdrowka dla chlopakow

Elcia a co za okazja??

Stefanka za mna tez bys tak tesknila ;-)

Paula jak po przeprowadzce, jestescie juz w nowym mieszkanku??

Agatka czekamy na fotki

Hej!!!

My już na nowym mieszkaniu... Noc minęła spokojnie :-) mała się nawet nie obudziła ani raz... już większosc gratow rozpakowana :tak: jeszcze troszke workow zostalo ale nie mam szafki na buty a kurtki zimowe na razie pojda do garazu :-)
Jak ogarnę to dam wam fotki ;-)

STEFANKA! Wszystkiego co najlepsze na następny rok ;-):tak::-)
Może gdyby co tam gdzie wystukała to życzenia od rana by czekały. A tak to skąd mamy wiedziec? :-p;-):-)

Kasia u nas podobny problem... Julka co prawda pije i z niekapka i ze słomki ale ciągle się domaga butelki. Najgorzej jak jest zmęczona albo spiąca a ja nie mam butli... :szok: to dopiero awantura... już bym chciała ją dozwyczai ale czuje się bezsilna...

Basia misio sliczny!

Weroniczka zawsze mi się marzyło żeby upiec chlebek ale to chyba nie takie proste... :sorry:

Ataata czekamy na fotkę fryzurki, moze przed i po... ;-) ale mam wymagania... :-D

Bylismy na dożynkach ale deszcz się rozpadał i po pół godziny wróciłymy z Julcią do domu. ;-) Teraz mała siedzi na Jumbo pace pampków i ogląda Teletubisie... :-D słodka jest... :-D

Przepraszam że wszystkich nie wymienię ale padam z sił... jeszcze do tego brzuch mnie pobolewa bo z przemęczenia jakie chyba zaburzenia w cyklu się zrobiły :eek:

Paula a do mnie nic, a ja pytalam jak tam :-(
Ale Ci wybacam, wiem ze sie cieszysz i zyjesz nowym mieszkankiem.

A ono jest wieksze?? ile macie pokoi ?

jak Wam sie tancerze podobaja. Mi sie teraz koscikiewicz podobal, a rosati to mnie tak wkurza ze jakos nie moge na nia patrzec, taka stara malutka, mloda wiekiem a jakos tak staro sie prezentuje

hej

obejrzałam taniec z gwaizdami bo ciekawa bylam jak Mucha zatanczy...bo spiewac to nie potrafi;-) no a za chwilke wraca moj serialik TERAZ ALBO NIGDY:-)
OGLĄDA KTÓRAŚ Z WAS???

a u nas jakos leci. w srode V jedzie na kilka dni na szkolenie no a w przyszły czwratek juz na statek:-( strasznie szybko mijają te jego pobyty w domu.
poza tym to zaczeła sie szkola i znow stare obowiązki wróciły tak ze ostatnio nie narzekam na brak czasu, do tego robilismy maly remoncik, kupilismy Pawłowi łozko, moze uda mi sie wkleic fotki na odpowiednim watku.

co do wypadków to u nas tez byl w zeszłym tygodniu.....V wygłuipiał sie z pawłem, robili fikołki i takie tam wariacje i nagle paweł stracił równowage i upadł na panele ale z wielką siła i w zasadzie cała siła skupiła sie na twarzy...
rozwalona głowa siniak na cały policzek i rozwalona warga ktora spuchła i wewnątrz i zewnątrz...krew sie lała z buzi a najgorsza była ta chwila zanim sie uspikoił i przestał płakac bo nie wiedzielismy skąd ta krew leci i jak wielka jest rana..
wyglądał biednie ale po kilku dniach juz nie bylo sladu.

poza tym to ostatnio troche sie zrobił grzeczniejszy, nie chisteryzuje juz , zaczał bardzo duzo mówic, próbuje uchwycic to na kamerze ale jak na złosc działa zawsze odwrotnie.
no ale z nowosci to na pytanie ile ma lat odpowiada z reguły ze dwa ale zdarza mu sie powiedziec ze ma dziesiec:-)hahaha

przepraszam ze nie odpowiem kazdej z was osobno, ale sciskam was ciepło i za pare dni wróce na nocną zmiane:-p:rofl2:

Viki pozwolilam sobie juz zobaczyc fotki w albumie, fajowy Pablusiowy kącik i jaka ma fajna fryzurke. Chyba i ja musze kube na zime maszynka potraktowac. A i jaki biedny Pablus po upadku.
Kurde pewnie mieliscie stracha, dobrze ze nic groznego sie nie stalo :tak::tak::tak:.
To mowisz ze jak Valdi pojedzie to noce bedziesz miala dla nas ;-):-):-)

nie ma nikogo na nocke to ide, nie bede sama ze soba gadac :cool:

stosunkowo udanych nocek (ja ide spac bo warunki niesprzyjajace ;-))

paaaa

reklama
Do góry