reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia maj dzieki :tak::tak: ale tak dawnooo cie nie byloo ze juz ledwo cie pamietam ;-);-)dzieki serdecznie za zyczenia.
kata woj jak mozesz mnie nazywac leniem ?? w koncu to nie ja siedze w domu z dzieckiem po calych dniach i nic nie robie ;-):-):-D aaa i kto sie przezywa ten sie tak nazywa przebrzydla ty :tak::tak:
jutrzenko - B sponsorka ? hmm mozna tak powiedziec w sumie bo kupila mi dzis kawe i spodnie dla Kiereszka :tak: niestety za reszte musialam zaplacic sama :-p
dziekuje w imieniu Kiereszka za wspolczucie.
kal.aga dziekuje za zyczenia :happy:
dota hehe za dlugo ;-)
sylwia oj bylo duzo szczegolnie ze juz byla taka padnietaa wczoraj ale juz wieczorkiem to lepiej wyglada cale szczescie :-(
kasia maj moja sie nauczyla pic przez slomke sama z siebie wiec ci nie pomoge. wczoraj nawet w restauracji dla niej wode wzielismy ze slomka i smiesznie to wygladalo bo pila taka powazna :-D
asia, magdalenka, viki, ataata moze jakis czuly poscik napiszecie :tak::tak:
ciezkie jest zycie odpowiadacza na posty wieczorem...

reklama
kal.aga nie mam doswiadczen hehe zawsze je pisze w nocy to wiem co zawieraja hehe
jutrzenka wieszzz czasami mi sie uda cie zachwycic - dlatego tylko jeszcze pisze na tym forum hehhe

a moj R siedzi w salonie i komentuje uzywajac co jakis czas niecenzuralnych slow. hehehe mecz oglada i nasi przegywaja. Takie teksty wal ze mam niezly ubaw :-D:-D:-D:-D

pierwsza :-):-)

dzis to akurat nic pozytywnego bo pasowalo by pospac ale maly zlosliwiec wstal przez 7

Stefanka :-):-)

dzis idziemy do mojego chrzesniaka na urodziny

zmykam na kawke, paaa

jutrzenko ty poranny ptaszku !! moja tez wstala o 7 ale ogladala tv i dopiero teraz wstalysmy :)
milego dnia owieczki

reklama
dzień dobry ;-)niedzielnie

wyszło słonko -i od razu lepiej człowiekowi.
Kuba dalej ma chrypę-jutro idę z nim do lekarza bo jakiś "niewyraźny"
Jutrzenko-udanej imprezki :tak:
Stefanio-:shocked2:no proszę....jak możesz....mnie nie pamiętać....:szok:;-)
Grrrr28.gif

Do góry