reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie dziewczyny!:cool2:
Przepraszam, że tak się wtrącam na główny wątek, ale może mam dla któreś z Was ciekawą ofertę...?

www.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Pozdrawiam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Elcia, a ja Ci drugie bobo kraczę :-D:-D:-DZrób w końcu tego teściora :-)

Magda my też boleśnie odczuwamy Olisiowe ząbkowanie;-):-)

Jeny chory chłop w domu to tragedia, marudzi jak nie powiem kto :wściekła/y: Na dodatek kompa mi okupuje i generalnie mam go już dość:-p Oby tylko do końca tygodnia wytrzymać, później wraca do pracy i będzie święty spokój. Olisia też coś opętało (trzeba się było babci słuchać i chrzcić :-p), pokazuje wielkie rogi i jest straaaasznie niegrzeczny :tak:

Miłego dzionka Laseczki :-)

Powiem Ci Stefanka, że mam straszną ochotę T. zakneblować, zawiązać za nogi sznurkiem i za okno wystawić :-p:-D Tylko, że żaden sznurek takiego ciężaru nie wytrzyma ;-):-D:-D:-D

Cześć kobiałki!!

U nas rutyna. Dom- praca- gotowanie- sprzątanie. I tak w koło. Nic się nie dzieje, więc nie ma o czym pisać.
Filip zrobił się wymuszaczem pierwsza klasa. Przede wszystkim awantury o słodycze. Poza tym nie mówi, mimo że rozumie już wszystko.

Zamierzam go przenieść do dużego łóżka, ale kompletnie nie wiem, co zrobić z kanapą, na której my spaliśmy do tej pory, a dwa wyra na pewno się nie zmieszczą. Muszę to przemyśleć i chyba zajmie mi to czas aż do wiosny:-D:-D:-D
Paula, świetnie, że już macie przeprowadzkę za sobą.
Sylwia, co do zlotu to na razie jestem kompatybilna.
Viki, wracaj do nas, tęsknię;-) I ucałuj Pabla w bolącą buźkę od ciotki.
Elcia, to rób teścior. Co będziesz się stresować.
Kasiamaj, zdrówka dla Kubiego. Zdrówka dla Weroniczkowych cudaczków.
Basia, no to tylko pogratulować tego, że D. przemówił ludzkim głosem, bo u facetów to bardzo rzadka zaleta, choć nie niemożliwa.
Jutrzenka, pozdrawlaju ja tiebia, szto by ty nie gawariła, ze ja zapomniała, hehehe.
Magda, to ile Wiktorkowi tych zębów idzie?

reklama
jol jol jol :-):-):-)

Asia :-D:-D

Zdrowka dla chorowitkow kochanych i szybkiego rżnięcia dla zabkujących ;-);-):-D:-D

nie chce mi sie pisac ale i tak Was kocham

ogladacie m jak m. Ja mam wlaczone ale jakos nie kumam, nie wciaga mnie w telewizor :cool2::cool2:

Do góry