reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Boże kto tak krzyczy:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
Nie dość że dzieci chore i marudzą to jeszcze Pani Jutrzenka robi straszny raban:sorry::sorry::sorry:

Hejka dziewczyneczki.

U nas noc spokojna ale Staś w sobotę i wczoraj miał wysoką gorączkę ( zaraził się od Tadzia) a Małgosia wczoraj wieczorem. Na szczęście spokojnie spali bo w dzień to troszkęmarudzili. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Jak na razie bezgorączkowo.

Viki ja próbuję oglądać ten serial ale zawsze zasypiam pod koniec:-:)-:)-:)-:)-( Jak dla mamy trójki dzieci wstającej codziennie o 6 rano to za późno go puszczają:eek::eek::eek::eek:

Pozdrawiam.

reklama
Jutrzenka dzięki za obudzenie :-D muszę pranko wstawic... :rofl2:

Poza tym musisz mi wybaczyc że Cię nie wymieniłam ale odpisałam oglonie jak u mnie. ;-) ale to na prawdę miłe że pamiętacie i pytacie...

Mieszkanko ciut mniejsze. Jeden pokój, kuchnia i łazienka. Aczkolwiek ten pokój to wielkoscią niemal jak tam w bloku dwa razem wzięte... fajnie jest ;-)

Viki to czekamy ;-) to nieźle Pawełek fikołkował z tatusiem... współczuję...

U nas puki co prócz siniaków na nóżkach nic innego nie było... :tak: na razie aczkolwiek może wszystko przed nami... ;-)

Tańca z gwiazdami nie poglądałam bo jeszcze nie mam anteny... jutro idę po cyfrę+

Miłego dnia... mam goi zza sciany ;-)

Ostatnia edycja:
dzien doberek:))
jeny a my dzis wstałysmy o ....10 .00 ło matko ale sie wyspałam:)))
miłego dzionka:))

ps: @nie widu i nie slychu :/ ale ciiiiiiiiiiiiiii

JUTRZENKA nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dobry dzień
my ju po wizycie u p.doktor.Kuba dostał leki ale dzieki Bogu bez antybiotyku,
od wczoraj jest marudny zwłaszcza wieczorami i w nocy.-wczoraj biedak miał wypadek-tańczył i spadł na stolik uderzył sie o kant i ma rozciętą brodę i wielkiego siniaka (taki długi) pod dolną szczęką....:-(jak pierdyknał to aż zadudniało i płakał chyba z 20min.w końcu zasnął.
potem w nocy po 23-ej obudził sie z takim płaczem że nie wiedzieliśmy co mu sie dzieje????
chrypkę ma nadal...ale mam nadzieję że szybko minie......

byłam dziś w urzędach pozbierać papiery potrzebne do zasiłku wychowawczego...ale i tak na dokument z zus-u muszę czekać 7 dni...aż przyślą.
była u mnie siostra -chyba udało jaj sie załatwić sobie staż u kosmetyczki...

Paula-no to jest problem bo nie można tym małym szkrabom przetłumaczyć ..i stąd ta histeria....fajnie ze macie już nowe gniazdko ukończone...no-czekamy na fotki.(chyba że już są??)a ja nie zlukałam.
Viki-wracaj wracaj.
Weroniczko-zdrówka dla dzieciaczków.
Elcia-o rany to masz teraz niewiadoma...z tą @.
buziaki dla reszty!!!!!:cool2:

Coś ostatnio wypadki chodzą po tych naszych grudniakach:-( Mam nadzieję, że mojego to ominie:sorry: Chociaż on to cho chwila się o cos trzepnie, na szczęście bez większych obrażeń poza siniakami:crazy:
Buziaki dla wszystkich poobijanych:-)

Elcia a może jednak;-):-)

Kasiamaj dużo zdrówka dla Kubusia:-)

Jutrzenka ja nie oglądałam tańca z gwiazdami, znudziło mi się już na 5 edycji:-D

Viki ja też lubię ten serial:tak: Korzystajcie z ostatnich chwil przed wyjazdem V a potem do nas wracaj:-)

