reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Siostra no z tym mieszkaniem....hmmm...chodzi Ci o to czy sie tam znajdzie miejsce dla Ciebie??:-p
przedpokoj jest spory,pies ma duze legowisko to mysle,ze Cie przyjmie-on taki niewyzyty:-p:rofl2:
Aga:-)

Stefanka to ile juz razem??? NAJLPESZEGO!!!:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Wpadłam tylko się przywitać i pokazać Wam misia jakiego uszyłam córce mojej przyjaciółki - jutro jedziemy na urodzinki - skończyła 2 latka. Nie jest może idealny, ale mi się bardzo podoba, bo to przecież moje wykonanie ;-).
Niestety nadrobienie zaległości muszę przełożyć na jutro ponieważ mam trochę zamówień i chcę się z tym jak najszybciej wyrobić.
Pozdrawiam gorąco i życzę udanego weekendu a dla wszystkich którzy tego potrzebują życzę zdrówka

Załączniki

• P9054227.jpg
    P9054227.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 22
My dzisiaj z siostrą i z mamą od 9 rano do 17.30 po sklepach latałyśmy:szok: Jestem skonana:sorry:

Jutrzenka wiem, wiem że to do Kasi było:tak: Podpuszczałam Cię tylko:-D Oczywiście przeczytałam uważnie Twój post z 10.30 o tym, że Kubuś też jeszcze nie gotowy;-):-)

Stefanka
to musiało byc dużo łez:-( Biedna Gaja:-(

Dotka
ale Ci zazdroszczę tej przeprowadzki do nowego mieszkanka:tak:

Miałam napisac więcej ale musze spadac do małej. Do później kobitki:-)

i mamy wieczór:-)
Łukasz już śpi, ładnie zasnął :tak::tak:
w dzień usypiał godzinę czasu i nie mógł zasnąć:szok: ale w końcu jakoś się udało
ja popijam sobie pyszne czerwone winko:-p
a wy co porabiacie?

wiecie, że moje dziecko nauczyło się włączać komputer:shocked2::shocked2::shocked2:

basia- fajny miś, chyba spory jest prawda?

Dota no wiesz :crazy::crazy::crazy:. Jednak to prawda ze z rodzina to tylko na zdjeciach i uwazac zeby nie z brzega bo cie odetna :crazy::crazy:

Baska fajny misio. Kurde zdolna jestes :tak:

Sylwia a mi tez cos kupilas???

Stefanka no wlasnie ile to juz lat.... zaspiewac ze czterdziesci lat minelo lalalalala..... :-D:-D

Aga to polej to winko :tak::tak:. Kuba swietnie umie wylaczac komputer ku wielkiej R radosci :-D:-D:-D. Kreci sie kolo biurka i pyk, komp wylaczony :eek::eek: Na szczescie moj laptop poza zasiegiem jego lapek :laugh2::laugh2:

kasia a może wrzuć dwie zwykłe słomki w szklankę z piciem które najbardziej lubi i przez jedną pij ty a druga niech będzie dla kuby. wytłumacz mu (choć pewnie to robiłaś tysiące razy ;-)) może załapie.
dota super, że już końcóweczka! fajowo :-)
jutrzenka u nas też :-D no ale trochę zmodyfikowałam dla aty :-D
aguś dokładnie tak! :tak: najpierw książka potem film ;-)
basia to ty się za byznesy wzięłaś dlatego nie masz czasu :-) a misio super no i hand made zawsze w cenie :-) on jest z polarka? milusi :tak:

młoda dzisiaj spała w dzień ponad 4 godziny :-D w tym dwie ja razem z nią :-D teraz w wannie siedzi ;-)

spokojnej nocki babeczki! :*

a od nas dopiero co goście odjechali.
upiekłam babeczki i nic już nie zostało poza dwiema które zabunkrowałam dla Kubusia.
u nas też pada-młody coś chrypkę dostał-oby mu nic się z tego nie rozwinęło.....
nasmarowałam go Pulmexem może pomoże.jak się tych oparów nawdycha????

Dotka-my też stawiamy -ale na jego widok jest krzyk taki że nie wiem....:shocked2:???
może mu kolor bidonu nie odpowiada???-:sorry:-bo już sama nie wiem????
Jutrzenko-dobry pomysł z tą colą ja już nawet z kartonikiem próbowałam i nic,u nas właśnie Kuba gryzie-ale tą słomkę z bidonu...tak sobie myślę że może ten niekapek przypomina mu trochę cyca bo ustnik jest płaski i on jak pije to właśnie tak jak cyca ciągnie.....-sama nie wiem????
Sylwia-ale miałaś maraton :szok::szok::szok:-kupiłaś coś ciekawego????
Basia-misio pierwsza klasa!!!! zajeb****-robisz takie na zamówienie???

strasznie boli mnie brzuch-chyba mam jajeczkowanie???na urlopie dostałam @ pierwszą po zabiegu....i musiałam ją znosić przez 9 dni!!!!!!:wściekła/y:

co tam jeszcze -idę chyba trochę TV pooglądać....mam nadzieję że ruszyło sie coś z programami po tych wakacjach.....]

EDYTUJĘ
bo jeszcze Kata- napisała....
dzięki -to też jest pomysł -jutro zobacze.....

Marcel też wyłącza wiecznie komputer:crazy:

I nareszcie ja mogę pochwalic się moim zdolnym synkiem, że pije przez słomkę już ho ho ho czasu, nawet nie pamiętam ile, a teraz w domu to już tylko z kubeczka czy szklanki dostaje:tak: Na dwór biorę mu wodę w butelce po jupiku:tak:

Kasiamaj nie dawaj mu już aventa wogóle, jak będzie bardzo spragniony to załapie o co chodzi:tak:

Kal.aga wypij nasze zdrówko:-)

Sylwia-to bedę miała straszną histerię w domu-już próbowałam!!!! wył cały dzień...i wołał ciągle nie ma nie ma.....a z tego bidonu sie nie napił ani kropelki.może jakoś w dwa bedę nalewać ...może jakoś się zapomni albo przez ciekawość????

reklama
Do góry