Paula no to czekamy na foty:tak: Poprosimy o zdjęcie każdego kąta cobyśmy poczuły jakbyśmy tam były;-):-p Ale ciekawska jestem, nie?:-D

Dziewczynki ja wiem, że jeszcze kupa czasu ale jeśli chodzi o zlot w przyszłym roku to który miesiąc bierzemy pod uwagę??
Ja planuję jechac do Polski w lipcu:tak: Ale jakby większosc wolała sierpien to jestem w stanie pokombinowac inaczej;-)

Hejka.
Alex śpi, Mężulek walczy na podwórku - dziś ma wolne bo przyjeżdża betoniara zalać strop w garażu. Ale super na wiosnę tarasik gotowy. Dziewczyny w przyszłym roku możecie śmiało przyjeżdżać - taras 6 na 6 m. Będzie gdzie szaleć :tak::tak:.
Kurcze nadrobiłam wszystkie zaległości i mam taki zakręt w głowie że wszystko mi się chyba pomieszało.
Weroniczko - Gratki dla Gosieńki za ząbki i pierwsze próby na stojaka no i oczywiście dla Tadzia za pampersy. Super dzielny chłopak.
Mi mały wołał przez jakieś 2 miesiące, a jak była łazienka otwarta to sam leciał i ściągał spodnie, a później zaczęły wychodzić piątki, dostał biegunkę i się sielanka skończyła. Teraz nawet nie chce słyszeć o nocniku, nie mówiąc żeby na niego usiadł. Po prostu kosmos.
W ogóle Weroniczko dla CIebie również ogromne Gratulacje - wiedziałam że jesteś zdolna, ale ciągle zaskakujesz - chlebek??!! Ale ekstra. Na kolejne niedzielne śniadanko jesteśmy u Ciebie ;-);-).
Ataata - kochana przykro mi z powodu włosków. Dobrze że się zdecydowałaś ściąć. Teraz powinny szybko dojść do siebie. A poza tym w krótkich włoskach na pewno Ci super. Proszę o zdjęcie - bo albo nie było do tej pory, albo ja przegapiłam - co jest bardzo u mnie prawdopodobne.

Kal.aga - ze zbytem to różnie. Na allegro strasznie dużo tego i bywa różnie. Bardziej wśród znajomych. Nie jest źle.

Jeśli chodzi o misia. To tak, ten jest z polaru i jest duży - 65 cm. Czasem robię na zamówienie. Jak któraś koleżanka sobie zażyczy to owszem, ale szczerze mówiąc, one trochę drogo wychodzą i nie wszyscy się decydują. Większość robię z futerka. Ten był wyjątkiem, bo lala dla której był szyty ma uczulenie na futro.

Poza tym to wszystkich mocno pozdrawiam i życzę miłego dnia.

U nas wszystko super. Mąż się super spisuje - Elcia ja też miałam chwilowo taki problem z D, ale w pewnym momencie zagroziłam - już miałam serdecznie tego dosyć, ja swoje, on swoje, Alex biedny nie wiedział o co chodzi, więc powiedziałam że jeśli nie dojdziemy do porozumienia - dużo rzeczy się wtedy nazbierało - to się wyprowadzam. I poskutkowało. Od tej pory nie mamy problemu żeby się porozumieć. Alex się wyciszył i jest grzeczniutki a i między mną i D zaczęło się wszystko dobrze układać. Wreszcie umiemy z sobą rozmawiać.

Ale się nagadałam. Męczące to było ;-):-):-).

papa

reklama
Cześć Kobiety!

Tak przeleciałam co napisałyście szybciutko..ściskam Was wszystkie i każdej wysyłam pozytywną energię ...

ale zimny weekend minął
w sobote tez mieliśmy dożynki na działkach ale szybko uciekaliśmy. W ogóle jakos tak ubogo w tym roku
Wczoraj wielkie zakupy
I jakos malo się wyspałam więc tydzień zaczynam jakas taka zryta.
A z pozytywnych rzeczy...Wiktorowi idzie cąla reszta zębów
z mniej pozytywnych ...odczuwamy to boleśnie hahahaha
;)
Miłej reszty dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry